עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by razoli,

יש למי שהוא איזה ספר מעניין בנושא או מאמר מקיף באינטרנט או הסבר מפורט כי הכתב שלי השתנה בזמן האחרון ואני רוצה להבין את המשמעות

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by FTP,

אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שאפשר לקנות בהן את ה HD280?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by LimaC,

שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by priyo,

שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  6. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by aldema,

איך אני פותר את התרגיל חזקות הזה: (3 יח"ל 002)- נתון: X בריבוע = 9 חשב והדגם - 2 בחזקת (מינוס)1.5X הנה תמונה: חשוב שתראו לי את הדרך..(זה לא אמור להיות שם \ אלא נקודה - מינוס 1.5X)

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shuy,

בוא אני אסדר לך אותם. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by efee123,

שלום, אני צריך מחר להעביר שיעור בנושא רשתות ואני חייב את הקול של החיוג האנלוגי הישן. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by askme,

שלום לכולם מישהו כבר התנסה הסוגיה ? אם רוצים לקחת לפטופ לחו"ל, מה הן האפשרויות ? כי הרי יש איסור להעלות אותו למטוס ( יותר נכון לתא הנוסעים ). או שבכלל אי אפשר לקחת? אפילו במזוודה / תא מיטען ?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. אני לאחרונה מתעניין אם יש פתרון שיאפשר לי שליטה מרחוק על מפסק חשמלי בבית. ספציפית, מדובר במפסק של הדוד - אותו אני מעוניין להדליק ולכבות ידנית מהבית והן באיזו מניפולציה מרחוק. האם קיים פתרון כזה כיום? אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by LazyBurger,

מה נשמע חבר'ה? קראתי בעיתון על האלבום החדש אז החלטתי להוריד אותו. הופעתי לשמוע שיש שירים ממש טובים באלבום כמו 15 steps, all i need, faust up עוד מישהו שמע כבר את האלבום?

16. Started by alont7,

שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  17. אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by overload,

אני יודע שיש מיסוי של 89% לרכב פרטי + 7% לרכבים ממדיניות שאין לישראל קשרי מסחר איתם. השאלה שלי היא האם יש קשר למשקל הרכב ולמיסוי? נגיד רכב ששוקל מתחת לטון ורכב ששוקל מעל 2 טון או 4 יקבלו מיסוי שונה? לא מצאתי שום דבר על מיסוי רכב באגף המכס והמחשבון שלהם. http://62.219.95.10/Y_ISHI/C_SEIF_Page.asp#%EE

19. Started by Mpro,

בעקבות נסיעה לסין (בייג'ין) הייתי רוצה לקבל את ההמלצות שלכם מה בנוגע לאוכל? להביא מהארץ או שאפשר להסתדר שם ממה להיזהר שקונים? איפה לקנות? מה לקנות? עד כמה אפשר להתווכח על המחיר? כדאי לקנות שם סמארטפון/טאבלט ואם כן איפה? ואם יש לכם עוד טיפים ועצות בנושאים אחרים או כלליים אני ישמח לשמוע הטיסה בעוד כחודש, אבל אני מאמין שכדאי להגיע מוכן

20. Started by Coca Cola,

אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by arik100,

שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. אם יש למישהו מודם כבלים מוטורולה 4200 תעשו טובה צרו איתי קשר באיי סי קיו אני צריך לשאול אותכם כמה שאלות ICQ 31799559

• 3 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.