עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ha_miki,

מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  2. כרגע אני מועסק כבד"סניק דרך חברת כ"א אדם בפעל מסויים במשכורת מינימום, הציעו לי עבודה זמנית בחברת סטארט אפ (עם אופציה לקבועה, במקרה והפרוייקט יצליח) כמרכיב של המוצר שלהם, המשכורת היא 25 ש"ח לשעה, תשלום על הסעות כמובן, שאר התנאים הסוציאלים אני לא יודע... הבן אדם אמר שקודם אני אגיע אצלו לראיון ואז נדבר על שאר הפרטים. יש לקחת בחשבון שאני מתחיל ללמוד פסיכומטרי בזמן הקרוב, ואצטרך להשקיע זמן בלימודים.... מה אתם אומרים? שווה לעבור מקום עבודה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. נכשלתי ב11 טסטים ומורה נהיגה אחר קיבל אותי לא ממש ברצון עשיתי שוב 28 שעות והא טוען שזה פוגע בניקוד שלו מבחינת משרד החינוך אני מציינת שה11 טבטים זה ממורה אחר אבל נמורה החדש אומר שכאגש לטסט יחשיבו לו גם תטסטים הקודמים שלי מי שהוא יודע עם זה נכון

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  8. Started by SpEcToR,

http://www.ebay.co.il/ :s05:

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by pincher77,

אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רצינית First the Fat Boys break up, now every day I wake up Somebody got a problem with Hov' Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddar and my records movin out the sto'? Young fucks spittin at me, young rappers gettin at me My nigga Big predicted the shit exactly "Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefully Cause faggots hate when you gettin money like athletes Yung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me? Fine; it cost you nothin - pay me no mind Look, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontin Sensitive thugs, y'all all need hugs Damn though mans I'm just try…

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by CyberBot,

תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. לא קאזה ו אימיול אתרים אתרים עם מישהו יודע בבקשה תרשמו כתובת וזה לא ווארז!!!! !!

14. Started by GWeizman,

יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by n9555,

http://www.youtube.com/watch?v=rWs1FF-BS7c זה הסרטון המצחיק והמועתק^^ :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GrbKw-TnFdw זה הסרטון המקורי של chamillionare ^ אם מישהו מצליח להשיג מילים לזה אז אני ישמח :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html

18. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by MilkMan,

תמליצו לי על שירים כמו gorillaz. אגב מה זה הסגנון הזה?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

22. Started by Yaniv,

אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. כמו בKSP, LOGICPC וכו', ישנן חנויות כאלו גם מחו"ל שמאפשרות לבנות מחשב מחלקים? חיפשתי ולא מצאתי... תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by r1plet,

איזה לאום בעצם מיישב את האחוז הגדול ביותר של הפורום? אני מנחש שנשמע פה הכי הרבה על רוסים וצברים/אשכנזים? סתם הערכה שלי. אני מקווה שהדיון לא יגרר לגזענות ומריבות, ושהנושא לא "רגיש" במיוחד לאף אחד מחברי הפורום. : אני למשל - אוקראיני מלא

דיונים חדשים בפורומים