עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

http://www.youtube.com/watch?v=J0LdzBtWLBI

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לשכור דירה בבינימינה במרחק הליכה מהרכבת, אך לצערי היצע הדירות בבינימינה הינו די נמוך. שמעתי כי ישנה הסעה מגבעת עדה לרכבת בבינימינה בחינם לתושבי המקום ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בה. אם ההסעה הזו היא אמינה ומהירה, אז נראה לי שדי משתלם לי לחפש דירה גם בגבעת עדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dncohen,

משהוא יודע איפה אני יכול למצוא רדיו מפעם? בעיקר חדשות מהמלחמות ומתקופת המחתרות

6. בתערוכת CES 2026 חשפה HP את ה-EliteBoard G1a - מחשב Windows 11 מלא המוטמע כולו בתוך שלדת מקלדת, במטרה להציע חלופה למחשבים הניידים ולמארזי ה-Desktop המוכרים בעמדות העבודה המודרניותלכתבה

7. מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by ophir555,

האם מי שהוא יודע מי יבואן אסוס(לוחות אם) בארץ ופרטי התקשרות שלו?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. השלט שלי נדפק לגמרי, רוב הכפתורים לא מגיבים אלא אם כן לוחצים ממש חזק עד שהאצבע מתחילה לכאוב וכפתורים מסויים בכלל הפסיקו לפעול, אז יש איזשהיא חנות או מקום שאני יכול לקנות ממנה שלט, עדיף שיהיה כסוף ולא שחור כי התרגלתי... אז אם יש חניות או שמוכרים איפשהו בבקשה תגידו לי כי כבר נמאס לי לשבור אצבעות...

• 16 תגובות
    • 36.6k צפיות
  10. אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. Started by shaul,

3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

קיצר כנסו http://planet.nana.co.il/firevision/

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש ברשותי את הנ"ל ואני ממש לא מצליח למצוא משהו ברשת. אבקש למי שיש את דיסק ההתקנה המקורי במקרה או את הקובץ על המחשב לשלוח לי. בכל מקרה, לפני שאתם שולחים לינקים כאלו ואחרים לאתרים - אנא תבדקו אם זה אמיתי או לא. יש הרבה אתרים שמפנים ואז דורשים הרשמה או תשלום וכו'. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by overload,

מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. הסקר מתייחס ללוחות אם , קירורים , מחשבים ניידים , ובכלל , כל מה שקשור לנושא המחשבים ושם החברה מופיע עליו בלי ספאם בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by id3232,

קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  19. שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  20. נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ooopsi,

טוב, זה די ברור...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

I will not post whore any more ;D

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  24. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים