כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כשהיה את stage הפסקתי להיכנס ליוטיוב וכל הדרדלה שמסביב, כולכם זוכרים שהאתר הזה היה ליגה אחת מעל כולם, האם יש כיום משהו קרוב אליו?
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כאן אני רוצה לקנות כסא F15 (חפשו המלצות כאן בפורום, יש מלא). מי קונה איתי? (לפני הנחה 850~, אחרי 635~).
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
HWzone , חיפשתי את האתר בגוגל, והוא מופיע בגוגל כאתר שעלול להזיק למחשב ואי אפשר להכנס אליו. ממש רציתי לכתוב את זה, ולא ידעתי איפה... מקווה שזה בסדר
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע הפרוייקט של הרמקולים ויש לי שאלה קטנה האם הנגד הזה הוא 10 קילו אום? (זה מה שמראה הרב מודד בקריאה של הנגד - 10 קילו אום) מדוע הנגד אינו בצבע "רגיל" עם פסים - חום,שחור,כתום,זהב? האם אני יכול להשתמש בו כנגד 10 קילו אום לכל דבר? עריכה: סליחה סליחה בבקשה להעביר לפורום אלקטרוניקה בטעות פרסמתי פה איך מוחקים הודעה?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אני חושב שזה עדורבל! http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/09/the-girl-with-the-photoshop-tattoo.html לחדי הזכרון מבינכם (בטח לא אני) היה גם אחד שקיעקע MX-500 אדמדם על הזרוע בזמנו...
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
- 2 followers
-
-
היי קניתי מסך מחשב וגם כבלים באיביי. המסך צפוי להגיע השבוע 4.12 - 10 הכבלים בעוד כחודש לכל היותר ? משלוח סיני חבל לי להוציא כאן כסף על כבל נוסף סתם. האם מישהו בחיפה יכול להשאיל לי כבל HDMI או DP לבינתיים ?? תודה וחורף נעים (:
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-