כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בוקר טוב. ברצוני לעשות קורס טכנאי מחשבים ולהוציא תעודה... היכן אני יכול להירשם לקורס כזה בצפון הארץ? ואם מישהו יכול לשפוך מידע בנוגע לנושא (מה לומדים וכו') אני אשמח... תודה.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי לשחק עם מס' חברים קצת ביאקי... טוב להזכר בזה ות'אמת זה גם לא ממש נמאס. מי שמעוניין, שיצור איתי קשר בפרטי ואולי נארגן משחק המוני.
-
-
http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מקווה שלא פירסמו כבר.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=abxAdGQNu3Q&mode=related&search= יש שם איזה 7 פרקים כולם אדירים! עריכה: זה שני חברה שמדובבים את ספלינטר סל...אבל לא מה שאתם חושבים ;D בהתחלה יש בחור ובחורה שמציגים אבל זה ממש קצר מיד זה מתחיל אחרי זה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-