עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by Zeev86,

כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  3. עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.gprime.net/images/trippy/ ועוד משהו לא פחות trippy, מטוס boeing 747 שהפך למכונית? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7251&item=4536876004&rd=1 וגם משהו לא פחות מגניב: http://www.flickr.com/photos/w00kie/sets/180637/ זה אמיתי (המחשבים עובדים רגיל)..

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by DJDAVID,

בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  6. זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  7. שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Gosha,

נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by solikt,

איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

12. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  13. Started by iakovl,

כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Googleness,

סתם ראיתי קישור בוואלה ואז גיגלתי ומצאתי כתבה בהארץ באנגלית. University of the People עקרונית ממה שקראתי זאת אוניברסיטה שממונת על ידי אישראלי או משהו שבשלב זה מלמדת מדעי המחשב או מינהל עסקים. כל העסק מתנהל דרך האינטרנט והבחינות זה עבודות או משהו דרך הדואר. מה שמעניין מעבר לעובדה שהכל מתנהל מהבית בניחותא היא העובדה שמחיר הרשמה הוא בין 10 ל50 דולר לקורס ומחיר בחינה בין 50 ל100 דולר. כאשר אתם מקבלים מחיר בהתאם למדינה בה אתם חיים. אז מה נראה לכם עוקץ או לא עוקץ? עריכה: הממממ מספר כתבות בנושא: http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-e1368106ca41f11004.htm http://www.globestv.com/news/article.aspx?did=1000386415&fid=2 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  17. אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by ferrari,

בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by ArielBiMBa,

http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm מחיר הכרטיס:829 ש"ח משלוח:620 ש"ח סה"כ:1449 ש"ח :lol: אם יש פה מישהו שקשור אליהם שיגיד להם לתקן

21. Started by neo690,

יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  25. שבת שלום. אני מחפש אתר\פורום שמתעסק באתריפ פרטיים של ביטורנט (הזמנות).

• 1 תגובה
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים