עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  2. צריך כדי להכין סושי. מישהו מכיר מקום באיזור ר"ג-גבעתיים?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by erez20,

הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  5. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by ROTFL,

http://www.pc-spot.co.il/

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by 12131,

היי, אני מחפש שירים שקטים של OPETH, כמו A Fair Judgment או Hope Leaves. תודה =]

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by x-dude,

אל תשכחו בשעה 1 השעה תהיה 2 בלילה.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…

12. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  13. זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

המטרד החדש של RAPIDSHARE - CAPCHAS עם חיות. לפעמים אני לא מצליח לזהות את האותיות. מי לעזעזל הגה את השילוב הזה - CAPCHA עם חתולים. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  15. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ;D ;D חזק איזה פרס.... ;D http://news.walla.co.il/?w=//875937

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by Art Tatum,

המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  17. Started by mbaran,

איך משנים פה את השם תצוגה? עדכון: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by retro,

http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=20491 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איזה חזק זה !

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by giliboy,

מישהו יכול לתת לי לינק של חנות בחול שמוכרת מצלמות דיגיטליות ושולחת לארץ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. זאת הליכה סבירה?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by shark1011,

ערב טוב, אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה). לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by zombie,

יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!

• 6 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים