עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  1. ההטלבטות שלי בין Xbox ו creative zen NX ו imp550 iriver מה אתם אומרים הכי כדאי? ( אני עכשיו כזה בקטע של האקס בוקס...האם אולי לקחת משהו אחר?) לא משהו מעל 200 דולר!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום רב , אני וחברים רוצים לסוע החודש לקוסטה ברווה למלון שממוקם בסנטה סוזנה , השאלה היא האם האיזור מתאים לצעירים? הם יש שם צעירים אחרים והאם יש שם מועדוני לילה ופאבים? הבנתי שיש אזור שנקרא טוסה דל מאר וששם יש מסיבות , מה המרחק (עלות נסיעה?). אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע , תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  3. קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה?? לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ?? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה להוריד מהאלבום תמונות של חבר שלי בפייסבוק משו כמו 1000 תמונות , ברור מאליו שאני לא אוריד תמונה תמונה... יש דרך להוריד את כל התמונות בפעם אחת?? תודה מראש!! עדכון: בתגובה הבאה שלי יש שאלה נוספת...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש הבדל בין הדואר של נענע להוטמיל כי אתמול פתחתי בנענע והופתעתי לגלות שזה מממששש כמו הוטמיל ואני בעברי השתמשתי רק בהוטמיל חח ורציתי לעבור לנענע ופיתום אני רואה הוטמיל 2 חח http://up353.*צונזר*/up1/vkmtjjizzrjm.png

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Bebush,

http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה

10. זה היה כל כך ברור וכל כך מגעיל נדמה היה לי שאני לבד במערכה כבר המעטתי להכנס לפורום ורק עקבתי מהצד ברור כל כך שחברי הפורום כל הזמן מקשרים לחנות RSM והמלצותיהם נעות על פי המלאי שם ניתן לעבור על הפורום ולראות בדיוק מי הם אותם אנשים ואיך הם משגעים את כל הפונים שלא מבינים ופועלים על פי עצתם כמו כן ישנם אנשים שמדברים בשפה לא נאותה ולא פחות גרוע מכך ממליצים לאנשים שטויות ושולחים ביטים מיותרים ברשת מה שמשפיע על התעבורה של כולנו יש חברים שכיף לקרוא מה הם כותבים והידע ללא ספק רב ואותם יש לקדם בדרגה ואילו אנשים חדשים יש לבדוק ולא לאפשר את מה שהם כותבים אוטומטית לפורום כמו כן לפי דעתי מומלץ לכתוב ליד שמות החדשים אם הם מאושרים להמלצות או הערה כגון "יש לקחת המלצות של כותב זה בערבון …

11. Started by IG,

הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום אני מחפש משחק שהיה פעם. של ארבע לחצנים עם צבעים ירוק אדום כחול וצהוב שכל לוחצים על צבע מסוים וצריך לזכור אותו ואם צודקים אז הוא הופך את זה לקשה יותר בכך שצריך לזכור עוד צבע תודה רבה תסתכלו על התמונה הזאתי אז על העיגול התחתון זה יעזור לכם המון תודה http://blogoscoped.com/files/chrome-logo-elements.png

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Bluetech Shulman Shpongle Zero7 Aphex twin Entheogenic כל מיני כאלה... פשוט הגעתי למסקנה שכבר חרשתי על הכל, והייתי רוצה להרחיב תאופקים שלי אז כמה שמוזיקה יותר מוזרה הזויה אני אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by musari,

אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by guy776,

שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by Bebush,

אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Dman86,

שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by timac,

מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.