כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.simplecodeworks.com/mazito אני תקוע בשלב 6
-
- 165 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
הייתי 47 אלף ומשהו בתור. בסביבות 36 אלף נגמרו הכרטיסים .....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו כבר קנה ממיר (או טלויזיה עם ממיר כזה) שתומך בשידורי עידן+ ? איך איכות הקליטה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם
-
- 21 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
פצע אותה למוות? http://news.walla.co.il/?w=//820663 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-