כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
א. אני מצטער ששמתי את זה כאן, לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור (אם המנהל חושב על פורום יותר מתאים, הוא יותר ממוזמן להעביר). ב. מישהוא מכיר אתר שאפשר דרכו לשלוח פקס דרך המחשב? (ושהוא יודע שהוא עובד). ג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים שעושות משלוחים בינ"ל... מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://lyricsplugin.com/ כבר כמה זמן שהאתר לא עובד אצלי, אני מנסה להבין אם זו בעיה ספציפית אצלי או בעיה של האתר. האתר "כאילו" נטען אך אני רואה דף לבן ריק ותו לא. ניסיתי גם בIE וגם בfirefox. אותה תוצאה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה לבלות זמן מה בקיבוץ דגניה ב' בצפון אצל קרובי משפחה ומאוד התרשמתי מן הרעיון של הקיבוץ שלפיו אינך "מופקר לגורלך" אלא חלק מקבוצה שהולכת כגוף איתן אם כי האידאולוגיה בקרב הקביצניקים בגילי נראיתה לי לוקה בחסר עד לא קיימת והם לא נראו מסורים במיוחד לרעיון. בכל מקרה, בשבועות/חודשים האחרונים צצו לי מחשבות על חיים בקיבוץ, אולי רק לתקופה זמנית, חשבתי ללכת לעשות שנת שירות בקיבוץ ולראות איך זה.. שמעתי גם מתישהו על זה שיש כל מיני קיבוצים חדשים של אנשים צעירים עם הרבה יוזמה וחריצות שרוצים להקים קיבוצים כמו שהיו פעם ולא כמו ברוב הקיבוצים שבהם הפריטו את רוב הקיבוץ. אשמח לדעת אם שמעתם על קיבוצים כאלה, מה אתם חושבים על קיבוץ כדרך חיים או על החיים בקיבוץ, או על שנת שירות בקיב…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-