כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
-
האם ידעתם שכשאתם כותבים קטע ואתם נמצאים באמצעו אתם יכולים להגיע לתחילתו או לסופו ע"י הכפתורים האלו.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר מקום טוב, אם לומד במקום טוב עם מרצים טובים ומחירים סבירים? אז אנה ממכם שטפו אותנו בזה. ;D
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
כנראה זה באמת פוגע... צולם ע"י W800I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע הפרוייקט של הרמקולים ויש לי שאלה קטנה האם הנגד הזה הוא 10 קילו אום? (זה מה שמראה הרב מודד בקריאה של הנגד - 10 קילו אום) מדוע הנגד אינו בצבע "רגיל" עם פסים - חום,שחור,כתום,זהב? האם אני יכול להשתמש בו כנגד 10 קילו אום לכל דבר? עריכה: סליחה סליחה בבקשה להעביר לפורום אלקטרוניקה בטעות פרסמתי פה איך מוחקים הודעה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי מישהו יודע על שירותי "144" לטלפונים סלולריים של שלושת המפעילים (פלאפון, סלקום, אורנג'), עדיף אינטרנטיים ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בלי מילים. http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=669 שולט.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ערב טוב שבוע טוב וחג שמח לכולם.... נתקלתי היום בשני שירים שמוכרים לי אבל אינני יודע את שמם. הראשון הוא שיר לפרומו של השיר שלנו 4.. זה כבר לטיפול ה yesניקים והשיר השני הוא בסוף הסרט מת לצעוק2 (scary movie) עם הרוחות רפאים וזה עם הידיים המגעילות. ושאני אומר סוף הסרט אני מדבר על השיר הראשון שהתחילו הכתוביות. אם אני זוכר נכון יש איזה אתר שיש בו את הsoundtrack מתוך סרטים ואפשר לשמוע חלק קטן מכל שיר, אם מישהו מכיר את האתר זה גם יעזור. ד"א אם זה עוזר אז שם הסרט השני בסדרה הוא absolutely hilarious ושמעתי על דוד גוגל אבל גם הוא לא עוזר לי, עם הפרומו הוא בטח לא עוזר והם מת לצעוק הסתבכתי יותר מידי זה גם 4 סרטים ומצאתי רק רשימת שירים בלי השמעה והשם לא כ"כ עוזר לי.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תורידו את הקטע הזה 27 דקות. זה באנגלית אבל אני בטוח שתצליחו להסתדר איתה קבלו תלחצו לחצן ימיני וsave target as. ושמרו את זה בשם barny_mac.wma להורדה תהנו ;D
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חברה אתם מכירים אתרים מחו"ל שאפשר לקנות ולהזמין אותם לארץ? ויש אולי אתר ממש זול תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-