עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by aerocool,

פסח ב 60 שניות http://haggadah.z-kit.com/h.swf דן

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. 1-ירושלמים 2-קיבוצניקים 3-אנשים מהדרום 4-צפונים

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by bobby323,

http://www.clickmonkeys.com/index.shtml

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  5. אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  6. יש לי שאלה שלא מצאתי תשובה משמעית עליה. מה התפקיד(בגדול) של האונה הימנית במוח?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

חיפשתי בערוץ 5 ו-5+ ולא מצאתי....

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by alexpir,

מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by intel suck,

השאלה פשוטה אני פשוט כבר לא זוכר כל כך תחומר ln x^3+ln x^2-2lnx=0 הגזירה יוצאת( x/(3lnx^2+2lnx-2 איך מגיעים לתוצאה הזאת? אם מישהו יוכל להסביר תודה יום טוב!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by FatalZero,

היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

לשאלה שלי מתי מתחיל החג הסוכות

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by bmw5,

פשוט חלוםםםםםםם!!! ;D מדהים! אם יש לכם עוד רכבים מצופים ניקל תביאו זה מאוד מעניין ומיוחד.

16. Started by Jules Winnfield,

כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים, אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות "תקיות" בגימייל כדי לחלק את הדואר לנושאים? אני לא מדבר על LABELS - כשאני מחלק את זה כך אז הדואר נישאר בתקייה INBOX ואני לא רוצה שזה יהיה כך

18. טוב אז ככה...!! אני קצת חולה ואני בגימלים (חייל) ובין השאר אני מנוי לאתר שיתוף קבצים RAPIDSHARE, האתר הזה מאפשר לך להוריד קבצים שאנשים מעלים אליו. עכשיו בטור מנוי יוצא לי גם להוריד יותר קבצים במהירות הרבה יותר גבוהה וגם לעלות קבצים כאהבה נפשי, אז אמרתי למה לא אני ישתף אנשים באוסף נשים הפרטי שיש לי... אז זה התחיל בקובץ עמוס התמונות של בר רפאלי- http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar המשיך בקובץ מצויין שכולל תמונות של רותם סלע ואורית פוקס- http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar אחר כך הוספתי גם קובץ אולי המושלם ביותר שכולל תמונות שהגדרתי אותם גן עדן ועוד תיקייה שכולל כמה נשים שמדגימות את כל התנוחות האפשריות- http://rapidshare.com/files/20038595/ga…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by yuraxp,

שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by פילון153,

בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by YTZ,

לקחתי במבצע 5 ק"ג ירכיים מסופר שכונתי (בקניה מעל 150 ש"ח) ב-50 ש"ח, הבשר נראה טרי (שומן לבן ובשר לא קפיצי). איך זה ייתכן?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Albetron,

האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לתת המלצה על חנות טובה ואמינה(אשמח אם היא גם תהיה זולה..). ובמקרה אם מישהו יותר מבין..איזה אופניים חשמליים כדאי לקחת עד 5K עם חריגה קלה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל אני צריך עזרה עם משהו מאוד לא שגרתי בפאוור פוינט. אני רוצה שרק אחרי תאריך ושעה מסויימים, תקרה אנימציה מסויימת. כלומר אם מציגים את המצגת לפני תאריך היעד זה לא קורה, ורק אחריו כן. השאלה היא אם זה אפשרי, כמה זה מסובך, ואיך אני עושה את זה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.