כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
http://www.bareket-astro.com/projects/eyes_to_mars.htm אל תעמיסו על המערכת, פעם ראשונה שהצלחתי להתחבר השנה. שווה לחכות קצת כדי שזה יכנס לקישור. תהנו ותצלמו!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאלה שעובדים מדיי פעם (נוער וסטודנטים וכד'..) באיזה עבודות עבדתם? איזה עבודות יצירתיות קיימות , כמו לעבוד עם כלבים? יש מישהו שמגיל צעיר הצליח למצוא עבודה בתחום התוכנה? בקיצור אנשים תפציצו ברעיונות הזויים לעבודה?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה. רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו. עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא). אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס. אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי. השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה. המכונות שחשבתי עליהן: Moser 1881 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר מגיע לארץ בקרוב ורציתי לקנות נייד ולשלוח לו שיביא איתו, אין כרגע אפשרות לכרטיס אשראי אמריקאי אז לצערי זה מוריד את newegg מהפרק. מישהו מכיר אתר אמין וזול אחר?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הלכתי היום לחפש נעליים בכל ירושלים.. הייתי ב20 חנויות ספורט בערך................... באף אחת מהחנויות לא הייתה מידה 47.5 שזה גדול אבל לא איזה שאקיל אוניל, יש לי 500 חברים עם המידה הזאת... כל מי שמעל 188 נועל 47. בקיצור אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם חתיכת גומי ואזיקון שמתחבר לרגל.. בדיוק כמו באפגניסטן.. כי פשוט אין נעליים .. אין להשיג. מרוב הקמצנות והחמדנות הם מביאים נעליים במידה 43 ו44 וכל השאר אין לא מביאים.. אפילו ענקי ספורט שאני לא אציין את שמם. אין מה לעשות, גם נעליים צריך להזמין מהאינטרנט.. בקרוב גם את החלב והלחם והביצים נזמין מאיביי, גם משחות שיניים אולי בקרוב... מה שמצחיק זה שפשוט אין להשיג כלום בארץ, אז אתה מזמין מחו"ל ולוקחים לך מיסים כי "לא קנית בארץ" ... תסלחו…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בשומר מסך ענק, הנה סרטון שלו: אני פשוט לא יכול שלעמוד כנגד מנת החומד הזאת, יש לי את השומר מסך המקורי הבעיה שהוא מאוד קצר ובאיכות לא משהו וגם 4:3 מישהו יודע איפה אני מוצא את הסרטון הזה (ספציפית הכלבלב הזה עם העינים הללו, כי יש אחרים) רק באיכות יותר טובה ??
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ברחוב, השיר הולך בערך ככה.. nothing i can change i can change i can change i am here here ____ and ive got million people___
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
וגם פניתי לאנקודר בפרטי, ולא קיבלתי תשובה. אני מבקש לדעת למה מחקו לי את הת'רד ??
-
חלק ראשון: חלק שני: http://www.youtube.com/watch?v=gQKm-qyLIlE
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כמו הכותרת... יש אתר כלשהוא המאפשר קבלת פרטים על בעלי רכב מסויים, לפי מספר לוחית הזיהוי שלו, או שזה נעשה רק בעת הצורך ע"י המשטרה או whoever (המפעילים של כביש 6 זאת סתם דוגמה שעולה לי בראש ל"חברה פרטית" שיש לה גישה למידע הזה) ?
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
טוב, אז ככה... גלשתי לי לתומי ונתקלתי באתר ממש חמוד של סירטונים מצחיקים באנימציה תלת מימדית על כלב חמוד... http://backkom.name/ בקשה =]
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
מענין לדעת אולי יש פה אנשים שיודעים פחות או יותר את הלך הרוחות בציבור האמריקאי ואיך הם מתמודדים עם ריבוי העמים והתרבויות שבתוכם . אירופאים אפריקאים דרום אמריקאים מלוכסנים ועוד . האם הם מסתדרים פחות או יותר אחד עם השני ? או שחלילה גזענות זה דבר שבשגרה שם ? אני משער שבמדינה נאורה כמו ארה"ב החוק יהיה שווה לכולם . אבל איך האוכלוסיה עצמה מתנהגת אחת עם השניה .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-