עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by izir,

היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .

3. צפיתם ב\'מהיר ועצבני 7\' ונותרתם עם טעם של עוד? אל חשש - אולפני יוניברסל ווין דיזל הודיעו רשמית כי הם כבר עובדים על סרט שמיני בסדרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לא מצאתי שום פורום שמתאים לנושא אז ננסה כאן.... ( מנהלים עם יש כזה פורום בבקשה תעבירו את ההודעה לפורום המתאים ) שלום,קוראים לי ארתור, בן 15. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. אני מעצב בפוטו כבר כ שנה (11 חודשים) עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP \ ASP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. עדיפות למתכנת PHP אבל כולם יתקבלו בברכה. העיצוב של האתר (כמובן =P) והדומיין עלי. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il פאלפון : 0503080172 הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשר…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. מה הסדר שלהם? אני מנסה לראות איזה FINAL FANTASY הכי חדש יש אבל אני לא יודע לספור את ה II II III V וזהו מה השאר?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by soundf,

תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. איכות שמע נהדרת, בלי באפרינג ושטויות - ETN.FM P0wnz!!111 For Winamp Users : The trance Lane - http://www.etn.fm/etn1beta.m3u For Winamp Users : The Progressive Lane - http://www.etn.fm/etn2beta.m3u לפרטים נוספים - http://www.etn.fm

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by YTZ,

כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by R0ck,

http://video.google.com/videoplay?docid=-7193470719293309352

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by skyline,

הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Resembles Yoda, this cloud does

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. מישהו כאן משתמש באתר הזה כדי לרכוש דברים דרך האינטרנט? אם כן, יש לי שאלה. איך הרכישה מתבצעת? האם רק הכסף מועבר או שגם פרטי הויסה (מספר הכרטיס)? כי אני חושש בנוגע למקרה הגנבות והפריצות שקרו בSTEAM. עזבו אם זה אמיתי או לא, אני רק רוצה להיות בטוח שפרטי הכרטיס שלי לא הועברו לVALVE אם קניתי אצלהם משחקים עם PAYPAL. בבקשה תגובות רציניות וממי שיודע. תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by dvirf1,

היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliil1,

אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Chanoch4,

שלום קניתי פס לדים 2835 240 לדים למטר, וכל מטר צורך 24w, ואני צריך 3.5 מטר שזה יוצא 86w. האם אני יכול לחבר אותו לשנאי 12v a10 שיש לי בבית? או שהם יהרסו? כמובן שהלדים הם 12v.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…

22. מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום אח שלי טס מחרתיים לצ'כיה אני מאוד (מאוד!!!) רוצה את האיפון החדש 16 גיגה.. רציתי לדעת כמה יעלה שם האיפון הזה (כמובן פרוץ) ואיך אני בידיוק יכול הכי קל להסביר לו איפה מה מי ומו?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.