כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עכשיו אני בתכנן מוד יפה למארז שכולו מבוסס על רגישות לUV ורציתי לקנות עטים רגישים ולצייר במארז איתם... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים איפה ניתן להשיג כאלו עטים אם בכלל בארץ... תודה. אם אפשר בלי תגובות לך תחפש באופיס דיפו, קרביץ וכו למה אני הולך לעשות את זה בימים הקרובים
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית . אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם . למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ). …
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
HWzone , חיפשתי את האתר בגוגל, והוא מופיע בגוגל כאתר שעלול להזיק למחשב ואי אפשר להכנס אליו. ממש רציתי לכתוב את זה, ולא ידעתי איפה... מקווה שזה בסדר
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חברה שלום !!! האם מישהו יודע משהו על תערוכת COMDEX הקרובה ? קראתי באחד האתרים שתערוכה זו תתקיים בין 18 - 22 ל נובמבר . מתי ? איפה ? אני בטוח שהרבה מאיתנו ישמחו סוף סןף לראות את המוצרים שאנחנו מדברים אליהם כל הזמן! תודה BIGWOLF
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
רק אני לא מוצא טורנטים, או שלא יצא השבוע פרק של נמלטים?? אדם
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-