כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
רבים בעולם משערים מדוע שער הדולר ממשיך לצנוח ואין להם ממש תשובות. כזכור לנו עוד לפני שעמיר היה בממשלה הוא הבטיח להביא את שכר המינימום לאלף דולר. עמיר ניסה ונאבק וראה שלא קל הדבר, ישב וחשב כיצד לעמוד בהבטחתו ועלה על מזימה גאונית. הוא ניצל את העובדה שכולם חושבים שהוא אדם אינו נבון במיוחד וכך אף אחד לא יחשוד כלל שהוא מאחורי הדבר. עמיר פרץ התערב בשוק ההון בעזרת כלים שטרם נחספו וידועים לנו בכך הצליח להוריד את שער הדולר בצורה כה דרסטית שאכן שכר המינימום במשק הגיע לאלף דולר לחודש ואף יותר! כך יוכל עמיר לרוץ לראשות הממשלה בטענה שהוא הבטיח וגם קיים. עמיר, עלינו עליך! 8)
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב המצב כזה: צריך להגיע מכביש 6 מחלף עירון לנשר (ראו מפה). ביום רגיל לנסוע דרך צומת מגידו (ימינה במפה לכביש 66) מהר יותר. אבל בגלל המבנה של כביש 65 לכיוון מגידו+ זה שכביש 66 הוא חד נתיבי אני חושש להיתקע בפקק אחושילינג (בגלל שאין לי מושג מה מצב הכביש) מדובר בשישי אחר הצהוריים לכיוון הערב לכיוון חיפה\נשר. ובשעות הערב חזרה מנשר לכביש 6 האם למישהו יש נסיון בכביש זה? תודה נ.ב. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול לברר את זה אני אשמח גם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זוכרים את הכתבה האיומה של YNET בנושא "קניית המחשב הטוב ביותר בשבילכם" וכו'?להזכירכם, הם שכחו שקיים דבר כזה שנקרא מעבדי AMD ועוד כמה דברים..הכתבה הבאה לדעתי נראית קצת יותר מקצועית ומעודכנת, למרות שגם בה אפשר לשפר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2945892,00.html
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חחחחחחחח..... עשו פדיחה..... (נוספת..) לינק לאתר המדהים: http://www.microsoft.com חחחח אגב יש למישהו מספר סיראלי לאתר של מייקרוסופט? אפשר להשיג באימיול?... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה לבלות זמן מה בקיבוץ דגניה ב' בצפון אצל קרובי משפחה ומאוד התרשמתי מן הרעיון של הקיבוץ שלפיו אינך "מופקר לגורלך" אלא חלק מקבוצה שהולכת כגוף איתן אם כי האידאולוגיה בקרב הקביצניקים בגילי נראיתה לי לוקה בחסר עד לא קיימת והם לא נראו מסורים במיוחד לרעיון. בכל מקרה, בשבועות/חודשים האחרונים צצו לי מחשבות על חיים בקיבוץ, אולי רק לתקופה זמנית, חשבתי ללכת לעשות שנת שירות בקיבוץ ולראות איך זה.. שמעתי גם מתישהו על זה שיש כל מיני קיבוצים חדשים של אנשים צעירים עם הרבה יוזמה וחריצות שרוצים להקים קיבוצים כמו שהיו פעם ולא כמו ברוב הקיבוצים שבהם הפריטו את רוב הקיבוץ. אשמח לדעת אם שמעתם על קיבוצים כאלה, מה אתם חושבים על קיבוץ כדרך חיים או על החיים בקיבוץ, או על שנת שירות בקיב…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
בזמן שיטוטי ברחבי רשת האינטרנט נתקלתי בראשי התבות JPGI, על בסיס RTFM, שמשמעותם: Just Fucking Google It אם תחפשו JFGI בגוגל, זה האתר הראשון שתגיעו אליו: http://justfuckinggoogleit.com מספיק שהאתר הזה יחנך בנאדם אחד והוא עשה את שלו [ סתם רציתי לשתף, היה משעמם ]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבר אוטו ואני רוצה לראות באינטרנט מכוניות
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של sharp דגם TM100 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הוא תומך באינפרא רד...אבל לא קיבלתי איתו כבל האם כל קבל יספיק (קיבלתי תוכנה איתו)? שאלה שנייה....לשים עליו עברית אפשר דרך האינפרא? תודה רבה לעוזרים...נ.ב. הוא מקורי ולא גנוב והוא חוקי לגמרי...אז זה לא שזה לא חוקי אני פשוט רוצה לשים עליו עברית כי קניתי בחו"ל
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=20063 לא סתם ישנה "מערכת נזק" משוכללת לרכבים במשחק, מדובר באנשים עם נסיון בתחום
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב,לאור בקשות-עשיתי פרק נוסף ב"סדרת הקומיקסים" שלי הפעם עשיתי את הקומיקס בפוטושופ ובצורה מקצועית בהרבה,ולכן גם התוצאה נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב. מה גם שהפעם אני לא צריך לתת לאף אחד קרדיט-כל האיורים,הציורים והעריכה הם שלי הפרק השלישי נקרא "chicks בתרתי משמע",וחייבים לקרוא את פרק 1 ופרק 2 כדי להבין מה קורה בפרק 3. בכל מקרה,אם הפידבק יהיה חיובי אני כנראה אתחיל לעשות קומיקסים על בסיס קבוע,אולי אפילו אפתח בלוג לקומיקסים [משהו בסגנון של penny arcade] תהנו,והכי חשוב-תגיבו ותחוו את דעתכם תגובות ממש חשובות לי-מה לשפר,מה אהבתם,ומה לא אהבתם *הערה-בפריים 5,כתוב "יש לי פיתרון"...משום מה זה התחרבש ולא שמתי לב...תיקון של זה ייקח לי בערך 20 דקות כי זה בועות דיבור שקופות :s05: http:/…
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-