עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Loui1410,

שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Boxter + 110 mph + bird =

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  5. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה שלי השחיטה לי את השלט של המגבר ימאהה שלי השלט הוא RAV203 האם ידוע לכם כיצד ניתן להשיג שלט כזה? ואולי אפילו יד שניה טוב.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  8. דרוש ספר פרטי או מספרה לעכשיו דחוף.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cleric,

אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אז ככה:התפקיד שקיבלתי בצבא כולל יציאות של 5-9 האם בזמן התשעה ימים שאני בבית אני יכול ללמוד באוניברסיטה הפתוחה קורס מסויים?או שצריך אישור מהצבא?כדאי לעשות את זה?זה יחסוך לי משהו מהתואר שאני אצטרך לעשות בעתיד אחרי הצבא?

• 70 תגובות
    • 12.9k צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום, אפשר להגיד ששנים אני לא ממש מגיב כאן כי אני לא כ"כ קשור לנושאי האתר, אבל נראה אם תוכלו לתת לי רעיונות. רקע: אני חייל בן 20, לצערי כרגע אני עושה יומיות אז יש לי לפעמים עודף זמן בבית. תחביבים רכושניים: טלוויזיה, מחשב. לא משחק במחשב או מבצע פעילות שדורשת שדרוג, לא מתעניין במודיגג או OC יש לי: מצלמה, מצלמת וידאו, MP3 של 20 ג'יגה ופלאפון מספק, ככה שגם אותם אני לא צריך או יש צורך לשדרג בקיצור... מה עוד אפשר? כיוון אחד שאני במחשבה מאוד בסיסית לגביו זה בתחום התצוגה. יש לי כרגע מסך CRT 19 של סמסונג שעלה די הרבה בזמנו, ועם כרטיס טלוויזיה אני רואה בו גם טלויזיה (מחובר לממיר). מצד אחד תצוגה גדולה יותר בשביל סרטים זה יכול להיות נחמד,אבל אנ'לא ממש יודע איפה לדחוף טלויזיה כזו בחדר…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכותרת מסבירה הכל.. אני יודע שהם התפרקו ל TMS ו FOXPC .. שניהם לא עונים לטלפונים .. הכרטיס מסך שלי נשלח לתיקון לפני 40 ימים במסגרת אחריות שהיה לי.. באותו יום ששלחתי תכרטיס המוכר (בסניף ראשון לציון) אמר לי שהכרטיס מסך יחזור עד 21 ימים ( באתר כתוב עד 14) ... הם לא עונים לטלפונים .. אני כמעט בטוח שהם פשטו רגל... ההורים רוצים לפנות לבית משפט לתביעות קטנות .. איך אפשר להשיג את בעל החברה? נציג? מישהו שיכל להרגיע אותי בטלפון בקשר למצב. הכרטיס מסך שלי עלה לי יקר ועזבו כמה הוא עלה זה לא פסדר שקורה מצב כזה והם עושים ככה ללקוחות. קניתי מהם מחשב לפני 8 חודשושילמתי 6אלף במזומן. וככה אני נדפק? זה לא הולך לעבור בשקט זה בטוח.. פתחתי תאשכול כי ראיתי שיש כמה תגובות של "נציגי TMS" שהם גם …

• 439 תגובות
    • 62.5k צפיות
  18. Started by jambo222,

שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by THE_COMMANDER,

ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by redti,

אחים שלי יש לי חברים בבית.. יש לי בעיה אני צריך להפוך תרגום של סרט כי שאני צורב אותו יוצא לי הפוך אז צריך להפוך אותו מי שמבין בזה.. עכשיו התוכנה עושה לי בעיות.. מישה יכול בבקשה לעשות לי טובה ענקיח ולהפוך את התרגום שאני ישלח לו ולשלוח לי חזרה מי שיעזור לי 3 הזמנות של טורנט ליץ' למי שהוא רוצה הוא יקבל

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by daniel89,

אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???

24. Started by or,

למרות שלפי דעתי זה מאוד מעניין להעלות נושאים חדשים ולדון בהם (כמו "אם הייתי זוכה בלוטו") אני מבין שזה עושב בלגאן ומעצבן כמה אנשים אז אני יפסיק אם זה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by idofr,

הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים