עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  2. נראה מטופש ביותר, אבל טוב העיצוב מזכיר מאוד את "האלמנט החמישי"(...שגם שם היא שחיקה בתור משהו מהונדס שהוא "מושלם" ) ואת "אילנד", אני מת על סרטים כאלה, נקווה רק שהעלילה והבמאי נורמאלים. http://www.ugo.com/channels/filmtv/features/ultraviolet_trailer/playerWin.asp השאלה היא- איזה שיר יש ברקע לקראת הסוף של הטרילר? אני יודע שהוא מוכר אבל אני לא מצליח להיזכר בשם.

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  3. ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by 114508534,

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

שאלונים E,F

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Thant,

נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by re5pect,

בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. Started by liav12,

ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by Yaniv,

אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/778d/zoom/ מישהו יכול לאמת?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Guymz,

שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  14. שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?

15. Started by Adva Catav,

שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות

16. כמה זה עולה? טלפון? שעות פתיחה וסגירה?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  17. לאחר חיפוש בכל כלי שעלה בדעתי (גוגל, גוגל תמונות, ALTAVISTA ואתרים נוספים) לא נמצאו תמונות נורמליות שמציגות את פינקי והמוח. אני מחפש תמונות שבו רואים אחד או שניים מהם עומדים ישר עם הפרצוף קדימה. משהו בסגנון התמונה המצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. רק שכחתי מהם האתריםן

19. Started by Born2Kill,

חיפשתי בערוץ 5 ו-5+ ולא מצאתי....

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by House M.D.,

הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by Dark Respect,

במזל טוב שמתי את ידי על כל ששת הסרטים (בדרכים חוקיות, כן? קריצה קריצה) אני צריך עצה איך לראות אותם, לפי הסדר המספרי או הכרונולוגי של היציאה שלהם לאקרנים?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by IG,

לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה. אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה. רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב? אגב, איפה רוקפורד?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Holography,

מה שם הספר Das Kapital של מרקס בעיברית?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מקומות שאפשר ללמוד בהם לימודי ערב במדעי המחשב בעיקר באיזור הצפון מישהו מכיר? וחשבתי כבר על אופציה של הפתוחה אבל מחפש איזה מכללה או משהו שיהיה קצת יותר רציני. תודה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by Drek Boy,

איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.