עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Xthread,

http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני יודע שכבר נמעס לכם לשמוע על עוד תאונת דרכים וכמה שאני כותב עליה, אבל הפעם משהו השתנה. אתם בטח כולם אומרים לי זה לא יקרה, וביום שישי בערב חבר טוב שלי שלי שחצה את הכביש במחלף ההגנה(אלמבי) בחיפה נהרג, יהיה זיכרו ברוך. גבי ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311974,00.html פה ושם אנשים קוראים שמישהו נפגע ובמיקרה חמור נהרג ועדיין ממשיכים בחיים שלהם בלי לחשוב טיפה ולהוריד את הרגל מהגז. אנשים גם אני מודה כמו כול אחד חשב לי ולכול ואנשים שאני מכיר זה לא יקרה, אתם יודעים מה..? טעיתי, ואני מצתער! תעשו טובה לעצמכם, תחשבו על זה.

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by -LosNir-,

היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by d1a1n0,

היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by payback,

מאיפה ניתן להוריד (כמובן שבדרך חוקית ובתשלום)?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

8. לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  9. יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by 114508534,

אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by neogod,

האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by artyom,

אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by Moty_p,

חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?

14. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום! אשמח אם תמליצו לי על אתר או אפליקציה (אנדרואיד או באדה) ללימוד תיאוריה לרכב פרטי, (רצוי בחינם) תודה מראש ^^

16. Started by 8us.co.il,

בתור התחלה אני צריך תוכן בנושא טכנאי מחשבים לעמוד הראשי שלי http://mycomp.co.il, ומשהו שיודע לכתוב תוכן איכותי בנושא המחשבים, סקירות מדריכים וכו' .משלם לפיפל או העברה בנקאית פר טקסט. .משלם ישר! צריך משהו אמין ואיכותי. צרו קשר slava@mycomp.co.il ... רצוי משהו עם טיפה הבנה בseo ומילות תוכן, אבל לא חייב

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלום,בימים האחרונים אני שם לב שרוב הסמליםסמייליםטאגיםפשוט יצאו מפוקוס (עקב, הקטנת רזולוציה או אופטימיזציה) ;D :( ??? : :-[ :-\ :-* אם ניסיתם לחסוך בתעבורה וקצב הטעינה של הדף וחשבתם שלא נרגיש בהבדלהרגשנו, לפחות אני..והאמת שהדבר דיי מציק בעיןיש מצב להחזיר את זה לקדמותו ? באאאא, מסתבר שהיה לי זום קטן בדפדפן

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by תינוק22,

הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by yuvalkob,

היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by e.t,

(לא, אני לא מחפש לקנות) אם יש בחור כזה - אשמח לשמוע ממנו.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by TRIP,

כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים! חחח אולי הגיע הזמן לשנות?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by nadav1379,

מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה

25. Started by x-dude,

אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.