כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
בדף הראשי יש קבצים להורדה וביניהם יש קובץ שנקרא "מדבקות למארז" הורדתי אותו ואלו בעצם תמונות.... אז מה לעשות כדי שיהיו לי את הצורות המדהימות האלה על המארז? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים......
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמובן שחבל על הבננה והכל אבל זה באמת שווה את זה כדי להציל איזה דיסק אהוב עם דברים חשובים עליו. http://www.metacafe.co.il/watch/748070/how_to_remove_cd_scratches_with_a_banana/
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מי שמתחבר לחבילה של 4MB מקבל לפטופ ב2K סתם מחשב טראש או שווה בדיקה? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=933582 שם הדבר הנמכר: ספת משקולות, צלחות ומוטות. מחיר: הצעות שלכם. תיאור מדוייק של הדבר: ספת משקולות מתקפלת מבית Target- רגליים, 3 מצבי שכיבה. צלחות (מכל סוג 2 ,משקל בק"ג): 7.5, 10, 15, 20. מוטות: מוט W , מוט ארוך 150 ס"מ. תמונת המוצר {אם יש}: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage...bCatID=0&Pic=1 פרטים נוספים: את המוצרים רכשתי באתר POWER SPORT. ניתן לבדוק את המחיר הכולל באתר ולהציע מחיר. מחיר: אתם מציעים אני מקשיב. כל המוצרים כחדשים כמעט ולא נעשה בהם שימוש. פרטי המוכר {ליצירת קשר}: סלולארי:050-5756302 טלפון:08-9930388 אימיל: nahoom19@walla.com איש קשר:נחום איסיקיו: 228279740
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אתר ONE.CO.IL לא עולה לי כבר שבוע זה קורה גם לכם או רק לי ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
-
אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בואו וסייעו לנו אוהדי הכדורסל בישראל ,לחתום על העצומה הקוראת לקיום משחקי הפיינל 4 בתל אביב ,כולנו ספורטאים וביחד לא ניתן לטרור לנצח את הספורט תודה על חתימתכם http://www.tzahevet.co.il/petition.asp סליחה מראש שאני פותח את זה פה, אבל הנושא הוא מאוד חשוב!!!
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
צפיתי בסדרה בהמלצת אחד הגולשים בפורום ואני מוכרח לציין שהסדרה פשוט איומה. הסדרה The Tudors מתארת את סיפורו של הנרי ה-8 שבעקבות אובססיה ליורש זכר הוציא להורג שש נשים וניתק את אנגליה מהכנסיה הקתולית. חוץ מעלילה זוחלת, שחקנים לא טובים במיוחד וקצת חוסר דיוקים היסטורים פה ושם, הסדרה פשוט דוחה. למה אני צריך לראות את הנרי מאונן על משרת בפרק 10? או אולי סצנת הסקס ביער עם אן בולין שלא הייתה מביישת סרט פורנו גרמני? או המציצה של מארי? הבמאי לקח את הרעיון של Rome ולקח אותו יותר מידי רחוק.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא פתחתי את החבילה, ואני חושב למכור אותה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה במשך שבועיים להעלות ערך לאתר ויקיפדיה. בטענה שהעלתי ערך פרסומי ולא אינצקלופדי, מחקו אותו כבר פעמיים. אני לא מצליח להגיע ולנהל שיחה עם אף משתמש ותיק באתר. אני משער שיש קשר בין העובדה שזה הערך הראשון שפרסמתי לעובדה שהוא נמחק, לכן אשמח להיעזר במישהו ותיק שיוכל לעזור לי להעלות את הערך בסופו של דבר לאוויר. טובי-לב, אנשים חינניים או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי, יתוגמל בעזרה הדדית במקום בו אוכל להועיל.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-