כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ואל תתחילו להגיד...מי זה המשועמם הזה...פשוט אל תגיבו.... יאללה אני נותן לסקר הזה 24 שעות.... ניראה מי יזהה אותו... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
-
זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישנו אתר שנקרא 'סודות' (http://www.sodot.tv/Site/index.asp אם מישהו מעוניין). רשמית האתר הינו בנושאי "יהדות וקבלה", ואני לא ארחיב כאן על מטרותיו בפועל כפי שאני רואה אותן. בכל מקרה, לאתר הזה יש רשימת תפוצה. כתובת המייל שלי צורפה לרשימה זו ללא הסכמתי וללא שביקרתי בכלל באתר האמור. זה קרה עוד לפני התיקון לחוק - אבל גם לפי הנוסח הישן מדובר בהתנהלות לא חוקית. זו עבירה מס' (1). כאשר החוק נכנס לתוקף, כל אתר בעל רשימת תפוצה חוייב לבקש הסכמה 'פעילה' מצד הגולשים להמשיך ולקבל מיילים מהאתר. האתר הנ"ל נמנע מלעשות זאת, ובמקום זה נשאר הכיתוב הישן והטוב "אם דואר זה פגע בפרטיותך אנו מתנצלים. להסרה לחץ כאן". זו עבירה מס' (2). העניין הוא שגם ה"לחץ כאן" הזה לא עובד. לא מדובר לינק אוטומאטי המת…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי חברה, מי שלא יודע מתקיים השנה ב2 לנובמבר כנס מפתחי אינטל בישראל (idf- intel developers forum), התפרסמו עליו כמה חדשות פה באתר, אני כבר נרשמתי ומעניין אותי לראות מי מהפורום הולך... אולי נוכל להדפיס t- shirts של hwzone או משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מחשב ב 10000 שח קור7 920 אסוס GTX280 6 גיגה קרוסייר דומינטור 1600 לוח אסוס P6T DELUXE ספק קרוסייר 750 הקנייה הייתה לפני 7 חודשים בוא נתחיל בהרכבה שנמצאו בה בעיות הזכרון טריפל צאנל לא הותקן בצורה נכונה במקום לשים זכרונות בצורה סימטרית בכל סלוט שני פנוי שהם הסלוטים הכתומים התקינו לי בסלוט שחור ובסלוט כתום שישר אחריו ואז שתי סלוטים פנויים ועוד זערון אחרון בסלוט שחור בנוסף הספק כוח הותקן הפוך עם המאוורר מופנה כלפי מטה מוצמד למארז בצורה חנוקה עכשיו לבעיה העכשווית המחשב לא יגיע ל פוסט תזומרת לא נדלק ואין שום ביפים האורות נדלקים המאווררים פועלים אבל אין פוסט ניסיתי להעפיל את המחשב עם סטיק זכרון אחד בלבד בכל הסלוטים ועם כרטיס מסך ובלי עדיין ללא פוסט הדבר כבר קרה כמה פעמים …
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus p5wd2-e premium 975x ועל פי מה שאני יודע אין אותו בארץ...שמעתי שהחנות ksp היא אחת מהיבואניות אבל הם אמור לי היום שזה מגיע אליהם רק חודש ושמעתי שיש עוד חנויות שמיבאות ואולי זה כבר הגיע אליהם... אז אודה לכם אם תתנו לי לינקים שלהם..או מספר טלפון או רק את שם החנות בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי שלהם ? ( מספר טלפון יעזור ) . חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. חסר לי הI/O shield ( נקנה בחו"ל ) ללוח אם K8v-Deluxe ורציתי לשאול אותו היכן אני יכול להשיג אותו .
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL
-
- 17 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
-
יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-