כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
למה על הפוסטר מצוירת הגורילה מהסרט קינג קונג אם היא בגכלל לא מופיעה בסרט ?!
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי בדפי זהב מספר של חברה כל שהיא הופיעו 2 תוצאות, היום אחת התוצאות חסרה, מה דפוק במחשב שלי שפתאום לא מראה את זה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Jim Carrey confesses his love for me ~Emma Stone - Official Channel משחק או אמת?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ראיתם את האתר הזה עדיין אבל הוא נחמד http://www.fuckmicrosoft.com/ הוא מכיל מספר מאמרים שמראים איך מיקרוסופט מרגלת אחרינו אבל את זה כולנו יודעים יותר מגניב זה שאפשר להירשם שם עם הפניות של כתובת אימייל למשל אני השגתי אחת s_pitts@fuckwindowsxp.com נחמד לא? רק צריך לזכור שאלה הפניות צריך להיות לכם חשבון דואר רגיל שתוכלו להפנות אליו כדי להישתמש ;D
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
תגידו למי יש בעיות בהורדה של טורנטים/או HTTP ? אני מנוי של 014 רוחב פס שלי הוא : 3 מגה ... החל משבוע שעבר , וגם כעת כל טורנט מכל טראקר שהוא, שאני מנסה להוריד לא עובר את ה-20kb פשוט זוועה לא נורמלית , מה קורה עם 014 ..? הגבלות? תיקונים ? מה נסגר אצלהם..? אשמח לתגובות בעניין . יום טוב חבר'ה.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוגש מסמך הצהרת כוונות רישמי (שמשמש כ"זיכרון דברים מחייב") לרכישת החברה שמייצרת את כרטיסי הפיסיקה והתוכנה שמתלווה אליהם הידועים בשמם המסחרי PhysX, הנמצאים בשימוש או בפיתוח בפלטפורמות רבות, בינהן: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii וכמובן המחשב האישי. מקור: http://www.gamershell.com/companies/nvidia/396106.html האם זו חדשה מספיק שווה כדי לשים אותה בחדשות? (ולתת לי קרדיט ) HF Integrale
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כמה זמן החיבור שלכם פעיל ברציפות ? מנסה לשבור את השיא הקודם של 23 ימים.
-
-
נתון מלבן אם נקטין צלע אחת של המלבן ב20% ונגדיל צלע שנייה של המלבן ב10% יגדל שטח המלבן ב-2 סמ"ר. אם נקטין צלע אחת של המלבן הנתון ב-4 ס"מ ונגדיל צלע שניה של המלבן הנתון ב-3 ס"מ שטחו של המלבן יקטן ב 15 סמ"ר. מה אורך צלעות המלבן הנתון?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כל מה שטוב, וזה אומר הרבה כסף, ממש הרבה.. בדקתי אופציות להוזלת הרכישה ע"י רכישת רכיבים (מעבד / זיכרון / כ.מסך) דרך Ebay, אבל זה מוזיל דיי במעט בגלל עלויות המשלוח הגבוהות.. האם מישהו מכיר אתרים אחרים מחו"ל שמבצעים משלוחים לארץ? ב-Tom's Hardware פורסם שהמחשבים הכי זולים בעולם הם בגרמניה, ולאחר בדיקת מס' חנויות זה אכן נראה כך (E8400 ב-166 אירו שזה 875 ש"ח.. מחיר שווה לכל נפש.. ) עזרה?!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
LOST season 4 trailer | אבודים עונה 4 - קדימון נראה בהחלט נחמד
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-