כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! יש לנו מזגן אלקו הייטק, מהסוג שיש בו כנפיים אופקיות ואנכיות שניתן לשלוט עליהן עם המזגן. השלט המקורי, כפי שמופיע בשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425711.0 התקלקל והחלפתי אותו בחנות של אלקטרה, בשלט אחר, שלפי המוכר מתאים לכל המזגנים של אלקו. והנה הוא כאן: http://air.electra-ecp.co.il/controles/rc3/RC3-hebrew.swf הוא עבד נפלא, רק שהיה חסר לו כפתור שמזיז את הכנפיים האופקיות. כך שהן תקועות בצד אחד... חזרתי לחנות ושאלתי אם יש לו את השלט המקורי. הוא אמר שזה נדיר, כבר אין כמעט להשיג, אבל אולי... חיפש ובסוף מצא והחליף לי. אצלו בחנות זה עבד מצויין על המזגן שם. אבל כשבאתי הבייתה וניסיתי - המזגן לא הגיב לשלט. היות שאני יודע שגם המזגן עובד, וגם קולט שידו…
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה בחור שאני לא מכיר הלך וקנה שקית במבה אבל איך שהוא פתח אותה הוא הרגיש שהיא קצת יבשה מדי וחשב שזה מוזר הוא הסתכל על תאריך התפוגה ומסתבר שלפני שבועיים זה נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה שלו היא שהוא קנה את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלו, והוא מכיר את המוכר (לא ממש אישית אבל בכל זאת הם 10 שנים שם ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לו לתבוע אותו עכשיו, אותו בחור הלך ופתח על הנושא האדיוטי הזה דיון בפורום כללי ב hwzone, פורום שאני גאה לקרוא לו הבית שלי באינטרנט. כתוצאה ישירה מכך התבזבזו לי 5 דקות שלמות מהחיים, אבל אני חייב להודות שזה היה די מצחיק. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או למנהלי הפורום? אם זה הולך אליו - יש סיכוי טוב שא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מענין אותי מה הגובה של המגדלים
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתעסק בדאייה כתחביב. אני אוהב גבהים סוגי הריחופים הם מגוונים וכמובן שאני לא מכיר את כולם ולכן אני אצטרך עזרה אני מכיר את הדאון שזה מה שהכי משך אותי אני מכיר מצנח רחיפה שזה מה שיש לרוב בים ויש עוד כמה שאני לא מכיר בדיוק (לדוג' שמחובר לבתי השחי ולרגליים כמו מפרשים-קרומים ואתה נופל מגובה באיטיות (הסבר עלוב) אולי זה לא בדיוק המקום לשאול את השאלות האלה אבל רציתי לשאול מה לדעתכם יותר מהנה ? דאון או מצנח רחיפה או משהו אחר (שתרשמו) ואם אתם מכירים אתרים שינדבו מידע על הדאון ולא על המצנח רחיפה כי אחרי חיפושים מצאתי על הל המצנח אבל לא על הדאון
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
ראיתי בKSP מחיר מפוצץ לדיו למדפסת שלי (מס' 56) רק 66 ש"ח לשחור, HP מקורי. יש לי מס' מחסניות דיו בבית, לKSP אין מה לעשות איתם. האם יש מקום שמקבל את המחסניות תמורת זיכוי/החזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארק צוקרברג הציג בהתלהבות את תוכנת הבינה המלאכותית החדשה של מטא–פייסבוק שיודעת להפוך טקסט לתמונות אמנות מרהיבות. מעבר להישג הטכנולוגי, יש כאן גם סיפור גאווה ישראלי: המערכת פותחה בארץ על ידי צוות מקומי שהוביל אורָן גפני, בן 37 מרמת–גן. בריאיון מספר גפני איך הגיע לתחום בגלל יובל נח הררי, מה החידוש בתוכנה שלו וכמה אנחנו קרובים ליום שבו יהיו מכונות עם רגשות ותודעהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 318 צפיות
-
-
הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-