כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מסך U2410 דרך מכירה קבוצתית שהייתה פה באתר. המסך קצת ישב אצלי עד שהגיע המחשב החדש. לאט לאט נכנסה להכרתי האיטית ההבנה שיש בעיה - המסך לא נדלק כשהמחשב מתעורר משינה. לא הבנתי שיש בעיה, אחר כך לא הייתי בטוח אם זה הכרטיס או המסך. בסופו של דבר רכשתי עוד מסך (2209wa המצוין, ע"ס המלצות פה באתר), חיברתי אותו במקביל, ואששתי שהבעיה אכן במסך. התקשרתי לפנדה שהפנו אותי ישירות לדל. עכשיו, את החוויות שלי מדל אפשר לחלק לשניים, ממש כאילו אלו שתי חברות: בחלק הראשון ביליתי יום בנסיונות להשיג אותם בטלפון. ביום השני, כשכבר הצלחתי להשיג אותם, נפלתי על נציגת שירות בשם (כמדומני) מאיה. אחרי שהצלחתי להסביר לה את הבעיה היא שאלה אותי אם המחשב שלי הוא דל. כשאמרתי לה שלא היא "הסבירה" לי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע לערך הבנתי שכרטיס הרשת האלחוטי של הנייד שלי הוא תקול, היות והוא בקושי קלט רשתות בסביבה שלי ובקושי את הרשת האלחוטית שלי. לכך קדמו בעיות של ניתוקים ובעיות תפקוד תחת לינוקס כמעט מהיום שקניתי את הכרטיס ולא יחסתי להן חשיבות רבה, כי חשבתי שמדובר בכרטיס "הרחבה" שמעולם לא יתפקד כמו כ. רשת אלחוטי מובנה של הנייד או PCI של מחשב שולחני. (במאמר מוסגר, אציין כי כשקניתי את הכרטיס מבאג האריזה הייתה פתוחה והכרטיס נראה היה משומש והיה ממנו רעש כאילו משהו רופף בפנים - אולם סירבו להחליף לי אותו בבאג, למרות שבקושי עברו 48 שעות מהקניה בטענה שאם אני רוצה שירות זה רק פיקוק והם למעשה לא אחראים על כלום. בשל התגובה הזאת, ובשל היותי סקפטי לא ניסיתי אפילו להחליף את הכרטיס מול פיקוק, וחשבת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה חיפשתי מספר דברים שלא בכל חנות רגילה יש. אחרי הרבה חיפושים הגעתי לנועה ועשיתי הזמנה. הזמנתי את הכול אתמול , לפני שהזמנתי דיברתי בטלפון עם מוכר שהתחייב לי שהכול קיים במלאי . ביום למחרת הוא חזר אליי בקשר לכמה שינויים בהזמנה , היה מאוד אדיב ותומך ולא ניסה "לדחוף" לי מוצרים, אלא ניסה להציע הצעות יעילות לשיפור ואף הוזלה של החבילה. סגרנו על תחלופים, והוא שמר בצד את ההזמנה עד שקרוב משפחה שלי אסף אותה. זאת החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה את מה שחיפשתי (קיט הרכבה לונדטה 2), ומאוד הייתי מופתע לטובה מרמת השירות , המהירות והאיכות שלו. חנות מעולה, ואמשיך לקנות שמה הרבה פעמים טעימה קטנה :
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
" יש לדרג בכל אשכול מספר יחידות בהן אתה מעוניין לשרת באופ יחסי יותר מאחרות" באופן יחסי למה? לכל היחידות שנמצאות בשאלון או באופן יחסי רק לאותם 2-3 יחידות באשכול הזה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן שאלון (hwzone.co.il/community/threads/523726) במסגרת אחת מתוך שני עבודות מחקר לתואר בפסיכולוגיה שאשתי עושה באו"פ. זכיתי להענות מרשימה מהפורום, המדגם ייצג בצורה מיטבית את מה שניסינו להראות וגם הציון על העבודה שיקף זאת (95). כעת נותרה לה רק עבודה אחת בשביל להיות זכאית לתואר, ואני מצרף את השאלון השני בתקווה לשחזר את ההצלחה השאלון הוא אמריקאי, אשמח ל-5 דקות מזמנכם, תודה רבה. https://docs.google.com/forms/d/1F0odinawkZK27m0rhmqoyi-GZwtDbTgVONPucev-WIA/viewform - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. חלק מהשאלות הן בנושאי ידע כללי, המטרה היא לבחון את הידע שלכם והביטחון בתשובה בשליפה מהמותן, אז אין צורך להעזר בויקיפדיה ודומיהם, זאת לא תחרות טריו…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
תראו מה סימנתי ותגידו לי אתם, לדעתכם - איזה פרופיל יהיה לי? אז ככה: מכל הבעיות שרשומות שם, סימנתי ש: 1. חבלה בראש - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה [הייתי קטן, מישהו זרק לי אבן בראש, ירד לי דם וזהו, חיברו לי את העור עם דבק מיוחד. 4. קושי בנשימה דרך האף - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 22. בעיות באשכים, בקע מפשעתי - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 30. טופלת ע"י פסיכולוג? חיובי 31. האם הינך משתמש בסמים \ אלכוהול? חיובי, כמה בירות בסופי שבוע 34. יתר לחץ דם [בסעיף הזה - בעיות אצל קרובי משפחה] - חיובי, אצל סבתא מצד אמא לסימון הרופא: 40. מחלות נוירולוגיות. חיובי, אני סובל מ-ADHD ובכן, מה דעתכם? עדיין 64?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה כל אחד ירשום הגדרה מלווה בטיפה הומר על מונח כלשהו מעולם המחשבים אני אתחיל: חומרה - החלק של המחשב שאפשר לבעוט בו תוכנה - החלק של המחשב שגורם לך לבעוט בחומרה חומרע - מדבר תוכנע - ויברטור
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=400903 8) מה לא יעשו בשביל עוד כסף... באמת טפשי.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה בגרות באנגלית בינואר . מישהו יודע איזה מילונים מותרים להביא לבחינה ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני נכנס למילון מורפיקס ומנסה לחפש משהו, זה מה שאני מקבל [כבר כמה חודשים] : http://www.morfix.co.il/ למישהו יש פה נטוויז'ן ויכול לבדוק? ולמה זה ככה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהיה פה באתר איזשהו אתר לפרוש אתרים ברוסית ולא מצאתי בחיפוש. אני עדיף לעברית אבל אם אין אז לאנגלית. וגם רצוי שיפרש את כל הדף ולא מילה מילה...
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-