עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

http://www.indic.co.il/default.aspx למי שמכיר את השירות הדיי ותיק שקיים בארצות הברית, עכשיוו יש מקביל לו בארץ. נראה שווה מאוד, אני שוקל לעשות שם מנוי.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by blue_core,

ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by noodle,

אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  6. זאת אומרת בלי השירה של המשתמטים ברקע רק את המנגינה.. אפשרי ? תוכנה שעושה תעבודה גם תספיק..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. בכיתה הולך לי טוב ובבית קשה :-[ 1) השלם תאיבר 79-,...,33,.37,.41 אני יודע שנתשובה היא 31 אבל צריך תדרך ... יצא לי ש N = -29 !! לא טוב ! 2)בין המספרים 11 ל28.5 יש להכניס 6 מספרים כך שכל 8 המספרים יהוו סדרה חשבונית...מצא את הפרש הסידרה.. התשובה: 2.5 יש לי תAN , יש לי תA1 רק חסר לי את הD (נראה לי) אני תקועעע 3)האיבר השביעי בסדרה הוא 25 ...האיבר העשירי הוא 19 מצא את האיבר ה30 . אני יודע שA7 הוא 25 וA10 הוא 19 .. עשיתי מערכת משוואות ויצא לי ש D=שתי חמישיות - לא הגיוני כי אח"כ לא יוצא לא תתשובה שהיא 21- 4)סכום 2 האיברים הראשונים בסדרה חשבונית הוא 32- וסכום שני הבאים אחריהם הוא 0 . כמה איברים בסדרה אם האיבר האחרון הוא 60 ? אנ'לא יודע איך להתחיל אפילו ! (התשובה: 11) -…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by 104952,

מצאתי אתר שאפשר לתרגם סרטונים הודים, יוצאים דברים ממש חביבים תביאו סרטונים שאתם תרגמתם ;D http://www.grapheine.com/bombaytv/index_uk.php הנה סרטון גרוע שיצא לי - http://www.grapheine.com/bombaytv/play_fr.php?id=1650085 מקווה שיצא לכם משהו יותר טוב

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. זה ידוע שרעש בעוצמה חזקה יכול לגרום נזק לאוזניים. אבל האמת היא שגם רעש בעוצמה בינונית יכול לגרום נזק אם אתה שומע אותו רצוף לאורך זמן. אז השאלה האם הרעשים בתדירות גבוהה של מחשבים עלול לגרום טינטונים באוזניים(מכיוון שלאלו שעובדים עם המחשב אנחנו יושבים שעות רבות ליד המחשב)? יש לכם מושג? הסיבה שאני חושש היא התדר הגבוה של רעש מהמחשב, כי התדר הגבוהה הוא מה שבדרך כלל נפגע ראשון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pergola,

אם אני משלים בגרות אחרי י"ב שניגשתי אליה כבר בתיכון.. ויש לי בה כבר מגן שניגשתי איתו.. עדיין יעשו לי אחרי י"ב (במועד חורף הקרוב שאחרי י"ב) ממוצע עם המגן שקיבלתי בעבר.. או שלא יתחשבו במגן? ממה שידוע לי לא מתחשבים במגן.. אבל מורה אחת היום אמרה לי שבמתמטיקה זה שונה או משהו כזה.. ושהמגן ישאר איתי תמיד גם אחרי י"ב.. אם עושים בגרות חוזרת אחרי י"ב וקיבלת פחות ממה שקיבלת בתיכון.. איזה ציון יקחו לך? שמעתי פעם שאם יש לך תעודת בגרות בסיום י"ב אז יבחרו לך את הטוב מביניהם.. ואם לא.. אז לא יבחרו.. זה נכון?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by someone,

מישהו מכיר את החברה הזאת? ואם כן, יודע טווח מחירים בארץ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by urdead,

מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by תחמן מתימן,

מז''א: טבעת פנימית- טבעת תיכונה- טבעת חיצונית- התחום המונציפלי- ערי לווין- מי שעוזר לי עשה לי את היום תודה ;D

17. Started by nbd,

למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by Jonnyboy,

תגובות בונות יתקבלו בברכה המיקרופון שלי לא כל כך טוב, המבטא והגיל (הקול) גם משפיעים. אז אני נשמע מוזר אבל אני מעדיף לעשות את זה באנגלית כי אז אני פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב. How to create 3D text layers in after effects CS5 (not a 3D software) without any third party tools

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Fenomeno,

מה דעתכם? http://img55.imageshack.us/img55/217/2010061657uj8.jpg http://img466.imageshack.us/img466/2052/2010061658vd4.jpg

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)

22. Started by urielka,

יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kurt,

מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

אין תראד המלצת סרטים מהזמן האחרון ולא בא לי להקפיץ משהו ממש ישן. למי שלא מחפש עלילה מתוחכמת, משחק מוצלח, ריאליסטיות, טוויסטים מפתיעים או איכויות אחרות, אבל אוהב את הסוג הזה של הקומדיות, סרט מומלץ בחום (:

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים