כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
מחר מתכונת בהיסטוריה ב.. יש למישהו כמה סיכומים שאני יוכל לקרוא?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
זיהוי כושל? או שהוא באמת משתמש בNT... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום היום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע.. בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קיבלתי זימון לגיבוש של זה.... מה זה,והאם זה דורש קד"צ-קבע?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך קוראים לשומר מסך עם הדגים שרואים כמעט הכל חנות מחשבים על צגי המסכים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-