עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

חברת מרכבים מציעה אוטובוס עסקים מפואר, עם מושבים מהודרים, חדר ישיבות מפנק ואפילו מקרר ומסכי פלזמה. שלכם תמורת 1.3 מיליון שקל נראה מגניב, אבל לדעתי, הרעיון דפוק. אוטובוסים מיועדים לקהל יעד מסוים, ולא נראה לי שהמגזר הזה מרבה להשתמש באוטובוסים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299530,00.html

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by askme,

מילא כיפת ברזל שהתחרפנה, אבל מה נסגר עם אירוע החדירה הבוקר ? אם כך נראית " הגברת הכוננות" אז איך זה בשיגרה ? https://news.walla.co.il/item/3145858 על פי דובר צה"ל - זה נס.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by Access Denied,

משהו מכיר את החנות ויכול לתת עליה דעה?

4. Started by hasolidi,

מה עדיף בטלוויזיה LG עם דגם b או c ? ההבדל ברכישה כ-2,200 ₪. האם לדעתכם שווה להשקיע ב-c? מדובר במעבד מודל אחד מתקדם יותר

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  8. שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  10. תשתכנעו

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  11. ידידה שלי אמרה שבשיעור רפואה אמרו להם שגמירה זה 2 מ"ל. בהתחשב שכפית קטנה זה 5 מ"ל, זה נשמע לי ממש קצת 2 מ"ל. בהנחה שלא שיחקתם עם הבולבול כמה ימים לפני, כמה יוצא להערכתם? תודה, וLOL

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. Started by R0ck,

Winamp - http://212.199.163.6:8000 דמעות בעיניים.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  15. שלום חברים. אני בן 21 . אני לקוח של בנק לאומי, ברשותי כרטיס ויזה חייל. בחשבון שלי יש כמה מאות שקלים ואולי פחות מזה, אני לא עוקב, יש מצב שאני אפילו במינוסוני קטן והרווח במקלדת שלי דפוק שזה מממשששש מעצבןן!! (אין קשר למי שעדיין שואל את עצמו). כמו הרבה מאיתנו גם לי יש כל מיני חרטטאוי למינהם שאני מת להעיף ואולי לעשות על הדרך כמה שקלים (או דולרים, לא ממש אכפת לי). עם האשראי שלי אני יכול לגהץ ולמשוך כסף ותקרת המינוס שלי היא 1000 ש"ח. עד כאן - האם עם אמצעי זה אני יכול להיות רשום באיביי/ פאיי-פל ולבצע מכירות? מה בעניין רכישות? בנוסף רציתי לשאול אם ההרשמה עולה לי כסף? האם אני משלם על כל פריט / מודעה שאני מפרסם למכירה סכום מסויים? אפשר אולי רקע כללי וכמה הדרכות שיעזרו לי? תודה רבה ל…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by iakovl,

מחפש מכשיר חדש במקום ה3100 שלי חשוב לי חיי סוללה, וגם בעיקרון השימוש בתור MP3 (למה לקנות לחוד אם אפשר לשלב) חשוב עמידות ב"זעזועים" (פלאפונים של חיילים לא יכולים להיות שבירים) דעות?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  17. חחחחחחחח..... עשו פדיחה..... (נוספת..) לינק לאתר המדהים: http://www.microsoft.com חחחח אגב יש למישהו מספר סיראלי לאתר של מייקרוסופט? אפשר להשיג באימיול?... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by גיימרית,

כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. עשיתי כבר את המבחנים, אבל הזמינו אותי שוב (קיבלתי את המכתב שאומר שאני צריך להתייצב בתאריך כזה וכזה וכו') השאלה שלי היא למה ???? הדבר הראשון שחשבתי עליו זה, שהמחשב נתקע לי ל5 דקות ואיבדתי קצת זמן אז הם רשמו אותי בטופס כזה(נראה שזה קורה להם לעיתים תכופות, אם כבר יש טופס מוכן, של תקלות וכמה זמן אבד וכו') אבל הבעיה היא שממה שאני הבנתי אי-אפשר לעשות את המבחנים פעמיים בשום פנים ואופן, והנה הם באים ונותים לי לעשות את זה שוב ! הייתכן ? מישהו יודע אולי למה הם עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by redead,

אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by slim_shady,

סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  24. איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …

• 8 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים