כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
הדבר היחיד שאני זוכר שקרה בפרק זה שג'ורג החליט שהוא מעכשיו כל הזמן "פורש בשיא", אז אחרי שהוא מספר איזה בדיחה או משהו מצחיק הוא יוצא מהחדר....קצת מעורפל אבל אולי מישהו בכל זאת זוכר ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אזעקה כבר הרבה זמן שאני רוצה לתכנת אותה מחדש כי אני לא יודע מה הסיסמא שלה עכשיו.. הדגם הוא: AV-GAD EasyLoader AV-701 אשמח אם מישהו ימצא לי מדריך איך לתכנת את האזעקה מחדש ולשים איזה קוד שאני רוצה. (משום מה בסטטוס עליה יש מנורה ירוקה אבל ב-alarm לא מופיע כלום וגם אף פעם לא הופעלה האזעקה בבית.. אני כבר גר פה 8 שנים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יכול להיות שאני אגש לעשות שוב את הבחינות הפסיכומטריות של הצבא בלשכת הגיוס בעיר. מה שאני צריך זה להביא איזשה מכתב מהיועצת+מכתב מההורים+האיבחון,ואת כל שלושת הדברים הללו לשלוח ללשכת הגיוס השאלה שלי היא כזו:מישהו יודע איזה הקלות אני מקבל בבחינה הפסיכומטרית הזו?חוץ מכמובן תוספת זמן שבטוח אני אקבל,יש סיכוי שיורידו חלק\חלקים מסויימים מהבחינה? ושאלה נוספת:בטוח שבגלל האיבחון שלי הצבא יאפשר לי שוב לגשת לבחינות האלה? כי בפעם הראשונה עשיתי את זה ממש לא טוב,מיהרתי ואז כל הזמן לחצתי ENTER לא יודע למה ובגלל זה לא יצא לי טוב
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי את ה5 דקות האחרונות מהתוכנית ששודרה היום (7.6.2006) בערב בYES +. הופיעה בחורה די מוזרה כזאת, היא שרה וניגנה על הקלידים (וקראה תווים מהמחשב הנייד שלה?). רשמתי בעיברית את השם שלה - "אימוג'ן היפ"(לא 100% בטוח) אבל אני לא זוכר איך הוא ביטא את השם בדיוק. Dose it ring any bell to ya? אם מישהו יכל לעזור בחיפוש, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תבדקו את "מחיר המחירון" http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQMP512pro זה היה מוגזם גם אם היו אומרים את זה על IPOD של 4 גי'גה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי חברים, יצרתי סרגל כלים אשר מאחד מספר לינקים של האתר, RSS, טווטרים מעניינים, כלי ל SPEEDTEST ועוד ... דווקא יצא דיי נחמד, הוא עדיין די בסיסי. אבל אם אנשים ירצו אני אשפר אותו כמה שאפשר. אתם מוזמנים לנסות http://hwz.ourtoolbar.com/ ואם זה נחמד אני אשמח לשפר ולקבל עצות ובקשות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סיפור שסיפרנו לנו לפני כמה ימים. הוא הולך בערך ככה. היו 2 אנשים שרבו פעם. יום אחד האיש הראשון [היו להם שמות] קיבל הזמנה לסעודה ענקית שהשני עשה. הוא לא האמין, הוא בדק את זה כמה וכמה פעמים וחשב לעצמו אני לא מאמין... אחרי 20 שנה שלא דיברנו הוא עדיין זוכר אותי. הוא התלבש הכי יפה שיכל, קנה מתנה וכו' והלך. בסעודה היו 100 מהאנשים הכי בחירים שיש. הוא בא לאיש ואמר לו תודה רבה וזה והביא לו את המתנה. האיש נדהם ואמר מה אתה עושה פה תעוף מפה וכו' והאיש התחיל להתחנן שלא יבייש אותו ויזרוק אותו מול כולם, הוא הציע לו שהוא ישלם על כל הסעודה רק שלא ישלח אותו בלי כבוד. זה היה סיפור שקשור לבית המקדש אני חושב שבגלל שנאת חינם הרומאים השמידו את בית המקדש. ואם ישלכם עוד סיפורים…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal1_old_man&mature=accept http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal2_burger_down&mature=accept http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal3_final_conflict&mature=accept ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אינטל מודיעה על השקת הגרסה האחרונה של Intel® PresentMon, תוכנה מתקדמת המסייעת למשתמשים להבין ולייעל את ביצועי המחשב במהלך משחקלכתבה
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רכב אין לי מושג איך להגיע למיקום של החנות "שדרות ההסתדרות 240, חיפה (צומת קרית אתא)." אני גר בעתלית.. נגיד אני נכנס לכביש האוטרוסטדה ממשיך יוצא לכיוון מרכזית חוף הכרמל איפה שקניון חיפה לאן ממשיכים משם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-