עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by moog,

:yelclap: מה אתם אומרים גדול איזה מצחיקים הם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by NuXeR,

יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by MicroChip,

מישהו שמע או היה בשומרי משקל? איך שם?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  5. האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. שלום חברים כמו שרשמתי אני הכותרת אני מתכונן למבחן של CCNA אחרי קורס שעברתי ואני מעוניין לדעת אם מישהו יכול בבקשה להביא לי סיכום על WAN Connection ראיתי קצת CBT וTRIAN SIGNAL ועדין יש כמה דברים שאני לא ממש סגור עליהם ואני מחפש איזה שהוא סיכום בעברית או באנגלית ממוקד יותר אם אפשר לעזור לי לחפש אני ישמח תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by aViZe,

אתר ופורום טובים יש לכם!! מקווה להשתלב

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by benor,

חברת מרכבים מציעה אוטובוס עסקים מפואר, עם מושבים מהודרים, חדר ישיבות מפנק ואפילו מקרר ומסכי פלזמה. שלכם תמורת 1.3 מיליון שקל נראה מגניב, אבל לדעתי, הרעיון דפוק. אוטובוסים מיועדים לקהל יעד מסוים, ולא נראה לי שהמגזר הזה מרבה להשתמש באוטובוסים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299530,00.html

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by DivineTurtle,

HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.

13. Started by UponTheRose,

אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה

14. Started by benor,

אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by n9555,

http://www.youtube.com/watch?v=rWs1FF-BS7c זה הסרטון המצחיק והמועתק^^ :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GrbKw-TnFdw זה הסרטון המקורי של chamillionare ^ אם מישהו מצליח להשיג מילים לזה אז אני ישמח :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by benor,

ראיתי אותו אתמול לדעתי הוא סרט דיי טוב. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Titan777,

;D

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  23. Started by hell,

יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו? בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון... תודה

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  24. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.