עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אנשים אפשר לראות את הציונים במתמטיקה.. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ אני עשיתי שאלות 003 וקבלתי סופי 100

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by MilkMan,

גדול איזה טיפשה http://www.youtube.com/watch?v=2S89Y4shxtE

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  5. לפני כמה ימים קיבלתי מזוג שאני עוזר להם עם המחשב מערכת סטריאו של Kenwood. מדובר במערכת די רצינית, 4 חלקים + 4 רמקולים שנמצאת אצלם בשימוש כמה שנים ועכשיו בגלל קלקולים קטנים הם לא רוצים אותה יותר. אז המערכת עובדת יופי (כמה שטויות קטנות שהצלחתי לסדר), אבל נשארה בעיה אחת רצינית. להערכתי, בעקבות חשיפה לשמש או לחום, כל הפאנלים הקדמיים של המערכת (שהם מפלסטיק) נמסו קצת והפכו לדביקים ומגעילים. ניסיתי לנקות את זה עם סמרטוט רטוב והתוצאה היתה שהטקסט נמחק והאיכסה נשאר. במקומות אחדים ששפשפתי (איפה שלא היה טקסט), הצלחתי להגיע בסוף למצב נורמאלי יחסית... מה עושים? אני לא יכול לוותר על הכתוב כי יש למערכת הזאת עשרות כפתורים ואני חייב את המיפוי שלהם (אין שלט). מצד שני, היא דביקה ומגעילה למגע…

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by Vega,

מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  8. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. לשוק האירופאי...לא הישראלי ולא האמריקאי. תאריך מדוייק אם אפשר...למרות שגם חודש כללי יהיה טוב אם לא במקום להעביר בבקשה ולא לנעול. תודה מראש לעוזרים. המכשירים הם: Samsung P850 Samsung Z700

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

אני אישית אוהד מושבע של Cap'n Crunch - Peanut butter לא טעמתי בארץ משהו טעים כמו הנ"ל.

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. מאוכזב קשות.

• 82 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. קודם כל שלום, אוקיי אז ככה, לפני מס' ימים הגעתי לשלישות בר"ג כאשר בידי צו הצבה מהבט"ר לתחילת קורס מר"מ (מנהל רשת מחשוב). איך הגעתי לתקפיד ?! אז ככה .. ממש כחודש לפני הגיוס לצה"ל התגלתה בעיה רפואית אשר שינתה את כל הסיפור וגרמה להורדה בפרופיל. נפסלתי אוטומטית מקרבי (שייטת 7 שאליה הייתי ממויין) ומפאת חוסר הזמן לפני הגיוס פספסתי בעצם את כל המיונים לתפקידים העוסקים במחשבים. לאחר שיחה עם קצין המיון בבקו"ם ביום הגיוס ביקשתי תפקיד כלשהוא הקשור לאשכולות המחשוב. הצגתי בפניו העתק של תעודת הבגרות בצירוף מכתב המלצה מהתיכון על כך שסיימתי 5 יח"ל במחשבים בהצטיינות ויצאתי .. בסיום הטירונות קיבלתי את הצו ואכן הגעתי לשלישות בר"ג לתחילת הקורס. כאשר הגעתי יצאה אליי רמ"ד שלישות (קצינה בד…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  14. צריך ללמוד לגבי מלחמות ישראל?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by kisin,

מישהו עבד עם WALLA PAY ? אני יכול להשתמש בזה באתרים אחרים? זאת אומרת, אני יכול לתת לאנשים למכור ולקנות אחד מהשני באתר שלי באמצעות WALLA PAY או שלא? קראתי איפה שהוא שניתן להשתמש בזה רק באתר של וואללה, זה נכון?! (אם כן, אז זה כל כך מטומטם מבחינת וואלה כי עד שבונים פה בארץ משהו כמו PAYPAL אז הם לא נותנים לאף אחד להשתמש בזה מחוץ לאתר שלהם) אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים....

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אם מישהו מכיר אתרים שבהם אפשר לאחסן תמונות עם ממשק דמוי אלבום שאפשר לנווט בין התמונות בקלות(או פשוט להעלות כמות תמונות הפעם אחת) אני אשמח , אני זוכר שראיתי כאן משתמשים שעושים את זה בכמה וכמה פעמים. תודה. *אני מכיר את ImageHack האם הם עושים את זה שם?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by Black Knight,

שלום בתחילת החודש הבא אני אמור לקבל משכורת על עבודה שעבדתי בחופש, ואני רוצה לקנות טלויזיה בחדר.. אני לא מחפש משהו מפוצץ.. חשבתי על משהו רגיל.. 21" בערך. יש לי כבר את השקעים בחדר, ככה שאני רק צריך לדאוג לטלויזיה עצמה + המבנה הזה שמחזיק אותה למעלה (היא לא תהיה על שידה או משהו דומה). יש למישהו רעיונות על טלויזיות נורמליות + המבנה הזה במחיר שלא עובר את ה800-900 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by i.k,

אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hell,

יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו? בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון... תודה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  24. זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...

25. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים