עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. אל תשאלו למה. תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Spitted,

שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש את סרט מסויים שחיברו מעבד P4 לחנקן נוזלי והטמפרטורה הייתה משהו כמו -300 מעלות אני חושב שזה מ TOMHARDWARE אבל לא מצאתי את זה... מישהו יכול להביא לי קישור להורדת הסרט ?? תודה מראש.

9. כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by oriki9999,

חבר'ה! מה נשמע?! אוקיי רציתי ליידע אותכם על אתר חדש שנפתח ברשת - שמו - Lockerz! אז מה האתר הזה עושה? מבחינתנו? - מחלק לנו מתנות חינם, ממשחק מחשב, אוזניות ושאר זבלים - ועד פלייסטיישן, אקס בוקס ו MacBook Air חדש! כל מה שעושים זה נרשמים, עונים על סקר, צוברים נקודות, ומקבלים מתנה בחינם! Ynet עשו כתבה על האתר (מה שמוכיח שהוא רציני ב100%) - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3785788,00.html בקיצור, כדי להירשם צריך הזמנה - ואני פה לשרותכם! אם אתם מעוניינים תשלחו לי מייל להודעה פרטית ואני אזמין אתכם בהקדם!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. ערב טוב שבוע טוב וחג שמח לכולם.... נתקלתי היום בשני שירים שמוכרים לי אבל אינני יודע את שמם. הראשון הוא שיר לפרומו של השיר שלנו 4.. זה כבר לטיפול ה yesניקים והשיר השני הוא בסוף הסרט מת לצעוק2 (scary movie) עם הרוחות רפאים וזה עם הידיים המגעילות. ושאני אומר סוף הסרט אני מדבר על השיר הראשון שהתחילו הכתוביות. אם אני זוכר נכון יש איזה אתר שיש בו את הsoundtrack מתוך סרטים ואפשר לשמוע חלק קטן מכל שיר, אם מישהו מכיר את האתר זה גם יעזור. ד"א אם זה עוזר אז שם הסרט השני בסדרה הוא absolutely hilarious ושמעתי על דוד גוגל אבל גם הוא לא עוזר לי, עם הפרומו הוא בטח לא עוזר והם מת לצעוק הסתבכתי יותר מידי זה גם 4 סרטים ומצאתי רק רשימת שירים בלי השמעה והשם לא כ"כ עוזר לי.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. מישהו אולי יודע את הסיבה לכך שמקלדת נומרית נראית כך: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ומקלדת של טלפון סטנדרטי נראית כך: 3 2 1 6 5 4 9 8 7 (נתעלם כרגע מהמקשים הנוספים כולל הספרה "0") * השאלה אולי תיראה לכם קטנונית אבל אותי זה מעניין!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שמעו, מאז הפירמוט אני לא מצליח ליראות HD כמו שצריך, מדובר על 720.... יש כל מיני עיוותים מוזרים ומציקים שלא מאפשרים ליראות ולהנות. למטה יש תמונה. לי זה ניראה כמו בעיה של קודקים פשוט אני לא כל כך יודע מאיפה משיגים. למנהלים : תעבירו את זה למקום הדרוש, פשוט באתי לפרסם את זה בפורום תצוגה וגרפיקה ולא שמתי לב שהפכו אותו לפורום כרטיסי מסך, אז אני לא כל כך יודע איפה לשים את השאלה, מקווה שתיסלחו לי :-[ עריכה : אני רואה שלא רואים תתמונה, דקה אני מסדר את זה. לא מצליח לצלם תמונה, מה שיוצא לי בסוף זה רק מסך שחור, מישהו יודע למה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

מחפש את השם של השיר/טאבים לשיר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  17. בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  18. הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…

20. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Los,

חבר'ה ערב טוב י ש מילה כזאות סופ? לא סוף סופ

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

מה זה מה קרה לפורום זה פאק או שזה צריך להיות ככה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)

25. Started by orivice12,

בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר

• 3 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.