עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by -Del Piero-,

כפי שידוע לכם היום ההופעה של רוג'ר ווטרס מהפינק פלויד אני אישית לא הולך כמו שאתם רואים אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן הולכים[אני אישית הולך להופעה של דפש מוד ב3.8] נמכרו להופעה כ50 אלף כרטיסים ולפי הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265979,00.html הכבישים עמוסים אני אשמח אם מי שיחזור מההופעה ירשום פה איך היה

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! אני דיי רוצה להתחיל לשחק פוקר על כסף אמיתי... אני כרגע משחק בWPOKER.COM ... הממשק שם מדהים, לדעתי!! ממש נוח. (ממש לא אהבתי את אוורסט פוקר, פרטי פוקר, פוקר רום, סידי פוקר ועוד כמה שניסיתי!) poker stars עוד איכשהו בסדר אבל גם לא ממש נוח אני הולך להפקיד איזה $10 לאתר פוקר מקוון אבל האתר שאני הכי אוהב(WPOKER כמובן) מציע בונוס לא ממש אטרקטיבי לכן, אני מבקש את עזרת מי שמבין בדבר למצוא אתר אינטרנט עם תוכנה עם ממשק מדהים ונוח כמו של WPOKER.COM שיציע בונוס אטרקטיבי..(כמו $25 דולר חינם על הפקדה ראשונה, או 100% בונוס על הפקדה ראשונה וכו'..). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי פייר פוקס 1.5 ווידאו (כמו שידוע לכם אולי) הוא לא יכול לנגן...או שהוא מעביר לי לוינאמפ או משו כזה... השאלה אם אפשר שהוא ינגן אתרים שיש בהם וידאו (ראו קישור לדוגמא) בלי להעביר לי את זה לוינאמפ או לMP ואני אשמח אם תוסיפו קישור להורדה של איזה פלאג או משו. תודה. קישור לוידאו: http://video.nana.co.il/?SectionID=1008

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by com,

תודה רבה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by benor,

היה תארד כזה לפני כמה זמן, אבל לא יזיק חדש. אני לא עושה משהו רציני. 3 פעמים בשבוע ,20 דק' ריצה 3 - 4 ק"מ , + שכ. שמיכה 3X10 וכפיפות בטן 3X30 . מה אתם?

• 92 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by מוחמד היהודי,

http://www.theinquirer.net/?article=32550 OC מוגזם?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Green,

איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by overload,

קודם כל, אחד הקטעים הכי טובים מאחד מהמופעים החדשים יותר של קריס רוק- http://comedy.peekvid.com/s1957/e16445/ ופה יש עוד מלא קטעים של כל מני אמנים אחרים. http://comedy.peekvid.com/ תהנו. אם כבר פרסמו את זה פה, אל תהנו

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  11. זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

אני צריך פלאפון משהו ברמה (לא משנה התקציב) כנראה אני מביא אותו מו"ל אז חשבתי על ה v3x / w900i אבל אם יש יותר טובים אשמח לקבל =)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by ROTFL,

הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

זהווווו סיימנו עוד שנה!! [יש כאלה שסיימו בכלל אבל הם נדפקו כי יש להם עכשיו צבא... :-P ] כמה קיבלתם, מה קיבלתם??? בואו נשווה ביחד תעודות [ ] אני קיבלתי בתעודה של יא' ממוצע 86.5... דיי התבעסתי אבל חפיף... זה לא נכנס לתעודת בגרות.. מתמטיקה - 5 יח' מחצית ב' - 90 ספרות הגישו אותי על 90 כימיה 5 יח' - סופי 95 משפטים 5 יח' [לא הכניסו לי לתעודה ציון :-\ אפילו שיש לי 90] אנגלית - מחצית ב' 90 הציונים הכי גרועים : תעבורה - 75 [עשיתי את המבחן לפני שלמדתי לתיאוריה ] היסטוריה - 60 [אל תשאלו...] מקווה שהלך לכם טוב!!!

• 69 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. 1-ירושלמים 2-קיבוצניקים 3-אנשים מהדרום 4-צפונים

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  20. מחר אני אמור להתייצב בתל השומר למבדקי צוות אוויר.בטופס זימון כתוב:"...תהליכי המיון לצ"א מתבצעים במקביל להשתתפות ביום שדה." יהיה איזה מבדק כושר גופני מחר? אם כן אני לא אעשה את הריצה שלי היום (ולכן זה כזה דחוף כי כבר מאוחר)

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by DCAG,

אתמול בתערוכת computax, יום רביעי ה-21 לחודש: הגעתי לשם באחת בצהריים, לא הייתה בעיה להיכנס עם שם של חברה בדויה, מקצוע בדוי (ואבא ליד) ולומר שאני בן 18+, הגברת בהזמנות שאלה אותי שוב אם אני באמת בן יותר מ-18... טוב.. לא! אבל היא לא צריכה לדעת את זה. ת'אמת, לא היה משהו מיוחד... הכל לא חדש ולמעשה די משומש. היו 2 מעבדות שהיציגו שטוענות כי הן נותנות שירותי שחזור מידע והצלת שירותי מחשב שאפילו אם לחצנו format c: Yes!!! הן תוכלנה להציל מידע שנעלם . היו tabletPC של FLYBOOK (? שהוציאו הרבה קיטור ועשן . העמדה של קריאייטיב הייתה די רחבה ומאוד מרשימה עם הדגמה של מקלדת שנשלפת מתוכה אורגנית. סביב בנדא מגנטיק (BENDA) הייתה התקהלות רבה, טוב, לא פלא! הם הציגו ומכרו מוצרים של סילבר-ל…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by Asusman,

היי, מישהו שלח לי איזה קליפ הזוי מיוטוב, בקיצור.. http://youtube.com/watch?v=ok67V1bIGG4 בסוף הקליפ הזה יש כתוביות. בזמן הכתוביות יש איזה שיר ישן ל 2-3 שניות, מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  23. Started by מוחמד היהודי,

הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי

24. Started by UltraWaveMUSA,

איזה שירים יש לגיטרה לשבת מסביב למדורה ולשיר? חיפשתי ישראלים באתר MP3 אבל הם לא מתאימים... כמובן שאני מדבר רק על אקורדים ולא על טאבים [ובטח שבטח על גיטרה קלאסים ולא חשמלית ]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים