עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  4. מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Fighter,

המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם

• 21 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. פצע אותה למוות? http://news.walla.co.il/?w=//820663 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  11. שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. ולא שיהיה על הסרט?...בbsplayer תמיד התרגום מתחת לסרט אבל התוכנה עושה לי בעיות עכשיו ...ואני משתמש בzoom player אז התרגום הוא רק דרך הvobsub או ffdshow...מישהו יודע? תודה...

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  14. יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת אולי אם מישהו יודע אם יש הטבות מס על רווחים בבורסה לחיילים בחובה, לוחמים? שלחתי למס הכנס מייל אבל רשום שם שלוקח להם מלא זמן לענות תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.

18. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by musari,

http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים

20. לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  21. הציעו לי את זה במוסך שלי, מעניין אותי אם מישהו ניסה ואיך התוצאות מבחינת מהירות צריכת דלק וכו.

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by Shay17,

איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  23. יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!

• 6 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.