כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ולא שיהיה על הסרט?...בbsplayer תמיד התרגום מתחת לסרט אבל התוכנה עושה לי בעיות עכשיו ...ואני משתמש בzoom player אז התרגום הוא רק דרך הvobsub או ffdshow...מישהו יודע? תודה...
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אולי אם מישהו יודע אם יש הטבות מס על רווחים בבורסה לחיילים בחובה, לוחמים? שלחתי למס הכנס מייל אבל רשום שם שלוקח להם מלא זמן לענות תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הציעו לי את זה במוסך שלי, מעניין אותי אם מישהו ניסה ואיך התוצאות מבחינת מהירות צריכת דלק וכו.
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה מנגן מוזיקה בפורמט midi לווינדוס מהטובים שיש אבל אני לא מצליח להשיג את זה וימאה לא שמים את זה באתר הדבר האחרון שקראתי זה שיש את הקובץ התקנה של זה בדיסק המקורי של final fantasy 7 למחשב
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים את זה? עם זה לא מתאים לפורום הזה אז אני מצטער!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הקולנוע בנהריה אם זה משנה.. האתר של גלובוס לא מעודכן ושווה לתחת, ואני לא יודע איך להזמין מראש, המענה האוטומטי נותן להזמין רק לשבוע הקרוב אני חושב... אז למישהו יש מושג איך? אולי מישהו כבר הזמין? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-