עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אלכס כבר לא מנהל את פורום כללי?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אז ככה הרבה מהידע יש לי וספרים יש לי . מדובר על למידה עצמית יש לי ספרים מג'ון ברייס ועוד חומר. השאלה שלי היא קודם כל האם בכלל כדאי וזה משתלם ? כמה עולות הבחינות ? ואיפה עושים אותן ? והאם יש למשהוא טיפים מה באמת צריך לדעת ? או שיש לו טפסי בחינות ישנות ? או DUMP ים למניהם ברשת של המבחנים האלו ? חברי הפורום, אשמח לקבל עצות ,טיפים וכול מה שאפשר ? בעיקר אם יש כאלו שעשו תעודה כזאת או משהו בסיגנון והם עובדים בתחום ... תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lev-27,

אני גר במרכז ראשון לציון. מתחת לבית שלי יש פיצוציה שעובדת גם בשבת. המדחס של הפיצוציה נמצא בערך מתחת לחלון שלי (אני גר בקומה השנייה). המדחס שלהם תמיד מרעיש, אבל היום בנוסף לרעש הוא התחיל להשמיע חריקות מזעזעות. הלכתי לבעלים בפיצוציה וכרגיל אין עם מי לדבר. החלטתי להתקשר למוקד 106 ולהתלונן על המפגע. הנציגה אומרת שעלי למדוד את הרעש עם מד דציבלים ולפנות למחלקת איכות הסביבה של העירייה. היא אמרה את זה בטון כל כך רגוע ומובן מאילו כאילו כל משפחה מחזיקה מד דציבלים במגירה. מרוב עצבים ניתקתי לה בפנים. אין גבול לחוצפה. מה אתם אומרים? נתקלתם במשהו דומה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ronle,

רציתי לומר תודה למור ולכל צוות HWZONE שנותנים לנו סיקור מתערוכת CeBIT 07 :yelclap:

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by mikko,

לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  10. למה אתם מיתיחסים למי שיש לו שגיאות כתיב רע? זה אומר שאני פחות חכם מימכם? להפך אני יותר חכם מרובכם אבל יש לי שגיאות כתיב ביגלל ריב עים המורה לכיתה א + גן +ב עשיתי איבחון ליפני שנה ויצא לי 138 אי קיו למישהו יש עים זה בעיה? ולא לא בטלויזיה אלה אצל אחד מומחה שסחת את אימא שלי ב 3000 שקל לפחות

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4#t=14

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by LOL,

בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Raul,

מי שמתחבר לחבילה של 4MB מקבל לפטופ ב2K סתם מחשב טראש או שווה בדיקה? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by FireandicE,

איפה דייי למה!!!!! שיסדרו את הבעיה מפגרת הזו!!! אין אף אחד פה!! אני חוזר ל Serious Sam 2! נ.ב. בלי קשר! <------ היא ממש חמודה הסקסית הזאת :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by smdsjd,

מישהו נסע באונייה הזאת? מצאתי את זהף http://www.facebook.com/event.php?eid=119412058099788 1000 ש"ח כולל יהל כולל שחר חסון ובנוסף לזה איה נאפה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by הדוד משה,

קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!

22. Started by evman007,

מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by Proww,

אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.