עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by mikko,

יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by moskitos,

שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by VL,

כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by reggeman,

שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מקומות שאפשר ללמוד בהם לימודי ערב במדעי המחשב בעיקר באיזור הצפון מישהו מכיר? וחשבתי כבר על אופציה של הפתוחה אבל מחפש איזה מכללה או משהו שיהיה קצת יותר רציני. תודה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. היי. הזמנתי כמה פרטים מהחנות נעה מחשבים ביום שני בתאריך 18.5 היום יום שני תאריך ה 1.6 מה שאומר שעברו ממש שבועיים!! הם התחייבו שתוך מספר ימים הם שולחים את זה והמקסימום זה 7 ימי עבודה. התקשרתי אליהם יום חמישי בתאריך 28.5 ( 10 ימים אחרי ביצוע ההזמנה ) ואמרו לי שהפריט נשלח אתמול מה שאומר הפריט נשלח ביום רביעי ה 27. היום יום שני 5 ימים לאחר שהפריט הועבר לדואר והרגע חזרתי עדיין אין לי שום פתקית בתא דואר שלי שאני יכול לקחת את הפריט מהדואר... זה אמור להיות ככה שכל כך זמן לוקח לדואר ישראל להעביר את הדואר? ועוד שאלה נכנסתי לאתר של דואר ישראל לברר מעקב משלוחים של דואר רשום והם מבקשים ממני שם מספר פריט,ובגלל העובדה שהזמנתי דרך הטלפון אין לי שום מידע על הפריט עצמו.. http://www.israelp…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

שאלונים E,F

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

חמישי אני באילת עד שני... יהיה קר בלילות? כאילו לקחת ארוכות דקות, קצרות או בכלל עם ז'קטים?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by rambo,

לפני כמה זמן, אכלתי ארוחת צהריים. וחתכתי את השניצל לא עם סכין ומזלג, אלא עם כף. וכשחותכים עם כף, צריך לשחק עם זה עד שזה מצליח לחתוך... אז בקיצור, בטעות העפתי את האוכל על עצמי ועל השטיח.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום היום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע.. בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by zag_zag,

אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by YAIR,

http://www.mideasttruth.com/terror.html

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. Started by EagleX2,

הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by reuven5,

טוב חברה זה כבר אגדי אין מילים חייבים להיכנס ולראות אני חייב לציין ראיתי את זה בפורומים של XS וגם הם היו בחום הנה תמונה על מה מדובר ועל היופי והמקצועיות המדהימה: וזה הקישור המדהים לכל המוד: http://benheck.com/Games/Xbox360/x360_page_1.htm

19. אני רוצה להרים אתר לרדיו חינוכי קהילתי באיזור רמלה הרדיו הוא של "קול ישראל" והוא ניקרא רדיו חינוכי קהילתי מכיוון שמשדרים בו אנשים מתנדברים ללא תוספת סכר כל שהיא והם עושים את כל עבודתם לכיף שלהם ורק בגלל שהם אוהבים מאוד רדיו (אתם יכולים גם לקרוא להם פריירים) אז מנהל הרדיו מאוד רוצה להרים אתר באינטרנט וגם להרים את הרדיו לאוויר בנט ואני מוכן לעזור לו בזה כי זה נשמע לי מאוד נחמד הבעיה היא שאני לא ידוע באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש משהוא לא מסובך שיכול להרים אתר בצורה מכובדת משהוא שייתן לי הרבה אפשרויות יפות אבל עם זאת שלא יהיה מסובך שיהיה רק טוב בבקשה עיזרו לי כמה שיותר מוקדם !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by INFERNO,

חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.com.com/AMD+surpasses+Intel+in+U.S.+retail+stores/2100-1006_3-5939522.html?part=rss&tag=5939522&subj=news יאפ יאפ זה מעלה לי חיוך על הפנים סוף סוף יותר ויותר אנשים מבינים מה AMD שווה!! ואני לא פאנבוי אני גם בעד אינטל אם יהיה לי משהו חזק/תקציבי

22. Started by Guymz,

שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by redead,

והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by pavel19,

חוץ מאתר "למד" תודה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים