עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by st0m,

שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  2. האם קיים אתר פופלרי כמו בפייסבוק בסין שאפשר לפתוח בו עמוד כמו עמוד בפייסבוק?, אני יודע שקיים משהו שנקרא RenRen אבל לא הצלחתי להרשם לשם , משומה נראה לי בגלל שלא הכנתי את השם שלי בסינית?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  3. Started by r1plet,

כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.

5. Started by matrix66,

למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=abxAdGQNu3Q&mode=related&search= יש שם איזה 7 פרקים כולם אדירים! עריכה: זה שני חברה שמדובבים את ספלינטר סל...אבל לא מה שאתם חושבים ;D בהתחלה יש בחור ובחורה שמציגים אבל זה ממש קצר מיד זה מתחיל אחרי זה.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by Ido.G,

היי, כרגע אני עם מכשיר Samsung 630 ברשת פלאפון במסלול חיילים. אני שוקל לעבור למסלול חיילים החדש של ESC בו מקבלים גם מכשיר Telit X95. אז כמה שאלות: א. איך המכשיר? ב. האם מישהו מכיר את המסלולים ויודע איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. אני מתכוון לגשת לבחינה של השנה והייתי רוצה ללמוד מהבחינה של שנה שעברה, האם למישהו יש קישור לאותה הבחינה \ יכול לסרוק אותה ולהעלות לכאן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אמא שלי מעצבת פנים, ויש לה אתר אינטרנט דרך דפי זהב. היא מתנתקת מדפי וזהב, והם אמרו שהם יביאו לה את האתר. אז כמה שאלות: מאיפה/ממי אני קונה דומיין ומקום איכסון, וכמה זה עולה. האם זה סיפור לבנות ממשק ADMIN(יש לי ידע בסיסי בHTML)? אריאל

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by TRIP,

כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by pringles,

עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Red-AnGel,

כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by megas_xlr,

חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה.

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  23. יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. אני מקווה שלא פירסמו כבר.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים