כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
emule שלי בקושי מוריד קבצים,מישהו יודע איפה יש emule טוב ומהיר שיוריד לי הכל מהר וטוב?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם שווי שוק של מעל 720 מליארד דולרים, אפל היא לא רק החברה האמריקאית עם השווי הגדול ביותר אי פעם, אלא גם שווי זה גדול יותר מהחיבור של שווי השוק של מיקרוסופט וגוגל יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/700-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%92/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי "לעצב" עיתון. כלומר, לכתוב ולהוסיף תמונה באמצע העמוד כך שהטקסט יהיה מסביב לתמונה, כתיבה בטורים, עיצוב כותרות גדולות וכדו'... אני יודע שהוורד 2007 יכול לעשות את כל זה, אך אני מחפש תוכנה ספציפית שמיועדת לעיצוב וכתיבה של עיתון. אם מישהו יודע באיזו תוכנה משתמשים העיתונים הגדולים או משהו שמתקרב לזה, זה גם יעזור לי .. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות בהכי זול טעם וגחלים לנרגילה. [אצלנו בישוב ממש יקר 5 שקל טעם, ו 4 שקל גחלים.]
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום !!! אני מחפש אתרים ישראליים שמתעסקים עם קירור ומודינג וגם מכירות של הציוד און ליין מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו מכיר מזגן לחדר קטן (עד 10K BTU יהייה מספיק טוב), אמין, עם אחריות נורמאלית ועם דרוג אנרגטי של D ומעלה? תודה לעוזרים
-
- 45 תגובות
- 13.2k צפיות
-