עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה בכותרת. ;D

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by udicol,

תסבירו לי בבקשה, איך, אבל איך לכל הרוחות הוציאו - קיבלו אישור לפרסם את המוצר הזה עם הפרסומת המפגרת הזאת. קליה הכח הכפול. דיבוב מפגר, עלילה מפגרת, שחקניות שלא נמצאות בעלילה. פשוט גועל נפש של פרסומת !!! מי שלא מבין, מדובר על הפרסומת של "אבקת הכביסה" - נוזל כביסה של קליה Kalia.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום חברים כמו שרשמתי אני הכותרת אני מתכונן למבחן של CCNA אחרי קורס שעברתי ואני מעוניין לדעת אם מישהו יכול בבקשה להביא לי סיכום על WAN Connection ראיתי קצת CBT וTRIAN SIGNAL ועדין יש כמה דברים שאני לא ממש סגור עליהם ואני מחפש איזה שהוא סיכום בעברית או באנגלית ממוקד יותר אם אפשר לעזור לי לחפש אני ישמח תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  5. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by moonjib,

שלום לכולם. רציתי לדעת לפי מה הצבא שולח זימונים לימי סיירות וגיבושים שונים? זה לא שלפני הנ"ל אתה מציג להם את הכושר שלך, אלא רק מציג מצב רפואי (בלשכת הגיוס) ומבחן (שבכלל לא קשור). יש לי פרופיל 82, ורציתי לדעת אם יש מצב שישלחו לי. תאריך הגיוס הוא ב-16.03.08. ובאותו נושא, אילו ימי סיירות/גיבושים מתקיימים לפני התאריך גיוס (הראשוני) שלי? באיזה חודשים? ועוד משהו, כבר אפשר לדעת לאיזה חיל אני מיועד? כבר ראיתי את הטבלה הזאת באתר שבוז/יחידה (אחד מהם), אבל היא ממש לא מובנת. זהו...לבינתיים.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by approx,

איך מיצרים קרח יבש איך אני יכול ליצר קרח יבש

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by שוקי123,

עזר חובה-חינם ללומדי הדף היומי... שלום! .. אני ממליץ על סרגל כלים אטרקטיבי ללומדי הדף היומי! סרגל בו יהיה לכם יותר קל ללמוד את הדף היומי בחופשיות ובהנאה מרובה! מובטח! הסרגל מומלץ ע"י כלל רבנים ויראי שמיים! היכנסו עכשיו ! ותורידו ! לא יהיה לכם על מה להיצטער!! חובה בכל בית! והכל חינם! בלי לשלם אגורה. כתובת:http://daf.ourtoolbar.com כמו-כן יש באתר את זמני שיעורי הדף היומי בארץ כתובת:http://dafyomi.off.co.il/shiurim תזכו למצוות! לימוד פורה!

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  9. כרגע אני מועסק כבד"סניק דרך חברת כ"א אדם בפעל מסויים במשכורת מינימום, הציעו לי עבודה זמנית בחברת סטארט אפ (עם אופציה לקבועה, במקרה והפרוייקט יצליח) כמרכיב של המוצר שלהם, המשכורת היא 25 ש"ח לשעה, תשלום על הסעות כמובן, שאר התנאים הסוציאלים אני לא יודע... הבן אדם אמר שקודם אני אגיע אצלו לראיון ואז נדבר על שאר הפרטים. יש לקחת בחשבון שאני מתחיל ללמוד פסיכומטרי בזמן הקרוב, ואצטרך להשקיע זמן בלימודים.... מה אתם אומרים? שווה לעבור מקום עבודה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by WarMachine,

זהירות!, התמונות הבאות הינן קשות לצפיה ומומלצת השגחת הורים. 18+ אכן תמונות קשות, לא יודע מה החבר'ה שם בסוני חשבו לעצמם, או שאולי הם לא חשבו. הזכויות לויגיימס

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by VL,

כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by moses_23,

כנראה זה באמת פוגע... צולם ע"י W800I [attachment deleted by admin]

13. יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by תחמן מתימן,

http://www.youtube.com/watch?v=vEzpr_KCPio

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by ha_miki,

מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by gamer-8,

בואו וסייעו לנו אוהדי הכדורסל בישראל ,לחתום על העצומה הקוראת לקיום משחקי הפיינל 4 בתל אביב ,כולנו ספורטאים וביחד לא ניתן לטרור לנצח את הספורט תודה על חתימתכם http://www.tzahevet.co.il/petition.asp סליחה מראש שאני פותח את זה פה, אבל הנושא הוא מאוד חשוב!!!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  17. איך נכנסים ל"ביוס" כדי לבטל את C1E?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by IG,

לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה. אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה. רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב? אגב, איפה רוקפורד?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by Moty_p,

אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Kirma,

חח אל תדאגו שיחררתי אותה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…

23. Started by J0n1,

אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by jackhammer,

מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.