עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

לאחרונה התוכנה הנ"ל איטית בצורה מטורפת, ומדובר עוד על השירות בתשלום ! אשמח לכל המלצה על שירות דומה, בתשלום, שמציע חלופה מהירה יותר.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by redead,

קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by shumaher,

אק אז ככה אני לפני חצי שנה התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה לפני הצבא. עכשיו כשרחשתי הרבה קשרים חברתיים ומידע אני יודע שעשיתי טעות וזה לא שווה בשבילי. לכן החלטתי לצאת מין הלימודים וללכת ללמוד מקצועה בטכניון אחרי הצבא. לפני תחילת הלימודים חתמתי שהצבא ישבץ אותי בתפקיד שקשור אחרי סיום הלימודים וכן אני יצטרך לעשות 9 חודשים קבע. עכשיו אני לא רוצה לעשות את הקבע והשאלה היא כזאות האם אני מסיים טכנאי זה סיפור גדול לצאת קבע או שפשוט לפרוש עכשיו ולצאת אם ידיים ריקות ואז להתקדם. תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by Decktor,

ברגע של שיעמום טוטאלי לקחתי את הפתיחה של Trainspoting ושיניתי אותה טיפה... Choose FPS. Choose a Mod. Choose a server. Choose a f***** big screen, Choose Quake, HL2, BF2, and a high speed internet service. Choose good keyboard, low ping and carpal tunnel insurance. Choose your clan. Choose avatars and matching banners. Choose DIY and wondering where the F*** is that GPU on a Sunday morning. Choose sitting on that couch playing mind-numbing sprit- crushing deathmatch games. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, f****d-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שירות חדש של פרסום נכנס לארץ קוראים לו smser תירשמו דרכי ותתחילו לצבור כסף...זה עובד ככה: smser היא גוף שחברות פרסום כמו סתם דוגמא שטראוס וכאלה מפרסמת דרך טלפונים...על כל הודעה שמגיעה אתם מקבלים אגורה... אבל....על כל בנאדם שצירפתם אתם גם מקבלים עליו ועל כל בנאדם שהוא צירף...עכשיו תחשבו שכל אחד מקבל 10 הודעות ביום....יש לכם 10 אנשים שלכל אחד יש 10 שלכל אחד יש עוד אנשים וכבר הגעתם כמו רבים למאות שקלים שנשלחים לכם כל חודש בצ'ק...אתם עובדים כאילו כיחצנים...התקשרתי וביררתי כי גמאני הטלתי ספק...אבל לפי מה שהבנתי זה דבר אמין וחבר שלי מחיפה קיבל צ'ק של 600 שקל חודש שעבר... אז תנסו אין ממש מה להפסיד...! אולי כמה דקות מזמנכם... את הצ'קים מקבלים לפי מקום מגוריכם ועוד פרטים שאתם …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by shaharzz0,

חדש פה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אהלן, לפני כמה ימים התקשרו לביתי. בצד השני של הטלפון היתה נציגה טלפונית בשם דליה, שטענה כי היא מתקשרת אליי מטעמה של חברה, שאת שמה שכחתי, העובדת עם ישראכרט. החברה עצמה מציעה לי לעשות מנוי חודשי של 170 ש"ח בחודש. מעצם המנוי הזה, החברה בעצם מכניסה את שמי ל-180 הגרלות של מפעל הפיס בכל חודש [צ'אנס, לוטו, טוטו וכו'], כאשר לטענתה, מובטחת לי לפחות זכייה אחת בכל חודש. העניין עורר את סקרונתי, כיוון שתהיתי כיצד חברה ש"עובדת עם ישראכרט" מציעה לי מודל "עסקי", שהוא לא פחות מאשר מודל הימורים, האסור בארץ. יתרה על כך, התעוררה אצלי תהיה האם הדבר בכלל מותר... שכן ידוע לי שע"מ למכור כל דבר הנוגע להגרלות של מפעל הפיס צריך אישור מיוחד לכך, מה גם שאני בספק שהצעה שכזו היא בכלל חוקית. הבחורה הנחמ…

• 3 תגובות
    • 11.1k צפיות
  13. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=10

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. http://www.engadget.com/entry/1234000560045192/ :lol:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם התרגיל הזה http://www.fastup.co.il/images/88513631.jpg הבנתי שממטריצה של פרמטרים צריך להגיע למטריצה הימנית. לא הבנתי למה התוצאה הסופית 18 (בגלל הכפלנו את השורה השניה בשלוש? לא נראה לי הגיוני) ובכללי מה מטרת התרגיל הזה :s05: תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)

19. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני עושה מאמצים בכדי להתקבל ליחידת ממר"ם בצבא, אך ללא הואיל. כל אחד אומר לי משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להקשיב.. אחרי מאמצים רבים והרבה "אי הבנות" כשרציתי לדבר עם איזה קצין שיוכל לאתר אותי ולקבל אותי ליחידה הם הביאו לי פקס, וביקשו ממני לישלוח את בקשתי בכתב. כאן אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם בעיניין, מה עלי לכתוב במכתב? האם כדי לציין שיש לי רקע במחשבים בכלל, ובתיכנות בפרט? האם יש נקודות חשובות שרצוי מאד לכתוב\לציין? ומה בעיקרון אני אמור לכתוב במכתב זה? חשוב לציין שאין לי פרופיל קרבי, ואני מעוניין להתעסק במחשבים בצבא, בעיקר בתיכנות. אם יש לכם עוד רעיונות למה עלי לעשות בכדי שאתקבל לממרם אשמח לשמוע עליהם! כל פיסת מידע חיונית אודות נושא ז…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אני מקבל את הפלאפון היום ואני רוצה לדעת איזה תוכנות מגניבות ושימושיות אפשר לשים עליו כי הבנתי שיש לו מערכת הפעל הפתוחה(סימביאן) וגם איך אני מתקין את גרסאת המוזיקה לפלאפון ומאיפה אנ ימביא אותה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. הדור ה3 על גג הבניין שלכם.. הפרסומת קצת טיפשית לא? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by what the fuck,

אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.