כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי מחבר על הסיפור והבנתי חלקי דברים. מישהו יכול להסביר בקצרה את כל אחת מן הסצנות והתרחישים בהן. בתודה, יניב.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני כיתה י' ויש לי עבודה להגשה במקום מבחן כי לא למדנו ספרות השנה , למדנו אבל לא ממש . נתנו לנו 3 שאלות , צריך לענות על 2 . אחת על הסיפור "יגון" והשנייה על הסיפור "שפרה" . אין לי מושג איך עונים על זה.. מישהו יכול לכוון אותי ? בבקשה. [br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:55:40 1.בסיפורים רבים מתואר כשלון של הדמות בהגשמת מטרה מסוימת. תאר את הכישלון בסיפור שלמדת, פרט את הסיבות לכישלון זה, והסבר כיצד הוא משפיע על הדמות בסיפור.2.בסיפורים רבים מתואר מצב של זרות וניכור בין בני אדם. הסבר כיצד מצב זה בא לידי ביטוי בסיפור שלמדת?הסבר אם המצב הזה מוצג בסיפור כחסר מוצא או נרמזת אפשרות לתיקונו. 3.תאר דמות המתמודדת עם מצבי משבר באחת מהיצירות שלמדת,והסבר כיצד מאירה התמודדות זו את הדמות. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראיון עבודה השבוע באייבורי שירות לקוחות בפ"ת.... 6 ימים שבוע 9:00-19:30. מישהו עבד שם ויכול לתת חוות דעת קטנה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני רוצה לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad/איוורור וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום מישהו הביא לי אתר לקנות חלקי מחשב והוא די זול אבל הוא נראה מוזר כזה כאילו זה איזה מן חוואה... אז אם קניתם משם תגידו.... http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/build.asp
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם אימונים בחדר כושר מגבירים היווצרות פצעים בעור ? ואל תגידו לי "כן חבר שלי לקח קריאטין ויצא לו בלה בלה.." לא מעניין אני מדבר ללא תוספים וכל השיט הזה, לא הכי בעד מבחינתי. נטו אימונים, הרי כשהגוף מתאמן הוא מפריש המון הורמונים וחומרים שונים שלא מופרשים במצב רגיל, שאלתי היא האם הם יכולים לגרום לאקנה/התגברות אקנה קיים או יצירת פצעים כאלה או אחרים ? המון תודה, ואגב, אם אתם מביאים טענה כלשהי מומלץ שתתמכו אותה על ידי איזו הוכחה לא לזרוק סתם באוויר. תודה רבה מראש לכל המגיבים ! [שעה הזוייההה!]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פינקי, מפינקי והמוח סטימפי, מרן וסטימפי. את התמונות שיש ב"גוגל תמונות" אני מכיר... לא ממש עוזר. אני צריך תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, עדיפות לפינקי לבד (בלי brain) ולסטימפי לבד (בלי ren), עדיפות גבוהה לתמונות על רקע אחיד/שקוף, כזה שאפשר לחתוך מהן רק את הדמות. אם מישהו מכיר מקור לתמונות האלה, גם בתשלום, אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל לנגן בגיטרה קלאסית, אני רוצה לקנות גיטרה עד 300 שקל, ראיתי הרבה באתר יד2, אבל בתחנה מרכזית תל אביב ראיתי חדשות ב250, שווה? או עדיף לקנות משהו יד שניה? גם ראיתי מלא מלא דגמים, יש משהו מומלץ? או במחיר הזה זה לא משנה איזה חברה\סוג? ועוד טיפים? נגיד מה ההבדל בין זה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26006 לזה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26015
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם - משיהו במקרה שמע על קיבוץ או מושב שמעסיק עובדים בתחומים כלליים כמו חקלאות וכו. ומספק מגורים במקום ? חפרתי שעות במלא אתרים כאלה ואחרים ולא מצאתי משהו אחד נורמאלי. אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי מחר מתכונת וניתקלתי בקשיים לגזור את הפונקציה הזאת: 2 (חלקי למי שלא הבין) 4+x ועוד תמונה של נגזרת שלא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא מארה"ב מספר דברים כמו: זיכרון, כרטיס גרפי, מעבד וספק. האם יש על הרכיבים האלה מכס? או מע"מ ואם יש כמה?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן , תמיד תהיתי האם מותר לשים ג'ל או וקס או משהו כזה לצבא..בדיוק הסתפרתי ואני אוהב לסדר קצת עם ווקס אבל לא יודע אם מותר לשים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/news/1.1692797
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם אני יכול לשלם בדואר כסף שיכנס לחשבון בנק? או חייב חשבונית? לצורך העניין אני צריך לשלם לבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HWzone , חיפשתי את האתר בגוגל, והוא מופיע בגוגל כאתר שעלול להזיק למחשב ואי אפשר להכנס אליו. ממש רציתי לכתוב את זה, ולא ידעתי איפה... מקווה שזה בסדר
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-