עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

4. בשידור חי וגם מול עיתונאים שטרם יודעים מהם מחיריהם הרשמיים - מכריזה AMD על סדרת כרטיסי המסך RX 9070 באופן רשמי יותר ומסודר יותר כשהפעם יש לנו את כל המידע הטכני וגם את המחירים המומלצים לצרכן - האם הגיע הזמן לשלם פחות?לכתבה

5. Started by Djx,

תראו איך מייקרוסופט וורד (בתמונה) לא יודעת את שם האוייב מספר 1 שלה (אבסורד) וגם פרסומת לטמפקס ( ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by aviz,

הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  8. אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. היי! היום יש הופעה של Blue mans group!(מיקום-גני התערוכה) אני לא רוצה לשנע את ההורים לת"א אז אני מחפש דרך חלופית. אוטובוסים ורכבת זה לא ממש אפשרי אז מה שנשאר זה מוניות שרות. יש למישהו מושג איפה אני יכול לתפוס מונית שרות לאשדוד בקרבת גני התערוכה? (היא יוצאת ממרכזית וזה וואחד מרחק הליכה)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by pro,

ע"פ הבקוש הרב החלטתי לעשות את סקר זה. PRO

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by huber,

שוב שלום. סבתי שתחיה שנים רבות מוגבלת בהליכתה. לצערנו היא גרה בקומה שנייה ולא מוכנה לעזוב את ביתה. חשבנו על מעלית פתוחה שתעלה אותה את הקומה הזו אך אין לנו מושג היכן מחפשים דבר שכזה. יש למי מושג?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

:lol:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר שממש דומה ל- EBAY, וחפשתי בכל אינדקסים שאני מכיר, כולל חיפוש ב-GOOGLE. ולא מצאתי את האתר שדומה לאתר הקניות EBAY. מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר? בתודה זאב.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי אולי כבר פתחו שאלות על הנושא אבל אני לא מצאתי אז מצוער. איך עורכים מודעה ואיך מוחקים מודעה? אני פשוט לא מוצא את האפשריות האלו שם.

17. כך נודע לאתר ynet לפי הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html "בחודש אפריל, 2004, נמסר לנו מבזק כי אין דרישה מצד הקהל לחבילות גלישה בקצב חוזר מהיר יותר מ-96 קילוביט. "אנחנו עם האצבע על הדופק וידוע לנו כי הגולשים מסתפקים ב-96 קילו ביט", נמסר אז מהחברה. כעת נראה כי המגמה השתנתה, בעקבות המחאה הציבורית , שבאה לידי ביטוי גם בכתבות שפורסמו ב-ynet." לפי הזכור לי היו הרבה ספקנים בנושא בדיונים קודמים בפורום זה על כך שהמחאה והעצומה תזיז לבזק ... עכשיו רק נשאר לראות עד כמה נזק יעלו את ה upstream (אני מקווה שזה יהיה לפחות 50k על מנת שיהיה שינוי ממשי ) נ.ב מי יודע אולי גם המחאה נגד חברות הסלולר תעזור בסוף :

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by yacovmateo,

היי. הסיפור הוא כזה. בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה. עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף. עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא). נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו. או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים. מה לעשות? וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by Internal,

sirton flash gadol kmo l dori met http://websamba.com/scudnick/Copy%20of%20maya.swf ze sirton shel aize ahad SUPER FUN STUFF http://metzanger.free.fr/materiel.be/la_drogue_cest_mal.avi dereh agav im mishhu yodea aih nikra ha shir hashni ani esmah ldaat

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by borg,

מישהו מכיר פורום טוב (בישראל) בנושאי בישול, טיגון, אפייה, וכדומה...?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by PeaS,

תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by matrix66,

עכשיו חזרתי משירות מילואים של שבועיים+ וקיבלתי אישור שהייתי בשירות ואיתו אני אמור לקבל תשלום על אותם הימים למרות שאין לי עבודה, אבל אין לי מושג למי אני אמור לתת את זה.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by House M.D.,

אני רוצה להזמין חבילה מחו"ל(DealExtreme) . החבילה בשווי 20$ ומה שהיא מכילה זה אוזניית בלוטוס + דונגל בלוטוס למחשב , 2 מגני מסך ומגן סיליקון ל ipod touch . האם על החבילה הזו יגבו כספים במכס או שהמכס לא נוגעים בחבילות עם סכומים כאלו נמוכים?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by huber,

כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.