עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מוחמד היהודי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. 50 שנה עשיר כמו ביל גייטס בלי הגבלה של כסף תשיגו כל מה שתרצו ובדיוק בגיל 50 תמותו או ש60 שנה לחיות בסדר בלי הרבה כסף ותמיד להיות לחוץ בכסף לא לקנות את ההכי יקר לחסוך וכו'..

• 68 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by GRiM,

היום קיבלתי בדואר מעטפה מחיל המודיעין שכללה מכתב מאיתור חמ"ן (זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין) והשני ספר קטן בנושא מסלול מופ"ת (מחקר ופענוח חזותי). אני כרגע בכיתה י"א ולומד בחיל האוויר, לכן אני לא חייב ללכת לחיל המודיעין כמו שהבנתי מהמכתב. אבל בכל זאת, מה אתם אומרים על חיל המודיעין? כדאי ללכת לשם? איזה תנאים? איזה משכורת חודשית (רגילה, מוגדלת או..)? על איזה מהמסלולים אתם ממליצים? יש כל מיני קורסים: טר"צ, בה"ד, OJT. מה עדיף לדעתכם (להסביר בבקשה)? http://www1.idf.il/aman

• 38 תגובות
    • 9.2k צפיות
  5. הנה החידה לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע זו התוצאה. אני חושב שהמילה הראשונה יכולה להכיל בתוכה או את המילה וי (ניצחון-דרישת הקהל) או שער (דרישת הקהל). בתום הדקה האחרונה זה סוף המילה תשעים (אולי בסוף המילה הראשונה תהיה ם (מ סופית). נו תעלו הצעות...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by HiperPsY,

תמיד סיקרן אותי מה ההבדלים בין מאגנז יפהיפה לג'נט רגיל....במה הם שונים חוץ מהיופי?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by JUNGLE,

תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. סתם לידע כללי מעניין אותי כמה כסף עולה הפרסום באתרים הגדולים אז מי שיודע דברו.....

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ראיתי את הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים והתאהבתי (במיוחד ב- 2 ו- 3 ) ועכשיו אני רוצה לקנות את ה- DVD. בדקתי באינטרנט אבל מוכרים רק את 4+5+6 כסידרה ואת השאר בניפרד. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את כולם ביחד עם כל הבונוסים ותרגום עיברי כמובן? אגב, תגובות על הסרט תקבל כאן בברכה! ושאלה נוספת, למה התחילו את הסידרה מהאמצע ולא מההתחלה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. יש שם שיר כשד"ר איוול ומינימי בכלא הם שרים שיר עם כל העצורים... זה לש אמינם נראה לי אבל אני לא יודע את השם תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by ptyahoo,

אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  15. מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by kinggil,

יש שיר של ביונס שנקרא Pirty boy?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום. ראיתי פרק של WWE והיה באמצע חלק משיר שנשמע לי מוכר אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לזהות לי אותו, http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=32676E8B35D17CD2 תודה מראש,עידן.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by morangal555,

שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  20. שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dark Respect,

מישהו יכול?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by stone cold,

לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. צריך דרכים להרגיע ולעזור לי, הייתי היום בים ומרוב טיפשוטי נשרפתי כאילו אין מחר. כבר מרחתי איזה קרם שמצאתי באמבטיה, אבל אני מחפש שיטות ידועות כאלה אם יש... ובבקשה אל תרצו לי שזה לא בריא וכ"ו, אני יודע! ועדיין כמו אידיוט עשיתי את זה. מתי אני ילמד כבר להתמרח אחרי 10 דקות ולא 40? שונא ליהיות לבנבן!

• 30 תגובות
    • 18.4k צפיות
  25. http://video.google.com/videoplay?docid=1055820530795653159 עדדין אני לא יודע ממש לתכנת אותו אבל בנתיים זה מה שהצלחתי יש לו המון אפשרויות ניסיתי אותו למרחק הוא מגיע ליותר מ 4 ק"מ (בעיה ליראות יותר מבחינת מיקום שלי)צריך לחפור בו עוד קצת...

• 102 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.