עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  3. http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/26/995511.wmv

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  4. הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by S_pitts,

אני לא יודע אם ראיתם את האתר הזה עדיין אבל הוא נחמד http://www.fuckmicrosoft.com/ הוא מכיל מספר מאמרים שמראים איך מיקרוסופט מרגלת אחרינו אבל את זה כולנו יודעים יותר מגניב זה שאפשר להירשם שם עם הפניות של כתובת אימייל למשל אני השגתי אחת s_pitts@fuckwindowsxp.com נחמד לא? רק צריך לזכור שאלה הפניות צריך להיות לכם חשבון דואר רגיל שתוכלו להפנות אליו כדי להישתמש ;D

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  8. http://www.storewars.org/flash/

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3116282 יש סרטון נחמד המסביר מי נגד מי ולמה. ו...... כמה שיטות ( על אחריותכם ) לשימור / החייה של הסוללות.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. טוב הכותרת די מפגרת אבל רציתי לרשום משהו שיעמוד בחוקי הפורום ויתאר את השאלה שלי(גם אם בעקיפין), בכל מקרה, שמתי לב שיש לי את האפשרות לשים אקומולטרים(הכוונה למספר הימורים שצריכים כולם להצליח כדי שאני ארוויח) רבים על הימור זעיר. אז סימנתי משהו כמו 10 אירועים שונים בעלי יחס זכיה של בין 2 ל-10(יחס זכיה של 10 יקנה לי רווח של 9 שקלים על כל שקל הימור), ושמתי לב שעל כל שקל שאני אשים אקבל באיזור הכמה מאות מיליארדים של שקלים. עכשיו מיד תחשבו ותגידו, אם הרווח הוא 500 מיליארד שקל אז הסיכוי לכך הוא אחד ל 3 טריליון, אבל לא הנקודה. בוא נגיד שהסיכוי הזה מתממש(אמנם מזערי, אבל לא בלתי אפשרי), אז מה יקרה, או, כמה ישלם לי האתר על הזכיה?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by vasser,

Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by iakovl,

בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  16. אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  17. כאחד משאר דיוני הHype של המטריקס (כן כן ... כמו שאודי אוהב ) כאן יש כפי שפורסם במס' אתרים מדריך איך להכנס לחלק נסתם באתר של המטריקס ושם ניתן להקיש קודים (גם כלולים במסמך) בבינארית ובהקסדצימלי. יש דברים נחמדים כמו לראות את הנבוחדנצר מבפנים בתלת מימד וכמה תמונות מעניינות Enjoy (להורדת המדריך כמסמך WORD ע"י http://www.tech-critic.com לחצו על ה ENJOY למעלה)

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Kingbenyakrik,

היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by HaimTS,

מספר טלפון יכול לעזור תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  20. איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אהלן, יש לי מאגר מוזיקה עצום, ורוב הזמן בעבודה וכשאני לומד הוא רץ על אקראי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעביר שירים... רציתי לשמוע עם מה אתם עובדים/לומדים, אולי אני אקח כמה רעיונות מזה... בקשר לסגנונות... הכל. אלקטרוני, רוק, מטאל, קלאסית, היפ הופ, ישראלי, ג'אז, בלוז, פאנק. כל עוד זה בא לי טוב באוזן, הכל זורם... אשמח לשמוע את ההצעות שלכם, תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by yoav1000,

במשחק רשת אז כנסו ל- http://canso2.2do.co.il תודה לנכנסים!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  23. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by benor,

חברת מרכבים מציעה אוטובוס עסקים מפואר, עם מושבים מהודרים, חדר ישיבות מפנק ואפילו מקרר ומסכי פלזמה. שלכם תמורת 1.3 מיליון שקל נראה מגניב, אבל לדעתי, הרעיון דפוק. אוטובוסים מיועדים לקהל יעד מסוים, ולא נראה לי שהמגזר הזה מרבה להשתמש באוטובוסים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299530,00.html

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  25. ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים