עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=qP1kbp1LlPA&search=half%20life%202%20mentos

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by avivlevy,

לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by kipi25,

שלום, האם יש אפשרות לשמוע את רדיו 102FM בווינאמפ?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. http://youtube.com/watch?v=py8EiO6DQb0&search=car%20accident ועוד אחד פסיכי, אבל עם המון מזל:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ptyahoo,

פורסמו בבית ספר שלי, מחר כנראה יהיה באתר משרד החינוך. 51 בטופס 007, ואני עוד ממוצע לפי מה שראיתי...

• 93 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

לכל חובבי הטראנס/האוס/טקנו פה מה השם המדוייק של הקטע הבא? http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2BF9FAEB26ED60CA

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by LIOR42,

מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אני הולך על איטליה, למרות שאני חושב שגרמניה תשחק מאוד חזק... לגבי מחר, אני חושב ומקווה מאוד שפורטוגל יקחו את צרפת.. מה אתם חושבים? איטליה עלתה לגמר! גרוסו ודל פיירו הכניסו, כל הכבוד!

• 97 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by Jack_g,

בימים האחרונים אני מתקשה לפעמים להכנס לאתר (נפל) יש בעיה אצלכם בשרת או שאולי זה משהו אצלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. אחד המצחיקים חחחחחח http://www.heep.co.il/45-he/Heep.aspx?UserID=399 אם אהבתם אז תצביעו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kinggil,

עוד כמה ימים אני נוסע לשבוע ל איטליה, למקומות בשם קאפרי,פוזיטינו,רומא, ועוד כל מיני מקומות שאני לא זוכר. תמונות יגיעו

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. טוב הרגע חזרתי מהפתיחה החגיגית של המגהפלקס החדש שנבנה מעל קניון איילון ברמת גן, הYES PLANET. כשהגעתי, מבחוץ הוא נראה מאוד מרשים וגדול. מבפנים הייתה תחושה יותר צפופה ואני לא רואה איך אפשר לאכלס איזה 4-5 אולמות מלאים בחוץ (כשהם מחכים לסרט). חוץ מזה הכל מאוד יפה, התאורה, מסכי פלזמה עם קדימונים לסרטים אחרים ומידע על הסרטים המוקרנים באותו הרגע ובהמשך היום, החלוקה למפלסים והסידור של חנויות של מזון מהיר ושל "אוכל קולנוע" (פופקורן, קולה וכו'). המסדרונות מאוד יפים עם שטיחים על כל הקירות והרצפות, כשהלוגו רקום עליהם, כנראה כדי לשמור על אקוסטיקה טובה. קיצור, נכנסנו לאולם, שעה וחצי אחרי שהגענו (קבלת פנים ארוכה). חיכינו עוד רבע שעה שכולם יכנסו. כשאני נכנסתי לאולם פשוט נפלה לי הלסת מהג…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ? ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה? תודה לעוזרים ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?

• 49 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by FoGo,

[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  17. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום אני זוכר שפורסם כאן אתר שבו אפשר למצוא שירים cאמצעות הקלדת המנגינה שלו עם מקש הרווח. אני צריך את זה, האם מישהו זוכר? תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by zoman,

כן ידוע לי שזה פורום שאין לו שום קשר לענין של מניות ,אך בכל זאת רציתי לשאול כי זה מענין אותי וגם אולי חלק מהאנשים בפורום ,אז מי יכול לענות לי האם כדי להשקיע במניות ,איזה ואם אפשר לנמק. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by taimor,

טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by guy776,

שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  23. שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.

• 85 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by Black Knight,

יש עכשיו את הפרסומת הזאת של לאומי נראה לי... יש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הפרסומת הזאת עם המונדיאל רבוי הפרסומות הזה P: תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים