עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirbep,

ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by Googleness,

בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amitaiasaf,

שלום רב אני סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון אנחנו עורכים מחקר בפסיכולוגיה חברתית בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת מיינז בגרמניה. אנחנו מאוד נשמח אם תוכלו לענות על המחקר זה יעזור לנו להבין תהליכים פסיכולוגיים של האדם בהקשר החברתי ויקדם את המדע. קישור לשאלון https://www.soscisurvey.de/studysociety/

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by amitaiasaf,

שלום שוב למי שזוכר אותי ולמי שלא אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתתף במחקר בפסיכולוגיה חברתית כחלק מהתואר שלי. אני אשמח אם תענו על השאלון השני במחקר, גם מי שענה כבר על הראשון. המחקר הוא מחקר בשיתוף אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת מיינץ בגרמניה בסוף השאלון גם יש הסבר על מה המחקר. תודה לכל מי שעונה זה ממש יעזור לי בלימודים https://www.soscisurvey.de/Experiment1israel/

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

8. Started by Tapeworm,

עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  10. http://www.thisislondon.com/londoncuts/articles/16674309?source=Daily%20Mail מצאתי את המחקר הזה די משעשע.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by aviad91,

אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by nice-1,

מחר בשעה טובה (?) אני מתגייס לצה"ל. תשמרו יפה על הפורומים ותהיו ילדים טובים. מקווה שעניין הג'ובניקיות שלי יעזור לזה שאשאר פה.

• 59 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

חלק מארו לי כן חלק לא.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by HunterVee,

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

• 66 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FIghterFX,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388964,00.html

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  21. היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…

22. Started by eliav-peretz,

לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by vinipyx,

יו אני לא מאמין סוף סוף הרגעה הזה יגיעה מחר אני בבקום :yelclap: :yelclap:

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.