כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
את מכירים אולי מקומות כאלה שמוכרים המון סיכות יחידה כאלה למינהם... ריקושט ניסיתי אין להם...
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השיר הזה היה גם בסרט עידן הקרח...
-
- 3 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
טוב שלום מי שרוצה לקבל 10 יורו במתנה להימורים שירשם לאתר הזה(לא פרסומת!) http://www.betfair.com שירשם בצד.. (חשוב לרשום פרטים אמיתיים)!!! אחר כך לאחר כמה שעות (עד 24-36 שעות) תתחברו לחשבון ויהיה לכם 10 יורו להימורים עכשיו תהמרו כמה שבא לכם(*********אל תפתחו 2 חשבונות מאותו איפי כי יסגרו לכם**************) עכשיו נגיד והגעתם לסכום יפה... איך מושכים?!?! נרשמים לפייפל!! ומושכים כסף לחשבון פייפל!!! בהצלחה! מי שרוצה עזרה בהימורים על מה לשים וכאלה דברו איתי אני מבין די טוב בזה **מינימום הימור 4 יורו ממה שידוע לא אולי פחות..** ****לא להרשם בסתם שמות **********************לא לפתוח כמה חשבונות על אותו איפי***************** ;D
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני יכול להישתמש בו רק אם אני קונה מחשב שלם או גם חומרה ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
http://www.findmidis.com/listen.go/1404 http://www.findmidis.com/listen.go/1524 ויש עוד רבים ויפים והקטע היפה שזה חינם
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=XnMDrv8Mx3E Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה להוסיף את הנושא הזה, לכן כתבתי אותו כאן =] . אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו, שתהיה איכותית, עדיף על DVD או כרטיס זיכרון, ושיהיה נוח להחזיק אותו! מחפש משהו בסביבות ה900+ - . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-