עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מכונת תספורת Panasonic ER507 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716029 מכונת תספורת Panasonic ER508 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152141 מכונת תספורת Panasonic ER217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716033 כמה קריטי מספר הדרגות? כי בER 217 יש מספר גבוה של דרגות, לעומת ה508 וה507 , מספר קטן של דרגות. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tyu,

כן..שלום אם אתם יכולים בבקשה להיא לי כתובות אתרים של קנית חלקי מחשב..?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by IG,

בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  6. אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by marking,

הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  8. האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RGod,

תגידו יש איזה אתר טוב שמביא ישר מספרי טלפון של הלקוחות ולא מראה פרטים ואז או שזה בתשלום או שזה לשלוח פקס דרך האתר ורק אז זה מגיע לחברה ?? תודה על ההמלצות

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. תנו המלצות בבקשה =]

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. אני חייב אותו תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mikko,

אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

יש לכם מושג מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד שם? תודה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by intel suck,

אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?

21. Started by Ewingum,

http://news.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=0&id=291687 :ylsuper: http://www.brava.com/how-use.html עריכה - כל הזכויות שמורות למישה שגנב מe-r-a-n ;D

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by BIGmaMA,

גורם לכם להרגיש כאילו אתם באמת אצל הספר מקבלים תספורת ,חובה אוזניות,כדי שזה יהיה מציאותי יותר.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. כל כך צחקתי.

25. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.