עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Epic,

מישה יודע אם ישנה דרך לחבר מסך למחשב באופן אלחוטי? (המסך אינו תומך שן כחולה או טכנולוגיות שונות אחרות)

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Xilver,

ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by shuy,

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by NightWing,

תפעילו את בבילון על המילה הזו - haoy תראו כבר לבד על מה אני מדבר...

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by compman112,

שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by YAIR,

http://www.mideasttruth.com/terror.html

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. שלום אני צריך להגיש עבודה בשיווק ואני מנסה (ללא הצלחה) למצוא חומר על המצב הכלכלי שהיה בארהב בשנות ה80...

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by eranmor,

מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  11. היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. Started by YTZ,

הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  13. http://www.awacs.co.il/main.htm

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by dekgol,

אני יודע שכבר חרשו על הנושא הזה אבל רק אני היחידי מכל הפורום שנשארתי בלי אתר מהיר ללינקים שלחו פה הזמנות חופשי לכולם ואני עם המזל החרא שלי לא קיבלתי הזמנה מישהו יכול לתת לי הזמנה לאיזה אתר מהיר לטורנטים ? dekgol@walla.co.il תודה.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Jook,

http://lego.dave.dk/

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by EyEOnE,

אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by Iko89,

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by e.t,

http://www.igames.co.il/ מופיע הטקסט הזה: MHA WAS HERE !!!!! FUCK ISRAEL /// FREE PALESTINE /// BUSH LIKE A DOG :-X

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by IG,

לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה. אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה. רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב? אגב, איפה רוקפורד?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  23. שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by דומינו,

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by Titan777,

;D

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים