עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by com,

ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by silky,

אני ומי עוד?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

מי רוצה נגדי סומו באיי סי קיו? אני מת לקרוע את כולם ;D

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by First Squad,

http://www.jajah.com/

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by imac,

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by adamginz,

אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tom123,

אני מחפש מישהו שיבוא להרכיב לי את ה- SP94 :\ בבקשהה חברה אני מתחנן! אני ישלם על הנסיעה

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  13. זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני??? זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!

14. Started by Yaron-Cohen,

ואל תתחילו להגיד...מי זה המשועמם הזה...פשוט אל תגיבו.... יאללה אני נותן לסקר הזה 24 שעות.... ניראה מי יזהה אותו... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  15. מי הבחורה הכי יפה בעולם לדעתך +תמונות ? :s05:

• 71 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. Started by NOVA,

"Anything But Ordinary"?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ישנו אתר שנקרא 'סודות' (http://www.sodot.tv/Site/index.asp אם מישהו מעוניין). רשמית האתר הינו בנושאי "יהדות וקבלה", ואני לא ארחיב כאן על מטרותיו בפועל כפי שאני רואה אותן. בכל מקרה, לאתר הזה יש רשימת תפוצה. כתובת המייל שלי צורפה לרשימה זו ללא הסכמתי וללא שביקרתי בכלל באתר האמור. זה קרה עוד לפני התיקון לחוק - אבל גם לפי הנוסח הישן מדובר בהתנהלות לא חוקית. זו עבירה מס' (1). כאשר החוק נכנס לתוקף, כל אתר בעל רשימת תפוצה חוייב לבקש הסכמה 'פעילה' מצד הגולשים להמשיך ולקבל מיילים מהאתר. האתר הנ"ל נמנע מלעשות זאת, ובמקום זה נשאר הכיתוב הישן והטוב "אם דואר זה פגע בפרטיותך אנו מתנצלים. להסרה לחץ כאן". זו עבירה מס' (2). העניין הוא שגם ה"לחץ כאן" הזה לא עובד. לא מדובר לינק אוטומאטי המת…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Hack,

שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. אני הןלך

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by ^Z^,

אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by naorai,

היי חברה, מי שלא יודע מתקיים השנה ב2 לנובמבר כנס מפתחי אינטל בישראל (idf- intel developers forum), התפרסמו עליו כמה חדשות פה באתר, אני כבר נרשמתי ומעניין אותי לראות מי מהפורום הולך... אולי נוכל להדפיס t- shirts של hwzone או משהו כזה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.