עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by d5326,

נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. ספויילרים למי שלא ראה את עונה 5 אחרי שLemonhead Lemansky מת, הרבה תהו מה יקרה בהמשך. האם בעצם הסתיימה הסדרה, האם הstrike team ימשיכו בצוות מצומצם או יקבלו חבר חדש? לפני כמה ימים התפרסה התשובה הרשמית: http://www.tv.com/the-shield/show/8261/story.html?story_id=4703 איזה אושר שהסדרה ממשיכה :jump: אבל Michael Chiklis אמר לא מזמן שהעונה השישית תהיה ככל הנראה האחרונה. :'(

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברי הפורום שלום: כבר זמן מה אני מתחבט בשאלה: "האם להכניס את היד ישר אחרי שהמיקרו סיים לחמם את האוכל, מסוכן? או לא? אנא עזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by benor,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי דרך כזו.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by omerha,

לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. טוב אז ככה אני טס לתאילד ב27 החודש הזה למי ששואל בהתחלה אני לא צריך יותר מידי כי זאת ארץ זולה יחסית לישראל בסוף אני רוצה לקנות כל מיני צעצועים אלקטרונים (דובי מהפורום אוהב מין קינקי ) -סתם בדיחה ובגדים ושטויות בכל מקרה מה עושים במקרה כזה ? הוויזה שלי מוגבלת לסכום קטן לכל יום -ואני יקנה את הכל ביום או יומים -וגם צריך כסף למכס בקיצור מה הדרכים ומה הכי משתלם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האלן חברה.. לפני שבוע חזרתי מטיול בחול - 8 ימים באמסטרדם, 4 ימים במיכנן! היה מדהים! זאת פעם הראשונה שלי באירופה המערבית ופשוט התאהבתי! הנופים,הרמת חיים והתרבות שם פשוט הדהימו אותו לטובה, עכשיו אני די מבין למה "לא כל כך אוהבים אותנו" - כי אנחנו מגיעים לחול ומשוויצים בתרבות הישראלית שלנו.. תארו לכם מצב שעומדים בתור למוזיאון, כולם עומדים בשקט,בתור ופתאום אתה שומע: "משה! אני הולכת להשתין, אתה בא איתי?".. קיצקוץ היה קשה לחזור לארץ! את האמת למרות כל האטרקציות של אמסטרדם את גרמניה אהבתי יותר! טוב אני הלכתי להוציא אזרחות אירופאית ואתם בינתיים מוזמנים לראות את הסרטון שערכתי ותמונות מהטיול! http://www.rushparty.com/euro/eurotrip.wmv http://www.rushparty.com/euro/euro.h…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Gilbk,

היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by MishaK,

מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש נגן מבוסס HD שישמש אותי בעיקר בשעותיי הפנויות בצבא (כמה כאלו שיש כבר..). אני מכיר את המבחר (ויש אופציה להזמין מחו'ל אגב), השאלה שלי היא בעצם - חוץ מה zen vision:m איזה עוד מהנגנים בשוק מגיעים עם אפשרות לטעינה דרך שקע AC סטנדרטי (פרט לUSB). אחרי הכל מה עוזר לי נגן אם אין לי אפשרות להטעין אותו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

דיון/שאלה קצרה: אני טס לחו"ל בקרוב ואני אמור לנחות באיזור 10 וחצי בלילה, מה שאומר שאני אגיע לעיר בסביבות 12 +- הבעיה היא, שאם אני זוכר נכון, ברוב המלונות מבצעים צ'ק אין ב10 בבוקר... כלומר יכול להיות שלא אוכל לעשות צ'ק אין כאשר אגיע למלון? נשמע מבולבל ומפגר, אבל זה מה שאני כרגע. שונא לתכנן את הדבר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מישהו ראה את הפרק ששודר ביום שני בארה"ב (פרק 9 עונה 5 - Ecotone)? אמא'לה איזה פרק מדהים! והסיום!!! לא הצלחתי להרגע...

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by keglevich2,

היי חברים, רציתי לדעת האם הגודל "כניסה" של התיבת דואר שמשכירים מדואר ישראל גדול יותר מהגודל של התיבות הסטנדרטיות בבתים. למה אני שואל: יוצא לי להזמין הרבה מוצרים בEBAY כמו לדוגמא dock של אייפון שלא נכנס בתיבה אצלי בבית, למרות שברור כי יש בתיבה נפח לחבילה הזאת. חשבתי אולי אם אני אשכיר תיבה בדואר ישראל אז לא יהיה בעיה להכניס את את החבילות הקטנות שבד"כ לא נכנסות בתיבה רגילה בבית. ואז אני אחסוך לעצמי את העמידה המתישה בתור לקבלת החבילה. בבקשה יגיב רק מי שקיימת ברשותו תיבה כזאת. תתפלאו אבל גם במודיעין של דואר ישראל לא ידעו לענות לי על ההשאלה והפנו אותי לסניף הדואר הקרוב. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי חברים, שאלה מתוך סקרנות כמה עולה להשאיר את המחשב פתוח בלילה? נגיד שיש לי ספק של 650W מה העלות המוערכת לשעת עבודה?

22. שלום לכולם , לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה. הזמנתי מחשב ב TMS לפני שבוע וחצי עקב המלצה פה באתר. אני מכיר את החברה וכבר קניתי אצלהם מחשב לפני שנה. נאמר לי שהמחשב יהיה מוכן תוך לא יותר משבוע ובתקווה שיהיה מוכן לפני ראש השנה. עכשיו הם לא עונים בשום צורה , לא בטלפון לא במיילים . מישהו יודע משהו על החברה? יכול להיות שהם נסגרו? בבקשה תענו בדחיפות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivlevy,

איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by edoson,

איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by dj_horse,

מישהו יודע איך קוראים לשיר ששרה דנה אינטרנשיונל שהולך כזה "עלי,עלי..תסתכל תסתכל עלי..."? ומה השם של השיר בפרסומת תמיד שיש לקסטרו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.