כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את האלבום עד שגיליתי שאמינם לא שר באלבום.... כבר ויתרתי ואז ראיתי שמשבחים את האלבום... מה דעתכם, אכן יש איכות? או שסתם ביזבוז כסף?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://pown.alluc.org/?uid=1252 כנסו ל5 מצד שמאל אני חייב את הפלאש המקורי אנלא מוצא אותו והוא תקוע לי במוח :<
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה שמעניין אותי זה בעיקר הדבר הזה שנקרא עמלת מכס שגובה דואר ישראל . בעיקרון אני מתכוון לייבא דרך USPS אוזניות מתחת ל50 דולר אבל פשוט אי אפשר להבין על מה הם גובים עמלת מכס . הם גובים על כל מוצר מתחת ל50 דולר עמלת מכס ? אולי על מוצרים מעל 2 ק"ג ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחבן מחר ואנחנו צריכים לכתוב פסקה מפעיל לסביל.. קיצור- איזה מילות קישור אתם מכירים כמו then, first of all.....?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.tau.ac.il/honorroll.html מה הרשימה הזאת מתחת לכותרת "אות הנשיא" מציינת?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, מי היבואן של DFI בארץ ? והאם ניתן לקנות ממנו באופן פרטי ביותר זול ?? אותו דבר לגבי כרטיסים האם אפשר לעשות דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בהרצליה חח :lol: http://www.one.co.il/Cat/Extra/Glitch.aspx?id=17957&tableid=0 http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=17954&tableid=0
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
"עשו עליו הלאום" איך כותבים את המילה הזאת? לא הצלחתי למצוא בגוגל
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אולי זו השפעה של העייפות ואולי אני סתם בנאדם ממורמר, אבל החלטתי לפתוח את הת'רד בשביל שכל אחד יכתוב את הסיבה שלפי דעתו גרמה לנפילה החוזרת של האתר. אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה: האתר נפל כתוצאה מפריצה של האקרים ערבים מהשטחים, שלא כ"כ אהבו את דעתו של עמרי,הWebmaster,בנושאים שנוגעים לגביהם. :-X
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש סיכוי סביר שאני טס לארה"ב לבקר את ההורים שלי בסוף יולי תחילת אוגוסט אם זה לא יתבטל (הבוס של אשתי בלחץ אטומי כי ברחו לו כמה עובדים) . מה כדאי להביא משם. WII כבר יש לי וגם מלא משחקים חשבתי אולי עוד כמה משחקים (בקשר לאיזה אני אבחר לבד). אני יכול להביא עוד WII ולמכור אותו אבל אין לי ממש סיבה. חשבתי שאולי כדאי להביא חלקי מחשב אבל אני לא בטוח שכדאי אולי Q6600 כי תהיה ירידת מחירים אבל הרגע בדקתי וחוץ מקצת מע"מ אני לא אחסוך כלום. לוח אם? אולי איזה מקרן נחמד? אין לי מקרן רק איזה טלויזיה שקשה לגנוב . מסך LCD למחשב?! הנייד של אשתי עושה בעיות בזמן האחרון וזה גם רעיון. יש משהו שאפשר להביא שישתלם?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח להדרכה בשאלות הבאות: מה מספר האפשרויות לבנות סדרה בת n איברים מ-0 ו-1, כך ש-0 מופיע k פעמים (k < n) אבל לא פעמיים רצוף? מה מספר האפשרויות לחלק 100 כדורים שונים ל4 תאים שונים, כך שבתא הראשון מספר זוגי של כדורים? (גם אפס נחשב זוגי) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-