כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לפרסם בפניכם את התוכנה החדשה של האתר Mup . בעקבות דרישות של כמה חברים וגולשים, החלטתי להוסיף תוכנה יחודית לאתר, על מנת שיהיה ניתן לעלות תמונות מהמחשב דרך התוכנה עצמה, וכך בעצם ניתן יהיה לחסוך את הזמן כניסה לדפדפן וחיפוש אתר העלאת תמונות יציב ואמין. התוכנה מאוד פשוטה ונוחה, שוקלת 30kb וללא צורך בהתקנה. אשמח לקבל ביקורת ועצות לשיפור התוכנה. כתובת הדף: http://www.mup.co.il/?software כתובת האתר: http://www.Mup.co.il תודה, והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Last Firstborn http://www.youtube.com/watch?v=IrRDWZEh-qU Louder Than Words http://www.youtube.com/watch?v=CEBzudeZrNY frozen Switchback עם פתיח מדהים רימיקס מדהים לursa minor
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ככל הנראה שעד אמצע המאה הנוכחית, ניהיה מסוגלים "לגבות" נתונים ממוחינו אל מחשבי-על. הזוי... http://computers.walla.co.il/?w=/4/720535
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא יודע אם לבכות או לבכות...
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …
-
- 56 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למצוא משחק שחמט שאפשר לשחק באינטרנט נגד אנשים אחרים[או נגד המחשב..], משהו חינמי ונחמד להעביר את הזמן. תודה מראש לכל המציעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שכנה נשואה התחפשה לדתיה " חוזרת בתשובה " היא ככה כבר 4 שנים מערסית הכי פריחה שיש שעושה את כל העבירות בעולם בוגדת בבעלה לבושה הכי לא צנוע שיש וכו' כו' הפכה להיות חסודה " דוסית " ממאה שערים , הייתי אצלה בבית שיחקה אותה מסכנה התחילה לבכות לי " אני מסכנה אין לי כסף תעזור לי המחשב עוזר לי לשמוע הרצאות לשמור על השבת " ספרה לי את השקלים במטבעות ממש ריחמתי עליה אפילו עשיתי לה עבודות בחינם אחרי שבוע אני רואה אותה עם רכב " חדש " יונדאי שנת 200-3/4 אלנטרה שעולה בסביבות ה 40 אלף שקל ואני שואל את עצמי הרכב 40 אלף הביטוח עוד 10 תיקונים , תקלות + דלק והיא מסכנה ועניה ? הבחורה נוסעת על יונדאי ב 40 אלף שקל משחקת אותה " עניה " גונבת מחב"ד אוכל מביאים לה 3 ארגזים של אוכל כל שישי שבת מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היו לי אותם לפני שנתיים ונהנתי מכל רגע... בינתיים הוחלפו ל Nike אחרות (לא מדגם ה- Free) ופשוט אין להשוות. הייתי שמח אם מישהו יידע אותי בקשר לחנות בראשון שעוד מוכרת את הנעליים האלה תודה!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר כושר ביתי בשביל להוריד כמה קילו ולהיכנס לכושר אני מתלבט בין: אופני כושר, הליכון, או אליפטיקל. המכשיר יוצב מול הטלוויזיה בחדר ככה שעדיף שיהיה שקט יחסית אבל הכי חשוב שיעשה את העבודה הכי טוב ושישרוף כמה שיותר קלוריות ??? תודה
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ורציתי להשכיר ליום ההולדת שלה לימוזינה,רציתי לדעת כמה זה יעלה לי?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פרודיות סופרמן גדול יפה חמוד מגניב כל מילה אפשרית. גייסבונד באטמן בחזרה לעתיד מלתעות אינדיאנה גונס - גדול
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי היום ממייל שכתובתו: philipbensonclaim1@xbmail.com
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-