כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקוחות אורנג' שימו לב לשוס הבא: אם תתקשרו עכשיו כוכבית 881 (אם לא הולך בפעם הראשונה נסו כל כמה דקות, בסוף זה מצליח) ותירשמו שם, תקבלו הנחה של 66% (9 אגורות במקום 28) על כל הודעות ה-SMS שתשלחו עד יוני 2004. ההרשמה למבצע היא בחינם וללא הגבלת הודעות, אך היא אינה מיועדת ללקוחות ביג-טוק ולא כוללת דמי קישור (במקרה ואתם שולחים הודעה למנוי חברה אחרת). לתשומת לבכם. לקוח מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112674&sid=10
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.haha.nu/funny/strange-statues-around-the-world
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעבר הייתי "משקיע" במניות בכאילו. כלומר הייתי מגדיר לי סכום התחלתי ועוקב אחר ירידות ועליות של השוק. חשבתי אולי יש אתר או תוכנה שניתן לעשות את זה דרכה רק בצורה יותר נוחה ומסודרת. תוכנה שתראה לי גרפים של המניות, ואם ניתן גם מידע נוסף. קיים הדבר? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=8Smn_TvwvYw&feature=related יאלה מחרמן הוא חחחח אם יש לכם סרטונים מצחיקים תוסיפו עריכה:אולי נפתח אשכול לסרטונים מצחיקים ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-