כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Nokia 6100 או Nokia 3120. אני רוצה פלאפון רק לדיבור (בלי mp3, מצלמה וכו'). הכי חשוב לי זה קליטה ושמיעה טובה. בעדיפות שניה זה נושא חוזק המכשיר (עמידות) וזמן סוללה. למישהו יש ניסיון בשימוש במכשירים האלה, אשמח לשמוע דעתכם על איכות הקול ואיכות הקליטה במכשירים, וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=933582 שם הדבר הנמכר: ספת משקולות, צלחות ומוטות. מחיר: הצעות שלכם. תיאור מדוייק של הדבר: ספת משקולות מתקפלת מבית Target- רגליים, 3 מצבי שכיבה. צלחות (מכל סוג 2 ,משקל בק"ג): 7.5, 10, 15, 20. מוטות: מוט W , מוט ארוך 150 ס"מ. תמונת המוצר {אם יש}: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage...bCatID=0&Pic=1 פרטים נוספים: את המוצרים רכשתי באתר POWER SPORT. ניתן לבדוק את המחיר הכולל באתר ולהציע מחיר. מחיר: אתם מציעים אני מקשיב. כל המוצרים כחדשים כמעט ולא נעשה בהם שימוש. פרטי המוכר {ליצירת קשר}: סלולארי:050-5756302 טלפון:08-9930388 אימיל: nahoom19@walla.com איש קשר:נחום איסיקיו: 228279740
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
לא דגדגנית ?
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזו מגירת עכבר שמדברגת מתחת למגירת מקלדת ונפתחת, אין לי שם מקום להשים פד, אלה אם כן אני דוחף את המקלדת הצידה וזה לא נוח
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לתת המלצה על חנות טובה ואמינה(אשמח אם היא גם תהיה זולה..). ובמקרה אם מישהו יותר מבין..איזה אופניים חשמליים כדאי לקחת עד 5K עם חריגה קלה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו לפתוח את הת'רד הזה, אבל זה ת'רד חובה בכל פורום אז מה מתנגן לכם ברקע עכשיו? אצלי: Domestic and X-Noize - Flaming Dart
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem המוכר נחשב אמין וכדאי להזמין ממנו? איך בעצם משלמים? למי נחשף כ. האשראי שלי? כל כרטיס יכול לשלם? תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-