עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

5:30

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. נקודה A=2 B=3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by a04,

אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by WiSe-Man,

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640

8. רק שכחתי מהם האתריםן

9. Started by Kidney_stonE,

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  10. תהנו http://www.ebaumsworld.com/matrix.html אמנם ישן אבל יש עוד הרבה אנשים שלא ראו את זה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by KaPuT,

הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אהלן אנשים - אני עתודאי כשנה וחצי לומד בהנדסת בניה לאחרונה פרשמתי משם כי זה לא ממש מעניין אותי - לפני העתודה עשיתי טירונות 02 ועכשיו שלחו לי צו גיוס ל 9 במאי לאגף טכנולוגי לוגיסטי ואין לי מושג מה זה .. לעומתי עמיתיי במכללה משובצים לחיל האוויר למרות שהם ציפו להיות בחיל הבינוי ולצבור שם ניסיון .. בכל מקרה יש קצת מידע לגבי מה מו מה זה טכנולוגי לוגיסטי ? האם בכלל שווה לי לשבת בכלא ולהתעקש לעבור לחיל האוויר עם החברים שלי ? בבקשה קצת עזרה אני יודע שאתם לא ממש מכירים אותי כי אני לא כזה פעיל בפורום למרות שאני גולש כאן כל יום ולמרות זאת תנו לי קצת מידע תודה מראש קובי :s05:

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.com.com/AMD+surpasses+Intel+in+U.S.+retail+stores/2100-1006_3-5939522.html?part=rss&tag=5939522&subj=news יאפ יאפ זה מעלה לי חיוך על הפנים סוף סוף יותר ויותר אנשים מבינים מה AMD שווה!! ואני לא פאנבוי אני גם בעד אינטל אם יהיה לי משהו חזק/תקציבי

16. Started by well,

הזמנתי מהם דיו חלופי למדפסת וטונר לפקס. בחבילה היו חסרים פריטים והדיו מדפיס צבעים לא נכונים (אדום במקום כחול). לאחר שהתקשרתי אליהם, נאמר לי שהם לא מטפלים בדיו והם לא יפצו אותי. אנא הזהרו.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by nice-1,

אני מחפש דרכים לחיפוש טוב יותר בגוגל... כמו לדוגמא, " " בשביל ביטוי מדויק, או + במקום רווחים... מישהו מכיר טריקים כאלה?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by ^HocK^,

מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by Bar16,

אהלן, אני חדשה כאן בפורום, אשמח להכיר אותכם.... :gorgeous: הנה תמונה שלי

20. רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by ETB,

ברחוב סוקולוב, מתי זה יגמר כבר?? :AR15:

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by benor,

חלק מהאנשים אהבו ואז החלטתי להוסיף עוד מערכונים אבא ובן: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Dad%20and%20son.wmv ערבים מנייאקים: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Maniacs%20Arabic.wmv שוק: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Market.wmv שכבת עם אשתי: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/You%20are%20sexed%20with%20my%20wife.wmv

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  25. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.