כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כנראה זה באמת פוגע... צולם ע"י W800I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כרגע אני מועסק כבד"סניק דרך חברת כ"א אדם בפעל מסויים במשכורת מינימום, הציעו לי עבודה זמנית בחברת סטארט אפ (עם אופציה לקבועה, במקרה והפרוייקט יצליח) כמרכיב של המוצר שלהם, המשכורת היא 25 ש"ח לשעה, תשלום על הסעות כמובן, שאר התנאים הסוציאלים אני לא יודע... הבן אדם אמר שקודם אני אגיע אצלו לראיון ואז נדבר על שאר הפרטים. יש לקחת בחשבון שאני מתחיל ללמוד פסיכומטרי בזמן הקרוב, ואצטרך להשקיע זמן בלימודים.... מה אתם אומרים? שווה לעבור מקום עבודה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
-
אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://lyricsplugin.com/ כבר כמה זמן שהאתר לא עובד אצלי, אני מנסה להבין אם זו בעיה ספציפית אצלי או בעיה של האתר. האתר "כאילו" נטען אך אני רואה דף לבן ריק ותו לא. ניסיתי גם בIE וגם בfirefox. אותה תוצאה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מכיוון שלא מצאתי התייחסות ספציפית לעניין הזה באף אחד מהפורומים, ובמיוחד לא בזה של תמיכה לתקלות חומרה, אז אני שואל כאן כדי למנוע מצב של מעבר על החוקים... במידה ות'רד שפירסמתי שלשום לא העלה פתרון בחכה, האם אני רשאי לפתוח חדש, או להקפיץ, או לערוך לפי הצורך ולהמתין לתשובה ? תודה חברים, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפי כ-3 ימים, חבר שלי רכב Asus 1000H בסניף של חנות "פנדה מחשבים ותקשורת". בדיעבד, התבררה העסקה כלא מתאימה, ובכלל לא משתלמת לבחור. כרגע, הוא מעוניין בביטול הרכישה, וקבלת החזר כספי מלא (לא זיכוי). לאחר עיון קצת בתקנון האתר, ובטפסים שהוא קיבל מהם, התברר שאין החזר כספי, או בכלל התחיבות להחזר, במחשבים ניידים. כזכור לי, העובר בכנסת חוק שדורש מהחנות לפרסם את מדיניות ההחזרה על שלט. האם ציון המדיניות בקבלה מזכה אותם ? החוק הזה לא כלל גם התחיבות להחזיר לכל הלקוחות את המוצרים, כולל החזר כספי מלא, אם לא עברו 14 ימים, והמוצר באריזתו המקורית ? אז זה לא בעצם עברה על החוק לכתוב שאין החזר :s05: בשורה התחתוה, לפני שאני ניגש אליהם יחד עם החבר ביום ראשון (או שני) הקרוב, יש למישהו ניסיו…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום מסיבה שאינה חשובה התקשרתי אתמול ל "HOT", במהלך הניתוב לשירות הנבחר המערכת הודיעה שמאחר שהם משדרגים את המערכות המחישוב יתכנו עומסים במוקד השירות ועל כן ינתן סרט מסויים לצפייה חינם ב V.O.D החלטה מבורכת!! אך כידוע, הוט החלה לספק בשנים האחרונות שירותים נוספים כדוגמת האינטרנט והטלפון הקווי. צצה לה בעיה: איך לקוחות הוט אשר אינם חלק ממנוי הטלויזיה אמורים להנות מההטבה אשר מגיעה לכל לקוחות הוט (!!) התשובה שקיבלתי מנציגת הוט היא, שהוט אינה מפצה כספית ולכן אין להם האפשרות לפצות את שאר המנויים. איני רואה שום הבדל בין השירותים שעל כן הוט אינה תוכל לפצות גם את שאר המנויים (סתם לדוג' : לקוחות הטלפון יהנו ממחירים מוזלים ליעדים מסוימים לזמן מסויים לקוחות האינטרנט יהנו ממהירו…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-