כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
robert gitelman- club99 11.5.2007 robert gitelman- club99 11.5.2007 tracklist: 01. Pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 02. K and A- Always A Fool (ClubMix) 03. Vincent de Moor- Fly Away (Cosmic Gate Remix) 04. Solar project- radial emotion (tragida remix) 05. Junior Jack- E-Samba (Lee Osborne's Space Mix) 06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere- ANTHEM (John OCallaghan Remix) 07. Front- Cosmic Spring (aurura mix) 08. ABout Blank feat. mque- Active Side 09. Ehren stowers and the viceroy- way of life (original mix) 10. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs. dj vincenzo remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 11.5.2007…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לפרסם בפניכם את התוכנה החדשה של האתר Mup . בעקבות דרישות של כמה חברים וגולשים, החלטתי להוסיף תוכנה יחודית לאתר, על מנת שיהיה ניתן לעלות תמונות מהמחשב דרך התוכנה עצמה, וכך בעצם ניתן יהיה לחסוך את הזמן כניסה לדפדפן וחיפוש אתר העלאת תמונות יציב ואמין. התוכנה מאוד פשוטה ונוחה, שוקלת 30kb וללא צורך בהתקנה. אשמח לקבל ביקורת ועצות לשיפור התוכנה. כתובת הדף: http://www.mup.co.il/?software כתובת האתר: http://www.Mup.co.il תודה, והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
Last Firstborn http://www.youtube.com/watch?v=IrRDWZEh-qU Louder Than Words http://www.youtube.com/watch?v=CEBzudeZrNY frozen Switchback עם פתיח מדהים רימיקס מדהים לursa minor
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ככל הנראה שעד אמצע המאה הנוכחית, ניהיה מסוגלים "לגבות" נתונים ממוחינו אל מחשבי-על. הזוי... http://computers.walla.co.il/?w=/4/720535
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא יודע אם לבכות או לבכות...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למצוא משחק שחמט שאפשר לשחק באינטרנט נגד אנשים אחרים[או נגד המחשב..], משהו חינמי ונחמד להעביר את הזמן. תודה מראש לכל המציעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שכנה נשואה התחפשה לדתיה " חוזרת בתשובה " היא ככה כבר 4 שנים מערסית הכי פריחה שיש שעושה את כל העבירות בעולם בוגדת בבעלה לבושה הכי לא צנוע שיש וכו' כו' הפכה להיות חסודה " דוסית " ממאה שערים , הייתי אצלה בבית שיחקה אותה מסכנה התחילה לבכות לי " אני מסכנה אין לי כסף תעזור לי המחשב עוזר לי לשמוע הרצאות לשמור על השבת " ספרה לי את השקלים במטבעות ממש ריחמתי עליה אפילו עשיתי לה עבודות בחינם אחרי שבוע אני רואה אותה עם רכב " חדש " יונדאי שנת 200-3/4 אלנטרה שעולה בסביבות ה 40 אלף שקל ואני שואל את עצמי הרכב 40 אלף הביטוח עוד 10 תיקונים , תקלות + דלק והיא מסכנה ועניה ? הבחורה נוסעת על יונדאי ב 40 אלף שקל משחקת אותה " עניה " גונבת מחב"ד אוכל מביאים לה 3 ארגזים של אוכל כל שישי שבת מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-