עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Decktor,

תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by Mda101,

מה המצב אנשים? אני מחפש תמונות יפות לציורי קיר לחדר שלי... ראיתי אצל אחי, תמונה שהוא לקח מהאתר www.notonlysex.com של אישה, בעירום, כאשר הפלג גוף התחתון היה כמו שהתמונה לא מושלמת... טיפות כאלו... אני מחפש בראש ובראשונה את התמונה הזו... אבל גם תמונות יפות אחרות שאני יכול לצייר על הקיר הקיר הוא בערך שני מטר וחצי גובה על עד שלוש מטר רוחב... כל תמונה תבורך תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן אני רואה אנשים אומרים את הצירוף המוזר הזה.. "צוואר בקבוק".. מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? (בבקשה לא לציטוט לחתימות ) מה זאת איזשהיא דליפה בהפרש של מה שיש לו למה שהוא יכול לקלוט למה שהוא משתמש בפועל, או משהו כזה? או לחילופין הפוך?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by fire knight,

היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by rambo,

לפני כמה זמן, אכלתי ארוחת צהריים. וחתכתי את השניצל לא עם סכין ומזלג, אלא עם כף. וכשחותכים עם כף, צריך לשחק עם זה עד שזה מצליח לחתוך... אז בקיצור, בטעות העפתי את האוכל על עצמי ועל השטיח.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  8. אהלן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ומומלצות באיזור פתח תקווה, חנויות בסגנון נעה, פנדס, זיגזג וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by silky,

מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  11. הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  12. למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

14. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by Moty_p,

הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by someone,

שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. אני צריך לפי מיספר לברר מי הבעלים של המיספר האם יש כזה אתר או תוכנה בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by qwerty1987,

בהיסטוריית הודעות שלי אני גם לא רואה את ההודעות שלי בו. זה נראה כמו העלמת ביקורת שלילית על חנות מסוימת...

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. חבילה קטנה(נגיד 10*10*10), קלה(עד חצי קילו), ולא מסומנת שנשלחת בדואר רגיל איטי עם מספר מעקב מארה"ב מה הסיכוי שתיתפס. מנסיון עם חבילות מהמזרח סיכוי נמוך האם לצפות שמארה"ב זה יהיה גם כך?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח. מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח... ראיתי כמה מכרזים כמו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220 או http://www.getit.co.il/Prod/48482/ שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by slim_shady,

סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  23. סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by artyom,

קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.