עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. זה מיוחד ושונה לכן פרסמתי את זה פה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by סמיילי,

אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by nadavtwtw,

אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by lev-27,

זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  6. מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by methodman,

אני צריך תרגילים או שיטות לשפר את הגמישות שלי למישהו יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by mrraz,

מחיר מציאה 10,770,770.00 ש"ח כולל מע"מ לפרטים https://www.misradia.co.il/application/main.asp

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by huber,

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. Started by e.s,

אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד

12. Started by ofer1928,

אשכרה עשה לי חשק ללכת לשחק חח

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לעשות מודינג למארז. ראיתי פרוייקט של מישהוא שעשה חיתוך מדהים!!! על המארז,של שני דרקונים. לינק לתמונה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 אני רוצה לעשות את אותו החיתוך בדיוק,במארז שלי, אבל אני לא מוצא את התמונה, חיפשתי שעות על גבי שעות בגוגל,ולא מצאתי, בבקשה שמישהוא יביא לי לינק של התמונה הזאת!. בתודה, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by Your-AsSaSsiN,

מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by oz25,

אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by LP_Fan,

הי היום הלכתי לקחת טופס ירוק של רישיון וגם לעשות בדיקת עניים. ואחרי שכבר סיימתי והכל אני מגלה שהוא לא רשם את השם משפחה שלי באנגלית נכון. יש לי שאלה יש אפשרות לשנות את זה (ברישיון עצמו לא בטופס) את זה בלי ללכת לשם שוב ולקחת שוב את הטופס מחדש? (עריכה: סליחה על השגיאות. עיברית זה לא ממש שפת האם שלי)

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by omerha,

שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by Dima67,

תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מבטא מוזר ומציק באנגלית שמשלב מבטא מקסיקני, ישראלי ואנגלי. הדבר מקשה מאוד על יכולת הדיבור שלי ואף כי יש אנשים שמוצאים את המבטא שלי "חמוד", זה מאוד מעיק ולא מאפשר לי לבטא את עצמי כפי שרציתי בגלל ההגייה הקשה של מספר מילים. הבעיה הכי קשה אצלי זה להגות את האות R. דמיינו לעצמכם אדם בעל מבטא מקסיקני שמנסה להטביע בעצמו את המבטא האנגלי וזה אני... בבית ספר, מפאת מחסור בשעות זמינות ללימוד אנגלית, המורה שלנו החליטה שלא לרדת משולי דרך מערכת החינוך, כלומר, לא למד אותנו דברים כמו תיקון מבטא וכדומה. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות ואיך לשפר את המבטא שלי. אציין ואדגיש כי אין לי זמן ללכת לקורס מסויים שלרוב מיועד גם לאנשים עם מבטא ישראלי כבד במיוחד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  22. אני מריח בחירות מתקרבות ... ציינו את המתמודדים שלכם על פי איכות הספאם , כמות הספאם .... זהו נראה לי . בשלב הבא נריץ בחירות . נ.ב. זה מה שקורה כשקמים מתוך שינה ב2 בלילה .

23. Started by dan79,

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.

24. http://www.mako.co.il/hix-science/lab/Article-fb057f686c90531018.htm&Partner=facebook_comments?fb_comment_id=fbc_10150684860514124_22707808_10150776762614124#f30997f79e51448

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים