עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pavel19,

חוץ מאתר "למד" תודה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

במזל טוב שמתי את ידי על כל ששת הסרטים (בדרכים חוקיות, כן? קריצה קריצה) אני צריך עצה איך לראות אותם, לפי הסדר המספרי או הכרונולוגי של היציאה שלהם לאקרנים?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  3. בתחב"צ....? מישהו יודע איזה קו מגיעה לשם ומאיפה..? אני מגיע מאיזור עכו... וגם יכול להגיע מכיוון חיפה... תודה.. בראל.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  4. סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  6. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  7. אני צריך לפי מיספר לברר מי הבעלים של המיספר האם יש כזה אתר או תוכנה בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. כל מי שהיה ללא חייגן ב014+HOT היה לכם אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by House M.D.,

הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by alex.turovsky,

משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by silky,

מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

יש אפשרות כזאת?נמאס לי לראות על חצי מסך

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן אני רואה אנשים אומרים את הצירוף המוזר הזה.. "צוואר בקבוק".. מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? (בבקשה לא לציטוט לחתימות ) מה זאת איזשהיא דליפה בהפרש של מה שיש לו למה שהוא יכול לקלוט למה שהוא משתמש בפועל, או משהו כזה? או לחילופין הפוך?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

תלחצו על "Watch in HD" למקסימום חוויה! זה הולך להיות פצצה של סרט!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by SpEcToR,

http://www.ebay.co.il/ :s05:

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by llime,

מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  17. http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=20893 LOL

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. עכשיו יש לכולנו הזדמנות גם להתלונן ולא רק לבכות, בזכות הריכוז כתובות הנחמד הזה. גזור ושמור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3366564,00.html

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  19. Started by Drek Boy,

איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  21. מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.

22. Started by infer73,

טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  23. נראה מטופש ביותר, אבל טוב העיצוב מזכיר מאוד את "האלמנט החמישי"(...שגם שם היא שחיקה בתור משהו מהונדס שהוא "מושלם" ) ואת "אילנד", אני מת על סרטים כאלה, נקווה רק שהעלילה והבמאי נורמאלים. http://www.ugo.com/channels/filmtv/features/ultraviolet_trailer/playerWin.asp השאלה היא- איזה שיר יש ברקע לקראת הסוף של הטרילר? אני יודע שהוא מוכר אבל אני לא מצליח להיזכר בשם.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by bad boy,

היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין

25. Started by PhoenixBoy,

נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.