עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by hck,

היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?

3. Started by MODY69,

שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 104952,

היום הייתי אצל סבא שלי..... שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית? אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RoyShefy,

מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT

6. Started by liav12,

סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by yotamoo,

אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Raul,

חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by LiorP23,

אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gabur,

אני מתכנן לרכוש הרדיסק נייד של WD מסוג PASSPORT. בדקתי בכמה מקומות באינטרנט ומצאתי את ZED כחנות הזולה ביותר. שם יש מבצע על הרדיסק בנפח 250 ג'יגה ב-300 ש"ח שזה ממש זול והכי זול שמצאתי. העניין הוא ששמעתי על החנות אבל אני לא יודע באיזה איכות המוצרים שלהם ואם היא אמינה או שהיא בסגנון אייבורי- שלא תמיד מחזיקים דברים באיכות טובה. אשמח לקבל מידע על החנות למי שמכיר. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by MasterDK,

היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by alont7,

שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by TNT,

מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  20. שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מבחינתי Tsuyoshi Suzuki :DJsmile:

• 32 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by eGore,

תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by Sargon,

(מקווה שזה המקום המתאים). מיהו התכנת של ימינו לעומת התכנת של לפני 20 או 30 שנה? הייתכן שלהיות תכנת זה כבר לא יוקרתי כמו פעם כשהיום כל העולם ואשתו יכולים לקחת קורס באנדרויד וJAVA ולכתוב אפלקציות מבלי בכלל לדעת מה קורה בתוך המכשיר שלהם? יש כל מיני סוגים ותחומים של תיכנות אבל כשאני מדבר על תכנת אני בעיקר מתמקד על תכנת שעוסק בפיתוח. אם אני לא טועה תכנת שעוסק במחקר הוא בעצם אלגוריתמאי. זה יהיה בן אדם שאוליי כותב אלגוריתמים בMATLAB ומנסה להמציא שיטות חדשות לפתור בעיות אבל הוא לא בהכרח מממש את האלגוריתם וגם אם הוא ממש אותם(פיתוח) אז הוא לא עוסק באינטגרצייה עם אפלקצייה או כתיבת תשתית. אם כך התכנת שאני מתכוון אליו הוא מעין אחד שעושה קצת מהכל. הוא גם מממש אלגוריתמים או מפתח אלגורית…

• 63 תגובות
    • 19.3k צפיות
  24. Started by Kukishin,

מחכה להם...

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.