עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by F430,

יש שק שינה ברמה של מה שיש בקישור במחיר יותר שפוי? התכנון טיול למזרח צריך שנה מינוס 6 עדיפות לפוך חומר פינימי וקל משקל http://alpinestyle.co.il/Product.asp?productid=34&catcode=20

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. אהלן חבר'ה!! אני מחפש שרת איחסון ל135 תמונות בגודל כולל של 110 מ"ב... תנו הצעות!! אני מכיר שתי דרכים.. אחת שרת קבצים.. ויש שרתי תמונות.. עם תצוגה מוקטנת וכו'.. תנו קישורים! תודה..

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  5. חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. היי למטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..) מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by 00000,

יש לי המונים ומאות ג'יגות של תמונות וסרטונים של המשפחה. כל מדיה מגנטית מתקלקלת בסופו של דבר וכל פעם אני מאבד את המידע מחדש ומשחזר בכסף כמו מניאק. עלה בי הרעיון להעלות את הקבצים לרשת וכך למנוע עוד סיכוי של איבוד מידע. אני רוצה שהמידע יהיה זמין רק לי, מין שרת פרטי של הקבצים של המשפחה, מישהו מכיר אתר בסגנון שיכול לעזור לי? אפילו בתשלום? אם יש ישראלי ואמין (עדיף קרוב בשביל מהירות הUPLOAD) עדיף לדעתי.. תודה רבה~!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

9. אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה

12. Started by 1nstall,

היי אני מחפש שרת טוב להעלת תמונות בשביל החתימה והפרופיל אני מכיר את http://www.myimgs.com הוא ממש גרוע בגירסא של החינם אי אפשר לעלות תמונה לזמן רב ( כל חודש אפשר לאיזה יום ) הינה הבעיה שהוא כותב לי: Your account has ran out of views and/or bandwidth for this month. To continue to view your images, please UPGRADE to a higher account. Your resources will be reset at the begining of the month. אז אני מחפש שרת אחר בחינם שבוא אני יכול לעלות תמונות כל הזמן ( ולא למשך יום ) מי שמכיר שרת כזה שיספר לי עליו תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מכירים? המליצו לי על http://www.rapidshare.de/ אבל לא ממש אהבתי אותו תודה!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by 114508534,

אני עובד עכשיו על סרט רציני וגדול שאני הולך לשצלם ורציתי לראות תבניות של תסריטים בכדי להשות ולראות מה צריך להוסיף וכאלה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש תווים לשיר SUPREME. http://youtube.com/watch?v=1ss3F-yBng8 אני מניח שהוא כתב את התווים. אבל יכול להיות שיש מקום שאני אוכל להשיג את התווים שהוא ניגן? (לא את האקורדים בULTIMATE GUITAR)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by 114508534,

הכוונה לתוכנה שמגיעה עם המשכיר , חבר שלי איבד את הדיסק והוא צריך את התוכנה כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה או איזה אתר שיתן לי לצפות בהערוץ הספורט הסיני cctv5 אני ממש צריך את זה ליום שישי ועד יום ראשון... ועוד מה שהוא קטן מחפש תוכנה שתקליט את זה למחשב עם זה לא מתאים לפה תעבירו לתוכנות

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. מחפש תוכנה או אתר שמראה איך להגיע לכול רחוב האם קיים דבר כזה ואם כן בבקשה לינק אני צריך של העיר באר שבע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.