כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו כתבה על נבחרת ההוקי של ישראל ונזכרתי שהיה לי מן חלום ביסודי-תחילת חטיבה לשחק בקבוצה של הוקי קרח.. היתי משחק הוקי רחוב עם רולר...וכשהיו הזדמנויות היתי נוסע להחליק בקרח במרכז שהיה ליד אצטדיון רמת-גן ואז המקום נשרף..וככה השגעון חלף לי בקיצור...אני גר בירושלים מישהו יודע פרטים על מקום שאפשר לשחק בו הוקי בסביבה? או במרכז? או משהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אבא שלי נולד בקליפורניה, ארה"ב ועבר לגור בישראל בגיל 13. היינו בתהליכים לאזרחות, היו לנו את כל המסמכים ואני זוכר שאבא שלי אמר שחייבים לטוס כל המשפחה לארה"ב כדי לקבל את האזרחות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר זמן מה לאחר מכן- לפני 4 שנים, ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1- האם עדיין מגיעה לי אזרחות? 2- כיצד אני משיג את האזרחות, לאן אני פונה? אין לי שמץ. 3- האם חייבים לטוס בשביל לקבל את האזרחות? 4- ממי אני מברר מידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב המצב כזה: צריך להגיע מכביש 6 מחלף עירון לנשר (ראו מפה). ביום רגיל לנסוע דרך צומת מגידו (ימינה במפה לכביש 66) מהר יותר. אבל בגלל המבנה של כביש 65 לכיוון מגידו+ זה שכביש 66 הוא חד נתיבי אני חושש להיתקע בפקק אחושילינג (בגלל שאין לי מושג מה מצב הכביש) מדובר בשישי אחר הצהוריים לכיוון הערב לכיוון חיפה\נשר. ובשעות הערב חזרה מנשר לכביש 6 האם למישהו יש נסיון בכביש זה? תודה נ.ב. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול לברר את זה אני אשמח גם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:
-
לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כמובן שחבל על הבננה והכל אבל זה באמת שווה את זה כדי להציל איזה דיסק אהוב עם דברים חשובים עליו. http://www.metacafe.co.il/watch/748070/how_to_remove_cd_scratches_with_a_banana/
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו קבוצת תלמידים מתיכון קריית חיים. במסגרת לימודי האזרחות נדרשנו לכתוב מטלה שבה אנו בודקים בעיה אזרחית על המתות חסד. נבקש לסמן את התשובה הקרובה ביותר לעמדה שבה אתה מחזיק בה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מכוון לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/forms/d/1CdqJAuENlPrATZyVlHSNOOeIhVcnSSkX7vJeHvZTg5s/prefill
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נקלתי בזה באיזה פורום... Junior asks his dad, "Daddy, how was I born?" His dad sighs and replies, "Ah, my son, I knew that you would ask this some day." "Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, but it was too late to hit the delete button." "Six weeks later your mom sent me an instant message saying that her operating system was showing signs of unauthorized program activity from …
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי אנשים .. אתם בטח יודעים את הקטע הזה של הספאם באינטרנט - יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן .. מהיכן אותם אנשים ששולחים ספאם או כל הודעת פרסומת אחרת מגיעים לי לאימייל ? ..מאיפה הם משיגים את האימייל שלי ?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-