עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bingo,

צריך המלצה לטלוויזיה עד 1000 שח ואם אפשר גם חנות טובה ומוכרת שלא גונבת כסף. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  2. עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by goolkt,

ננעל

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by Skid,

קיבלתי זימון לגיבוש של זה.... מה זה,והאם זה דורש קד"צ-קבע?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by reuven5,

טוב חברה זה כבר אגדי אין מילים חייבים להיכנס ולראות אני חייב לציין ראיתי את זה בפורומים של XS וגם הם היו בחום הנה תמונה על מה מדובר ועל היופי והמקצועיות המדהימה: וזה הקישור המדהים לכל המוד: http://benheck.com/Games/Xbox360/x360_page_1.htm

6. Started by AK,

אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by 114508534,

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  10. כמה זה עולה? טלפון? שעות פתיחה וסגירה?

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה יש גבול לכל תעלול רציתי לכתוב את זה בת'רד מקודם אבל אסף נעל אותו ואני מבין אותו פשוט הזלזלול וחוסר איכפתיות כלפי צרכן והבנה שלו במחשבים חוצים כל גבול. הנה ההוכחה, ראו זאת בעיניכם בחנות הזאת שימו לב שגם מוכרים שם ati 8 mb עם המחשב באלפיים ומשהו שקל אין גבול לחוצפה הישראלית?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by NuXeR,

יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by ino,

תנו לי דעה בבקשה, יש לי מספיק כסף ושניהם עולים בערך אותו הסכום, מה עדיף לקנות? ???

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by Sting,

ok אז זה הולך ככה , יש תוכנית רדיו מסוימת בארה"ב שכל יום חמישי עושה משהו שהם קוראים לו בשם "מלחמת הורדים" (War of the Roses) בחורה אחת שחושבת שחבר שלה בוגד בה מתקשרת לתוכנית ואז השדרן מתקשר אל החבר , מתחזה לבעל חנות פרחים ומציע לחבר משלוח של תריסר ורדים למי שהוא בוחר . במידה והבחור בוחר לשלוח את הפרחים לחברה שהתקשרה אז הם מקבלים חופשה או ארוחה רומנטית ביחד...אך לרוב זה לא המקרה והזר נשלח לכתובת אחרת הפעם זה פשוט הלך יותר מידי רחוק השיחה הוקלטה מהרדיו דרך נגן מסוג zen לכן יש קצת הפרעות ורעשים http://joeku.jsjhforums.com/flowers.mp3 אז מה אתם אומרים גאון מרושע או תרגיל פתטי ועלוב ?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. Started by yuraxp,

שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by kujo,

פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by kinggil,

אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by idos100,

השארתי שוט של וודקה בחדר שלי על המדף קיצר שבועיים לא נגעתי בזה לא כלום בדווווק לא נשפכה טיפה אפילו והתאדה כמעט חצי מהוודקה דבר שני אתם מכירים את החיידקים האלה שעושים ניסויים בבצפר עם צלחות כאלה ואז רואים את המושבות חידיקים קיחצר זה מה שיש על הוודקה ואני לא מביא איך זה היוני כי אלכוהל זה מחסל חיידקים קיצר מה שכימאי פה או משהו.......

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by benor,

אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

23. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by hell,

יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו? בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון... תודה

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  25. אני מנסה כבר שלושה ימים לרשום שם הודעה וכל פעם שאני לוחץ שלח תגובה האתר אחסון הזה עולה לי http://abuse.spd.co.il/index2.php

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.