כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
קראתי הרבה מדריכים מסובכים עם אפשרות לכתוביות וזה וזה לא טוב לי. הסרט הוא כבר עם כתוביות בפורמט AVI אניר וצה להמיר אותו ל-SVCD שאני יוכל לראות אותו ב DVD. אני רוצה תוכנה פשוטה שרק תמיר אותו בלי כתוביות וכו' כי יש לי. גם VCD יהיה טוב.. יש תוכנה כזאת? אם יש אשמח לשם שלה או ללינק ואם היא מסובכת אז הסבר פשוט. צריך תשובות בדחיפות תודה.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום היום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע.. בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים שלחתי לאריהב- החנות היחידה בארץ עם מלאי נורמאלי של לדים ואביזרי אליקטרוניקה אחרים- שלושה מיילים, והם לא החזירו לי תשובה. גם לטלפון הם לא ענו לי (התקשרתי כמה פעמים, בשעות נורמאליות...). אני צריך להזמין מהם כמה דברים, אבל אני לא יודע אם שווה להזמין מהם אם הם עושים כאלה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן , ביום שלישי האחרון שברתי את הפלאפון שלי . מכיוון שאני לא דברן גדול ובכלל לא חובב פלאפונים , לא שילמתי עליו יותר מדי וגם לא עשיתי עליו ביטוח ככה שאני צריך אחד חדש. יש לי רק 2 דרישות מהפלאפון החדש שלי - שיתאים לרשת סלקום (אני מעביר אליו את הSIM שלי ) ושיהיה זול - כמה שיותר זול. חוץ מלהתקשר לאמא \חברים מדי פעם אני בקושי נוגע בו , מצדי שלא יהיה בו אפילו אפשרות לSMS . למישהו יש המלצה בשבילי? ועוד משהו , חבר שלי אמר לי שעכשיו אפשר לקנות פלאפונים בחנויות פרטיות . האם זה נכון? כי האינסטיקט הראושן שלי היה לרוץ לסניף סלקום הראשון שאני רואה ולקנות אחד חדש. תודה .
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר משהו טוב? אני צריך רינגטונים לNOKIA 6100 אין לי מושג כמה פולי זה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתר שיאפשר לכם לפתוח חשבון דואר ב http://30gigs.com מבלי לקבל הזמנה מבפנים: http://38.98.129.131/~jim/30gigs.php Enjoy
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני קניתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי . אני רוצה עכשיו למכור את המחשב הישן שלי למרות שאני לא יודע בכמה אני יוכל למכור אותו כי הוא יחסית ישן.. מאחר ולא מצאתי מקום מתאים לשים את זה חשבתי לשים את זה פה...אם יש מקום אחר בבקשה שאחד המנהלים יעביר אותו . אז ככה הינה המפרט: כרטיס מסך: fx5200 עם 512 מ"ב ספק: 300W לוח אם: Abit AS8-V Motherboard מעבד: פנטיום 4 עם שני ליבות 3 GHZ דיסק קשיח: 80 (יש בתוכו) אני יכול להוסיף עוד 80 ממחשב אחר... מארז ג'נרי.. מסך: FLATRON 775FT של LG אם אני לא טועה 19 אינצ'.. זיכרון: 512MB DDR1 זה המחשב שקניתי לפני שנתיים + (קנייה גרועה, לצערי אני לא חשבתי שאני צריך לשבת ולברר מה חבר של אבא שלי בחר בשבילי : \) מה אתם חושבים בכמה אני יכול למכ…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3398906,00.html מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-