עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

2. Started by Da-Funk,

יש ברשותי PS2 עם צ'יפ יקר עליו... במהלך ההתקנה הפלייסטיישן התקלקל... ועכשיו אני תקוע איתו ועם הצ'יפ שעליו... אני לא יודע מה הבעיה בדיוק.. רק שהוא מראה מסך שחור... והמגש קצת מרקד לו.... יש בו חלקים טובים למשל כל הבית עינית שזה החלק הכי יקר עדיין מתפקד לדעתי.... כי לא ממש שיחקתי בו... נראה לכם שיש אנשים שמתעסקים עם זה שיסכימו לשלם לי עליו חחחח :> בתקווה שמשהו יקנה אותו... כאילו רק הצ'יפ עלה לי 300 שקל...

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by J0n1,

סינים עם האנגלית שלהם... : קיבלתי אימייל שאומר: Yes. You will get the phone by Friday as per mention. WTF?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by geniaXP,

שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה

6. שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. מה אתם אומרים על זה? אני ממש הזדעזתי איך מתעללים בחיות וזה עוד מאושר.. למי שלא קרא, אחד הדברים שכתובים שם הוא: חלק מהניסויים שלהם לוקחים קוף לא מרדימים אותו או מרגיעים אותו בשום חומר. מגלחים לו את הראש עם מיי חמצן(נכון?) דבר ששורף אש. אחר כך פותחים לו את העור שעוטף את הגולגולת עושים לו חור בראש מכניסים לו איזה חומר ועושים ניסויים, שוב כל זה בלי הרדמה בלי כלום. אה והוא עוד קשור לכיסא כשהוא מופרד בין כל חלקי הגוף שלו(עליון,תחתון ואמצעי) ולא יכול לזוז בכלל. ויש עוד הרבה הרבה דברים. =\

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by BIZOX2,

i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. רף מהירות נוסף נשבר רשמית בדור ה-DDR5 - ועבור צמד מודולים בנפח 32GB כולל תצטרכו לשלם מעל ל-500 דולר לפני מסלכתבה

10. Started by Born2Kill,

אח שלי לומד בהולץ, אז זה מה שעושים שם, ייצא לא רע: הנה הגירסא היותר נחמדה: וכמובן מלא עכברושים: מישהו יודע מה שם השיר במקרה?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  11. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by J0n1,

איפה אפשר לקנות בארץ את הThe Art of War המקורי של סאן טצו?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ben060,

נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום, שמי יונתן לבוביץ', אני , כמו שהבנתם, חדש בפורום. בעקבות תגלית קיומו של הפורום, ואהבתי לכל הקשור במחשבים, החלטתי להצטרף (כמובן, יש את גורם קניית המחשב החדש). מקווה להנות ולהצטרף לאחוותכם הקטנה, שנראית בעיניי ממש ממש לעניין. בברכת יום טוב, Ircroute_057

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שיפוע הישר AB - שלושה רבעים , ואורך הקטע AB ( שנמצא ברביע הראשון ) 10 . מצא את משוואת הישר AB :s05: תודה לעוזריפ

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by IME3,

חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. אני מעוניין לדעת את שמה של הזמרת שהופיעה שם , שמה הפרטי יעל (יעלי) והיא אירחה במופע את דין דין (ההיא מהשיר של עידן רייכר) אז עם מישהו או מישהיא ראו ויודע פרטים אנא שתפו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by rk666,

הוקם "אתר הנצחה" לנפטרי MYSPACE ... SPOOKY! Do you really want a LINK?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by אלוויס,

שלום יש שיר מפורסם בצרפתית וזה הולך ככה: אלה אלה לולו אלה אלה. משהו כזה חחח

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by achiya1,

לנשים זה מובן אבל למה לנו יש?? זה משגע אותי!! מישהו יודע על שימוש עתידני בפיטמות שלי?

• 52 תגובות
    • 8.4k צפיות
  22. Started by dino,

הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by udicol,

אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון. עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/ ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ? שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים