עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…

5. קניתי מחשב ומפחד שיום אחד ייקבל נזק מהחשמל.. שמעתי שמומלץ לקנות מגן ברקים ולחבר את המחשב אליו. עכשיו הבעיה היא... שאין מגן ברקים עם כבל ארוך יותר מ - מטר בישראל והמחשב רחוק מהשקע ( 4 מטר ). חשבתי לקנות מפצל רגיל איכותי מ ksp של 4 מטר ופשוט לחבר עליו את המגן ברקים יחיד ולחבר על המגן ברקים את המחשב... רציתי לדעת אם זה הגיוני והאם זה לא מסוכן והכל טוב. אגב כן אני מודע לוואט מקסימלי שאני יכול לחבר למפצל וגם אי אפשר להזיז את השולחן קרוב יותר לשקע כי אין מקום בחדר אז להזיז את הכל לא רלוונטי. תודה למי שיוכל לעזור לי :)

6. Started by moses_23,

תמיד שאני הולך ברחוב ורואה חתול שחור שחצה את הדרך שלי, אני תמיד אלך בדרך שהחתול הלך... אני פשוט לא מאמין בזה. אבל אמא שלי כן מאמינה בזה ותמיד סוחבת אותי לצד השני של המדרכה. השאלה היא האם הם קיימים והאם יש לכך ביסוס על משהו שקרה לכם עקב אמונה תפלה שלא שמעתם להם? שתפו אותנו. ומה לגבי תילתן בעל 4 עלים? מבטל את האמונות התפלות? ואני לא מדבר רק על אמונות רעות, אלא גם טובות, למשל שאם מבקשים משאלה כשכוכב נופל אז זה מתגשם... מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. טוב בטח יש כאן אנשים שמבינים אז אשמח לקבל דעות על טכניון-הבנתי שזה הכי יוקרתי אוניברסיטת חיפה-אמרו לי שהרמה שם נמוכה מכללת אורת בראודה-אמרו לי שהיא הכי טובה בארץ מה ההבדל בתכלס בין מכללה לאוניברסיטה? מה כדאי? תודה רבה לעוזרים!

• 31 תגובות
    • 22.8k צפיות
  8. Started by Sargon,

יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?

9. Started by SoftMaker,

הפלאפון בעל ה40 פולי "סליידר" או v720 הצבעוני:

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. -------------------------------------------------------------------------------- שלום , אני צריך לחבר את המצלמת אינטרנט שלי ושתיהיה לי אפשרות לראות דרך אתר כל שהוא באינטרנט שאני יעלה את מה שהמ צלמה משדרת... אם יש מקום יותר טוב לפרסם את ההודעה הזאת בבקשה תעבירו אותה לשם תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק). ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19 אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by n00kie,

אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

http://chrisstorer.com/cupholder.htm

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

שלום, אני עוד שבועיים משתחרר ואני מעכשיו חושב על להתחיל ללמוד. אני בן 19 וחצי כרגע [קיבלתי פטור רפואי מהצבא אבל התנדבתי לשנה וקצת - קיצר עכשיו אני משתחרר] ואני חושב שלא כדאי לבזבז זמן ולהרשם כבר מעכשיו ללימודים. שלשום החלה ההרשמה ללימודי חורף בטכניון והיא תגמר בעוד פחות מחודש. זה אומר שאם אני רוצה ללמוד שם אני חייב להרשם בקרוב. בעקרון התכנית שלי היא לללמוד הנדסת ביו-רפואה - סכם נדרש בין 89 ל-91. הסכם שלי 89.88 - זה אומר שאני אתקבל? כדאי ללכת ללמוד ביו רפואה או שיש דברים מעניינים יותר? שמעתי שאפשר מקסימום בשנה הראשונה לעבור למקצוע אחר כי בכולם השנה הראשונה זהה כמעט לחלוטין. רציתי לקבל מידע פה מאנשים שלומדים\למדו בטכניון - עצות בקשר להרשמה, דוגמת עניין המגורים ובחירת מקצ…

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. http://physica.freeserverhost.com/IMG_2611.jpg http://img143.exs.cx/my.php?loc=img143ℑ=img26113pn.jpg http://planet.nana.co.il/faft79/IMG%5F2611.jpg תמונה מהמקומון שלנו... אני גר בחוררררררררררררר מפוצץ ערסים, אפילו את החנויות מחשבים מנהלים ערסים !!!!!!! (מי שהיה יודע את השם של החנות היה יודע למה אני אומר ערסים) כל מה שנותר לי להביע זה: :bash: :s07: :kopfpatsch: זה בערך משקף את מה שאני מרגיש כרגע

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  23. אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  24. חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.