כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=20893 LOL
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות עם מנוי פרימיום בראפידשר. 1. אם לדוג' אני רוצה להוריד קובץ חוקי שיש בו 40לינקים, האם אני יכול להכניס את כולם למנהל הורדות ולהוריד את כולם במכה? במידה וכן, האם אני יכול להשהות את הקבצים, ולהמשיך להוריד יותר מאוחר?(כי בפיילפלייר לדוג', זה לא עובד) 2. האם אני אקבל מהירות הורדה מלאה? 3. מה ההגבלה ליום? והאם בשעות הלילה יש הורדה חופשית? אריאל
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מנוי לעיתון מסוים , השאלה שלי ממתי מתחילה תקופת המנוי שלי. מיום ההזמנה הטלפונית של השירות או מזמן אספקת המוצר אלי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
סביר להניח שאני יפגוש אתכם לאן אתם מתגייסים? למי שלא הבין הגיוס שלי בתאריך הזה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צריך עזרה של זיהוי הסוג של העכביש, מצאתי אותו היום בבית ואני לא יודע אם הוא טוב או לא תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד מזון אבל לא יודע איזה ושל איזה חברה צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, בדצמבר (אוי כמה הייתי תמים אז) רכשתי כבל מולקס מהחנות (מעתה תקרא- החנות) בעלות של 4 שקלים! חזרתי הביתה מרוצה ושמח. רק מה? לא קיבלתי עם הכבל- דיסק התקנה וצעצוע שוקולד! ממש התרגזתי וצלצלתי לחנות. רק מה, הטלפון שלי היה מקולקל אז הייתי צריך לצלצל מהסלולרי!!!!! לקח להם 3 דקות לענות וכבר איבדתי מעל לשקל על זמן אוויר! כשענו סוף סוף, החוצפנים ניסו לטעון שככה זה מגיע! לא יאומן לאן התדרדרנו! אז מה עושים? חשבתם שאני טיפש ואני אוותר? טעיתם! אז יוצרים קשר עם היבואן- חברת מולקסיה בע"מ. היה כבר יום שבת ולא הצלחתי להשיג אותם משום מה אז עשיתי את המעשה ההגיוני והחלטתי לטוס אל המשרדים של מולקסיה בארה"ב. כאשר אני על המטוס, פתאום מצלצלים אליי מהחנות בארץ בטלפון הלוויני(בשיחת גוביינא כ…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
המורה לאנגלית שלי ביקש להביא שם של שיר העוסק בקשר בין הורים וילדים (כמובן באנגלית). אודה לכם אם תעזרו לי. כל שיר שעוסק בנושא הנ"ל וחוץ מ Cat's in the Cradle
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
בלי מילים. http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=669 שולט.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח. מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח... ראיתי כמה מכרזים כמו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220 או http://www.getit.co.il/Prod/48482/ שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
"support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-