עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MalGano,

כן, ביום רביעי זה בא - הבגרות בפיזיקה. הבגרות שאלפי תלמידים ברחבי הארץ עובדים קשה כדי לעובר אותה (ואחרי שמנסים מבינים שהאימתנות של מתמטיקה היא אפסית לעומתה). אז בעזרת ניוטון, איינשטיין, אמפר, בוהר, גאוס, הרץ, פאראדיי, רנטגן, רתרפורד, קירכהוף, תומסון, יאנג, ברנולי וארכימדס - בהצלחה לכולם ותמיד זכרו: הם צופים בכם...

• 92 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Black_eagle,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by stone cold,

היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה השבוע לפתוח חשבון בנק.. אני בן 16 וחצי מה אתם אומרים איפה כדאי? בנק הפועלים או דיסקונט.? וחשבתי לפתוח בדיסקונט דרייב.. מה זה אומר לא הבנתי ממש.. והבנתי שאני צריך להתחייב שם לא לעשות עבירות נהיגה וכל מני שטויות כאלה.. אבל נגיד ואני לא מקיים את ההתחייבות שלי? מה קורה? תודה על התשובות.. ותיתנו לי המלצה איפה.. וגם מי שממליץ שיגיד באיזה בנק הוא

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by overload,

וויכוח עתיק עם חבר. מה אתם פוסקים?

• 86 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by AppleJack,

המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  10. מישהו יכול בבקשה לסרוק את הפתרונות שפורסמו בעיתון? פשוט באותו יום שפרסמו שכחתי לבדוק ועכשיו הוא כבר בדרך לחיריה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by zerocool15,

אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  13. איך אני יכול ליגוע בליבה של אחת שאני אוהב אפילו שהיא אוהבת מישהו אחר אבל המישהו הזה לא אוהב אותה ומה אני יכול לשאול אותה כל מיני שאלות על הכל (ואל תשכחו שאני בן 15)

• 217 תגובות
    • 16.9k צפיות
  14. טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mtnm,

קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Roshos,

וואלה תמיד עניין אותי פה בפורום הזה איזה רכבים יש לאנשים (מכיוון שלהרבה פה יש חלקי מחשב,ועוד גאדג'טים בעלות מטורפת) אז וואלה חשבתי אנשים פה מבוססים אז התעניינתי איזה רכבים יש לכם... להוריי יש 2xford turneo connect 1xgmc safari- 2xl200 אחד מגה מגנום השני מגנום בכל מקרה מפוארים- 1xl300

• 233 תגובות
    • 17.7k צפיות
  17. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by avivlevy,

טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by KKK,

הנה התרגיל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151402692.JPG התרגיל נמצא בספר של בני גורן-מתמטיקה חלק ה' שאלון 035005 בעמוד 209 תרגיל 47 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by avivlevy,

עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני מתאמן בקאפוארה

• 39 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by aviv512,

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. ???

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. נגיד אני שותה 200-300 מ"ל פעם בשבוע שבועיים בערך נגיד פעם בשבועיים200 מ"ל עד כמה זה משפיע על הגוף שלי ותוך כמה זמן רמת האלכוהול בדם יורדת זה פוגע בהישגים בספורט? יעני אם אני שותה לילה לפני אימון זה ישפיע על האימון שלי למחרת?

• 76 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים