כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קובץ MP3? ולהשתמש בו באתרים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm מחיר הכרטיס:829 ש"ח משלוח:620 ש"ח סה"כ:1449 ש"ח :lol: אם יש פה מישהו שקשור אליהם שיגיד להם לתקן
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה שיראו את רשימת החברים שלי. יש דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כל מי שהיה ללא חייגן ב014+HOT היה לכם אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
שלום מסיבה שאינה חשובה התקשרתי אתמול ל "HOT", במהלך הניתוב לשירות הנבחר המערכת הודיעה שמאחר שהם משדרגים את המערכות המחישוב יתכנו עומסים במוקד השירות ועל כן ינתן סרט מסויים לצפייה חינם ב V.O.D החלטה מבורכת!! אך כידוע, הוט החלה לספק בשנים האחרונות שירותים נוספים כדוגמת האינטרנט והטלפון הקווי. צצה לה בעיה: איך לקוחות הוט אשר אינם חלק ממנוי הטלויזיה אמורים להנות מההטבה אשר מגיעה לכל לקוחות הוט (!!) התשובה שקיבלתי מנציגת הוט היא, שהוט אינה מפצה כספית ולכן אין להם האפשרות לפצות את שאר המנויים. איני רואה שום הבדל בין השירותים שעל כן הוט אינה תוכל לפצות גם את שאר המנויים (סתם לדוג' : לקוחות הטלפון יהנו ממחירים מוזלים ליעדים מסוימים לזמן מסויים לקוחות האינטרנט יהנו ממהירו…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ומומלצות באיזור פתח תקווה, חנויות בסגנון נעה, פנדס, זיגזג וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
תרגע אני לא יפרסם פה WAREZ אבל יש לי שאלה חשובה בקשר לנושא. אני מכיר אתר שמפרסם קישורים להורדות לא חוקיות אבל מבחינה משפטית האתר נחשב 100% לחוקי (כמו קאזה) זה תלוי מה תעשו עם החומר שבו. אז תגידו לי זה נכון שמותר לי לפרסם אותו וזה לא יהיה ספאם, או שיש פה התנגדות מצד האתר לפרסם אתרים כאלו בכלל? כל מי שרצה לראות פה WAREZ מצטער אין ;D
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד מזון אבל לא יודע איזה ושל איזה חברה צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחרי כמה שיחות עם הוט ו014 התנאים שקיבלתי הם כאלה: הוט 16MB ב120 שקל לחודש, התקנה חינם, התחייבות לשנה ב014 קיבלתי 99 לחודש, התחייבות לשנה וחצי, 3 חודשים ראשונים חינם. נחשב זול? בואו ספרו לי על מחירים שהצלחתם להשיג ב16MB בהוט
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-